自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
絲打加油
睇呢個故事諗起左有個ex 係為左做先同我一齊 到我唔肯個陣就話我煩 飛左我

多謝你
我信玩女有報應架 樓主加油

多謝你
依家仲有冇食煙

唉唔好講啦
睇到食煙真係好撚sad
雖然我之前唔係為左女,而係壓力而食第一枝煙,仲維持左3個月識到女朋友先停左
但見住自己成為自己最憎恨既果一種人,果種無力感真係無法形容

係,真係好憎自己

依家戒左煙未?
呢排屋企有事,隔幾日又忍唔住食一枝

變成習慣

食煙女仔真心扣分

我都覺
所以我都知咁樣落去會單身一世

你成功戒到煙我包你底

我好柒架

呢樣真,我識果個最近被發現有絕症,真人真事,所以我信有報應

絕症 性無能?
知唔知呀信仲有無其他sp?

我唔知呀

絕症 性無能?

我都以為係,或者係性病既一種(咁濫丫拿?!) 但都唔係,係cancer
希望世界上所有女仔都唔會遇到渣男

絕症 性無能?

我都以為係,或者係性病既一種(咁濫丫拿?!) 但都唔係,係cancer

好嚴重
我又唔會想佢有cancer既

無架,呢啲野係你就係你

無架,呢啲野係你就係你

同中六合埋一樣

無架,呢啲野係你就係你

同中六合彩一樣
由於開頭追到而家 呢一個係最心up既故
又係寫得最真實嗰個 可能樓主自己角色代入左kate

呢個應該係11個故入面最sad果個

其實同frd講完俾frd屌醒 但自己又唔想醒 成件事係米好痛苦?
羊格分身?

閘住
羊格會爛尾

佢最近個故都就爛 幾日冇文

應該爛咗

睇故還睇故唔好講鳩我啊吓!

點呀,你捨得出文未呀
追文追到要過隔離post 刮個作者出黎我都係第一次

絕症 性無能?

好嚴重
我又唔會想佢有cancer既

性無能 廢左武功等佢唔會害人 唔會有下個kate出現
一路睇一路記起自己經歷嘅事
而我仲未放低阿信

絲打加油
由第一個post就追 到宜加忍唔住cm
沉船而搵唔到救命草嘅感覺 明知出事但又斬唔到攬 個人抑鬱到食唔到野 瞓唔到教 個腦諗唔到其他野 要靠食煙黎呼吸 諗翻自己以前嗰段日子我都好想死 樓主完全帶到我入翻去呢種情緒 希望你寫完就可以放低呢段往事
睇到好心痛
希望樓主可以遇到個好男人
阿信呢啲仆街快啲死
樓主攬攬
希望真身阿信睇到 雖然你覺得佢唔會後悔 但人仲有少少良知既
佢見到咁多人係到屌佢都會覺得羞家
個陣同個ex出黎食飯
其實大家係好兒戲咁開始又好兒戲咁分開
但自己用左好耐先抽離到
食完飯我撩佢去飲啲野吹下水
順粹想飲野又想吹下水又唔想咁早翻屋企
點知係傾計既過程先發現
原來佢一直都冇當過我係佢既其中一個前度
送左佢搭車之後點起支煙
耳機播緊既係借火...............
唉屌

梳鳩我離晒題
一路睇一路記起自己經歷嘅事
而我仲未放低阿信

絲打加油

多謝你,你都加油
由第一個post就追 到宜加忍唔住cm
沉船而搵唔到救命草嘅感覺 明知出事但又斬唔到攬 個人抑鬱到食唔到野 瞓唔到教 個腦諗唔到其他野 要靠食煙黎呼吸 諗翻自己以前嗰段日子我都好想死 樓主完全帶到我入翻去呢種情緒 希望你寫完就可以放低呢段往事

相信有好多人都會有呢啲所謂低潮
多謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞