自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
樓主咪算好
我呢個 連中意都冇講過一句話中意過我
然而我都係比咗佢

如果句鍾意係假話 仲算唔算係好?

動聽的謊言總比殘酷的現實好
佢呃我我至少仲開心過一刻
但佢誠實到連呃我都冇 我該如何自處
說穿了 我只係佢sp
我只係一隻免費雞
我只係一個佢私人嘅肉便器

我明架,真係明
一個男仔真係鍾意你既 又點會永遠都係得佢搵你 你搵佢個陣就永遠都冇時間 又點會忽冷忽熱
雖然佢從來都冇講過話鍾意我 什至表完白 先話唔鍾意你 但係之前一直又比假希望

無錯,講得好啱
絲打要好好放低阿信 身邊有好多人支持你㗎

多謝你呀絲打,我知架
投了,希望有用
加油樓主,POST1到依加
post1追到依家 冇讀大學冇得住hall冇呢啲經歷 雖然樓主啲文好心up但真係好好睇 加油呀kate你一定會搵到個好好架
追曬所有故

A0仔表示搭兩船好撚賤

Kate呢個故好sad

多數CDRom希望樓主唔好介意
pm
最尾呢個未完都睇到眼濕濕,好似自己經歷
相信好多絲打都沉過船,內心每日係幾咁矛盾,想問清楚關係又唔敢,有時又唔敢太逆佢意,怕佢之後唔再搵自己
因為你乜嘢身分都唔係
相信好多絲打都沉過船,內心每日係幾咁矛盾,想問清楚關係又唔敢,有時又唔敢太逆佢意,怕佢之後唔再搵自己
因為你乜嘢身分都唔係

係呀,仲要成日忍唔住主動搵佢,俾佢食住上……
因為你乜嘢身分都唔係

係呀,仲要成日忍唔住主動搵佢,俾佢食住上……

女人真係好犯賤好犯賤,驚問得佢多或者搵得佢多會覺得你煩,因為佢好似預左你玩得起,知道呢段關係唔係認真
巴打們,呢d情況其實係咪女仔真係要直接問個男仔我地而家係咩關係?
有啲人未必係唔鍾意你,只係好多時更加鍾意自己
樓主最後呢個post, 正中唔少人下懷

自己做過呀信嘅角色,女方一直想問清楚咩關係,我就一直拖,同時keep 住d好情侶feel 嘅行為,到最後自己唔聲唔聲咁離佢而去....我知佢喊過,到依家都可能未好番...諗番當初,我都唔知點解會同佢發展左呢段似是而非嘅關係 可能係日久生情,最估唔到係女方向我做主動先,表白,kiss,同啪啪啪都係 或者係最初我就應該推開佢...不過學上個post個巴打咁講,活在當下,情到濃時率性而行,在所難免
其實我真係鍾意過佢,但後尾可能熱情冷卻左,所以先愈行愈遠,....直接d咁講,所有野都係我貪玩造成
我好想同呢個女仔講對唔住,但我無咁嘅勇氣,亦都清楚大家唔再聯絡,係對雙方最好嘅解脫

絲打,多謝你呢4個post,尤其最後呢個故,令我覺得自己並唔孤單,同時亦好可悲...哈哈

sor for 1999
睇到想喊
佢同阿信講既野100%一樣

對唔住

自己做過呀信嘅角色,女方一直想問清楚咩關係,我就一直拖,同時keep 住d好情侶feel 嘅行為,到最後自己唔聲唔聲咁離佢而去....我知佢喊過,到依家都可能未好番...諗番當初,我都唔知點解會同佢發展左呢段似是而非嘅關係 可能係日久生情,最估唔到係女方向我做主動先,表白,kiss,同啪啪啪都係 或者係最初我就應該推開佢...不過學上個post個巴打咁講,活在當下,情到濃時率性而行,在所難免
其實我真係鍾意過佢,但後尾可能熱情冷卻左,所以先愈行愈遠,....直接d咁講,所有野都係我貪玩造成
我好想同呢個女仔講對唔住,但我無咁嘅勇氣,亦都清楚大家唔再聯絡,係對雙方最好嘅解脫

絲打,多謝你呢4個post,尤其最後呢個故,令我覺得自己並唔孤單,同時亦好可悲...哈哈

多謝巴打俾我知道呢類男人原來都曾有一絲鍾意過對佢好嘅女仔
屌 好撚似 扑完先一齊真係幾friend既朋友都講唔出口
唔同既係佢好鍾意拖住我唔肯放 問係咩關係都係佢問
同埋宜家同佢一齊咗排都算穩定 大家互沉
屌 好撚似 扑完先一齊真係幾friend既朋友都講唔出口
唔同既係佢好鍾意拖住我唔肯放 問係咩關係都係佢問
同埋宜家同佢一齊咗排都算穩定 大家互沉

大團圓結局
追到live第一次上水,最後一個post好唔捨得
自己都做過阿信個角色,聽過幾個女仔同我講「你當我係咩?」 不過我從來無親口承認男女朋友關係,就算佢地話想做我女朋友我都無應承到,但佢地仲會痴埋黎,咁我覺得責任都唔完全喺我度

多謝巴打俾我知道呢類男人原來都曾有一絲鍾意過對佢好嘅女仔

可能只係出於歉意,哈哈
我都搞唔清
10點訓左冇睇
凌晨5點起身 終於有文喇
新Po 留名
繼續等文
希望收工睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞