【NS/PS/PC】《皇家騎士團:重生》(2) 可能係近年最有挑戰性既戰棋game

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
唔計
佢會打啲就死嘅人,你行快啲用箭用魔法打人就會過嚟你嗰邊
再唔係石化佢
咁撚勁 想問你3傻既stat係點
要用s/l刷
入file cop個檔出來 無再cop返入去
兩把都幾勁
計受傷唔計陣亡
Sorry 點auto?
死左有冇得重打呢關
Thanks 成功係佢唔死情況過左
有咩必刷
點解D忍術扣咁少,20幾HP,咁搞法起碼玩成個鐘先過到
要裝返同屬性
我護符每樣能力大概有120個左右
STR DEX俾晒主角,INT MND俾晒家姐,HP AVD VIT RES家姐同二五仔兩個分,因為主角著汗臭裝唔會俾人打,我十二神將劍都未攞,係家姐有神將棍,二五仔帶魅惑弓,爆擊打啲槍手佢就會扔藥幫我回血

呢個能力唔食卡,主角嗜血附魔雙刀都係斬唔死BOSS,家姐光召喚2只殺到幾個薄血嘅BOSS
入面全部敵人都有帶全回復藥,殘血下一round就會回滿,只係靠三傻就要邊清卒邊等攻擊或爆擊卡,只要食一張除咗陰濕佬同大隻佬其餘都秒殺到

依家睇返原來主角帶咗個冇用嘅魔獸技
不了,最終戰都打完,寶刀再勁都要收埋
打埋剩低十二神將算
主角轉左領主做法師原來幾好玩,學暝想,MP保留
MP保留一發動就出思角轉換(即時行動但有機會miss)。如果企白騎附近一發動WT減少好快又郁得
4隻白騎+思角轉換玩到想嘔
都係乖乖地你一動我一動好玩
想請教下D 不死系既敵人 / 蜥蝪人個D可唔可以招降
係咪照當人類咁招降就得
我試過三白騎圍住小魔女巫妖加3女巫開思想轉換,都唔夠正正經經咁打快
仲要勁嘥MP,唔食藥一兩round乾塘

用法師招降蝪蜥,屍術士招不死
玩到第2章說服左條龍、幾勁
隻Game值得玩嗎?
弓係咪一定無前途?想問下最終有冇勁既弓可以用?隻Game弱化弓真係好可惜
有名個啲角色係咪都靠劇情拎
有冇邊啲係要靠自己說得拎
好似有魔弓套裝 去緊刷
暫時餵曬啲卡俾主角領主開屠龍殺手用弓秒龍都幾爽
迷宮有set魔弓裝著咗會勁啲,但都只係追貼雙手近戰
弓手最適合打控場,主綫早期用沉默,落到死宮換魅惑,但爆完主綫根本冇幾關要控場
好多野打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞