【NS/PS/PC】《皇家騎士團:重生》(2) 可能係近年最有挑戰性既戰棋game

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
屌呀?
我第四章扭儘六壬教果條海盜傻佬,以為佢會加入,點知打完講幾句廢話就冇?
*救
會入 有幾段劇情
你要開左死宮b3道暗門
咁就會話「可以打遺產啦」類似咁既訊息
D迷宮怪先會開始跌遺產
算啦已經招左女巫 等打爆左機就waive左佢再做過個任睇下得唔得
爆機刷係最好
可以拎晒d好勁既物攻角
用全物攻陣
一人一聖水一復活二jp藥
全Auto狂刷最有效率
Hp藥
海娒城打攝政有咩可能可以唔死佢一出精靈至少都打1200血仲要WT短 拎條龍出去都頂唔住
想拎佢把仗姐
岩岩開始玩 節奏慢到仆街仲成日TK好難分敵我
企埋一齊搏佢AOE佢用單體打殘血就悔棋
全部人狗衝頂住班恐怖騎士,佢哋一出AOE恐怖又可以悔棋
騎士帶晒分攤傷害,頂出條中路就去斬首

我打嗰陣佢一開波就企前兩格射鳩我,距離啱啱好俾忍者埋去斬到
依家諗返前排班騎士用寶珠炸應該簡單啲
佢把仗勁唔勁已經算數過左唔打算拎返
每場回MP100三次,射程+5,我就覺得全個主綫奬勵最有用係佢
第二把回MP嘅杖我落到死宮60幾層先見到
咁都好d....
記得查攻略
好易miss的
落到100層攻略又話屍術士父女有對話,我打咗3波召喚都冇出對白

中間有層好似80全員55 BOSS 60仲難過屍術士,個BOSS樣係劍術大師,但連石仔都可以扔死人
即係新作定重製?
⋯⋯
神作
哇屌咁岩比我有得continue返去過一關
即刻慢慢悔棋打返贏 痴線最撚難係呢關
可以轉血量顏色
不過節奏真係好慢
所以幾好玩都推唔郁
掛機刷演練有冇得叫班仆街唔好用道具
拆晒啲道具
第二章union level 17,有一關突別有個2x lv敵人,過關唔洗殺,但有冇話如果成功殺到會有獎勵個啲?
次次打親d攻城關都好鬼攰

永遠有隻坦塞嚮度,高低差關係,弓手又射唔到後排。全部頂住曬,比對面法師嚮樓上狂轟
最狗重要係,對面識得換d滿血坦一路頂撚住你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞