【HiHi喇】我借左筆「靈魂信貸」......

1001 回覆
829 Like 29 Dislike
爆多篇呀
收皮啦
樓豬=臭雞

你咁趣緻,不如負皮上一頁啦
麼牙
頂你 揸爆呀婆個波咁hardcore

佢捏爆左個靈魂者
一段時間冇入故台,尋晚一入黎見到「HiHi喇」即刻狗衝留名先 食完早餐已經睇哂,等樓主出文

多謝哂

未夠喉
書都買左,要加速嫁啦

多謝撐場

特登爆seed左架
三尾遲d比多d戲份佢
「死余公!都唔得既!」我急得像熱鍋上的螞蟻。

「你的怨念不夠,」余公道:「唸收的時候,你必須心懷怨恨。」

嘭!

小瘣的桃木劍驀地被狐妖的尾巴打飛!

「阿偉!」小瘣單手撐地道:「趁我仲頂到一陣,你快啲走啊!」

「嘻嘻嘻嘻,」我身旁的三尾狐妖掩嘴竊笑,一副贏定了的模樣。

「余公你幫下我啦!」我哀求道。

「打不過便逃呀,」余公恥笑道:「這個你不是很在行嗎?」

眼見小瘣快要被九尾狐妖擊潰,我只好顫抖著雙手,重新拿白玉正對著九尾狐。

透過和田玉中間通空的圓圈,我看見小瘣為了我在苦苦支撐。

「慳啲啦,」三尾狐揶揄道:「係得既你頭先都得左啦。」

「對呀,」余公也道:「還是走為上著吧。」

「收!!!皮!!!啦!!!!!!」我力竭聲嘶地大叫。

霎時間,風雲變色,四周的氣場頓時以和田玉為中心形成一股極強的漩渦。

「咩事呀?!」九尾狐來不及慘嚎,便像激流般被捲進漩渦之中。

我咬著牙抵受著漩渦的吸力,雙手牢牢地捉緊手上的和田玉。

直到風波平息之時,九尾狐己消失不見了。

「發生左咩事呀?」我難以置信地看著手上的白玉。

「阿偉,」小瘣喘著氣苦笑道:「你成功左喇。」

「係?」我轉身望向身旁的三尾狐。

「得得得,」三尾狐舉手道:「我自己來。」

說罷,牠便自動跳進了和田玉之中。

又真係會自己跳入去個喎
涷檸啡😭 🍉

係度,努力寫緊,一陣會出

有冇大約完故期
知你好努力寫緊
但日日都忍唔住live

去左一半啦,會努力寫埋佢
俾個標題吸引左入嚟睇
第一次睇你啲文 好正

觀迎
「死余公!都唔得既!」我急得像熱鍋上的螞蟻。

「你的怨念不夠,」余公道:「唸收的時候,你必須心懷怨恨。」

嘭!

小瘣的桃木劍驀地被狐妖的尾巴打飛!

「阿偉!」小瘣單手撐地道:「趁我仲頂到一陣,你快啲走啊!」

「嘻嘻嘻嘻,」我身旁的三尾狐妖掩嘴竊笑,一副贏定了的模樣。

「余公你幫下我啦!」我哀求道。

「打不過便逃呀,」余公恥笑道:「這個你不是很在行嗎?」

眼見小瘣快要被九尾狐妖擊潰,我只好顫抖著雙手,重新拿白玉正對著九尾狐。

透過和田玉中間通空的圓圈,我看見小瘣為了我在苦苦支撐。

「慳啲啦,」三尾狐揶揄道:「係得既你頭先都得左啦。」

「對呀,」余公也道:「還是走為上著吧。」

「收!!!皮!!!啦!!!!!!」我力竭聲嘶地大叫。

霎時間,風雲變色,四周的氣場頓時以和田玉為中心形成一股極強的漩渦。

「咩事呀?!」九尾狐來不及慘嚎,便像激流般被捲進漩渦之中。

我咬著牙抵受著漩渦的吸力,雙手牢牢地捉緊手上的和田玉。

直到風波平息之時,九尾狐己消失不見了。

「發生左咩事呀?」我難以置信地看著手上的白玉。

「阿偉,」小瘣喘著氣苦笑道:「你成功左喇。」

「係?」我轉身望向身旁的三尾狐。

「得得得,」三尾狐舉手道:「我自己來。」

說罷,牠便自動跳進了和田玉之中。

又真係會自己跳入去個喎

願賭服輸嘛
留明
好笑到
收皮啦嗰下笑到仆街
故事一半架喇?
晴晴係雞
果個女主角係鬼但愛樓主
好似睇過呢個故
又live左
余公令我諗起TVB搜神傳嗰個干將
好正

我諗起扮姜太公果個呀伯
唔記得叫余咩咩

我諗起扮姜太公果個呀伯
唔記得叫余咩咩

余子明?
大叫三天結盾我拒絕 <呢下好笑
幾耐無睇過
今日嘅幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞