【HiHi喇】我借左筆「靈魂信貸」......

1001 回覆
829 Like 29 Dislike
大撚鑊
師父啲人設
甚麼意思?

難道說昨晚所經歷的,竟然不是夢境?!

我真的借了Angel Fund三億?!

我懶理全身的酸痛,從床上彈了起來。

若然這張卡裡面真的有三億,那今天到期的三百萬銀行貨款,根本不值一提。

一念及此,我立即衝出房間,準備下樓。

褲袋的電話卻在這時響了起來。

起初以為是銀行打來追債,誰知另一頭竟是電話公司的客戶服務員:

「先生,請問你尋晚八點左右係唔係香港呢?」

「係呀,咁又點?」

「咁既,我地查到尋晚呢個時段,先生你用過漫遊數據來下載程式,由於所需既跨境費用都唔少,所以想同先生你確認一下。」

「等等,你話尋晚八點?」

「無錯,」

那不是我剛到達Angel Fund櫃臺的時候嗎?

「喂先生?」

「係,」我回答道:「你頭先話我用左漫遊數據,可唔可以check下我漫遊左去邊?」

「請稍等.......根據系統資料顯示,當時先生既位置大概係喺北太平洋既馬尾藻海...」

「吓?!你話邊度話?」

「嘎....即係百慕達群島附近....我相信係系統出錯左,我地呢邊即刻幫先生你跟進返。」

沒等我回應,那電話客服己掛了線。

我腦袋頓時一片混亂,無數問號在腦中打轉.....

算了,現在最重要的,還是先看我手上這張提款卡,到底能不能夠拿到錢!

百慕達群島唔係北大西洋咩?
好似睇緊奇幻潮既一集,講賣友情賣道德黎拎錢

我都覺 記得最後佢無賣到親情
留名
點解要咁早入嚟
大撚鍋
Live左
Liue
Pvsh
成日都有班新會員衝出嚟柒,以為扮哂野跟人屌就做到舊會員,凍檸啡都唔識

其實個個出名作家就有特別既題目

做金庸的男人 是咁的。。。
三哥 就用突發
無默媽 絕
凍檸啡 hihi喇

三哥都比人屌唔少話個post名

每次見到呢o的癈柴小學雞,都想車巴佢。
又on9 又垃圾係到屌人刷存在感。
書展本簽名版去得好快

三哥, 好久沒見你出估
好睇 高質
仲有冇
評已正

多謝

聽日再出

客官, 你都係到呀, good morning sir喎
好睇 高質
仲有冇
評已正

多謝

聽日再出

客官, 你都係到呀, good morning sir喎

同sir 報個故好好睇
我好鍾意鬼故
好撚正
等緊
又Live左 我都係去追番d舊故
留名
Live左
好睇
Live左
好睇
書展本簽名版去得好快

三哥, 好久沒見你出估

三哥幾時出廣告
起碼都叫有文
等緊樓主出
lm
Lm
由巴士故追到而家
Live左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞