【HiHi喇】我借左筆「靈魂信貸」......

1001 回覆
829 Like 29 Dislike
LM
書都買左,要加速嫁啦

多謝撐場

特登爆seed左架

新讀者LM 本書係邊到可以買到?

我係大眾買嫁 快啲去買等巴打繼續爆seed
死野又寫得幾盞鬼喎

唔係話有6合彩架咩 得2篇

有冇人知

有冇人知

你search"HIHI喇"?
"夾錢中左六合彩頭獎, 但keep飛果個唔見左..."
你是但search上面幾隻字應該就會有
三尾溝得過

姊妹丼

跪求重力甜
LM
留名
真係好撚高質

有冇人知

你search"HIHI喇"?
"夾錢中左六合彩頭獎, 但keep飛果個唔見左..."
你是但search上面幾隻字應該就會有

有喇 唔該巴打 祝你一世平安
好好睇
到達墳場公廁的門口,我才明白為何小瘣會說這裡的陰氣非比尋常。

裡面昏暗的燈光不說,光是那日久失修,破敗不堪的外牆,己令整間公廁彷如一間擇人而噬的鬼屋。

門口掉膝的女廁指示牌看起來就像一個滴血女人的圖案。

「小瘣妳可唔可以陪我入去呀.....」與其說這是個問題,倒不如說這是個請求。

「放心啦,」小瘣微笑道:「我會係後面跟住你架喇。」

有小瘣在背後撐腰,我只好踏著小步進入女廁。

天花板的燈光忽明忽暗,讓原本陰森的女廁顯得更加恐怖。

我留意到,每個廁格都是打開的,除了最後一格。

「啲陰氣就係嗰度傳來架喇,」小瘣在我耳邊說。

我苦笑道:「可能有人係入面用緊呢⋯⋯」

「咪搵口喇,快啲入去啦,」小瘣的語氣異常粗魯。

我正感不妥,廁所內便傳來微弱的聲音...

「救....救命呀....」

沒聽錯吧?那呼救聲聽起來很像小瘣...

如果廁格內的是小瘣,那麼我背後又是誰?

想到這裡,我不禁寒毛直豎。

幫手搵定錯字 期待你出書 做少樣功夫
Ze3 / zik6
籍 / 藉

老老實實
其實都幾多錯字

我其實係嚟追債㗎!

老老實實
其實都幾多錯字

我其實係嚟追債㗎!

三尾好搞笑
無文
仲未有
今日係咪冇
今日係咪冇

有架,努力寫緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞