【NS/PS/PC】《皇家騎士團:重生》(2) 可能係近年最有挑戰性既戰棋game

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
每個人都帶定幾支酒旁身
啲boss上哂buff食哂卡就請佢飲酒速殺算
刷左三日12人都仲未打齊全部武器,d掉率真係cls
D武器勁唔勁?
邊把值得刷
d武器技能同補正幾高,個石化鎚同真聖劍幾好用
不過打到去哩個位其實真係為全收集姐
有無人知,上網睇死宮有幾層係會有EVENT(B5/B22/B41/B74/B100)

依家打到50前未上50,突然留意到我好似觸發唔到22同41個EVENT,想問出現咗咩問題?

我爆過機依家去返第4章打花園前個POINT落去打死宮,打到一半先發現好似出問題,想死
你係唔係行L線?
好似其他線先出到
第一次打原爆點打唔齊啲裝,有冇得再打幾次的? 如果可以,應該點做 ?
L線出到
可以回帶
Load返去最後checkpoint,睇完新聞再去港町
四關打多次

利申已放棄
漂浮除左召2有咩要刷
神聖審判II 
賢者法袍
龍言魔法 
奧茲瑪入隊個關搞唔掂,兩隻boss無雙,又要打剩10%,又一堆補血係後面
成日唔小心殺左條女無啦啦爆擊
一係睇漏夾攻,重打左好多次
有冇得BACKUP 個中斷
揾龍坦,專心打boss先,last hit唔好揾食左crit卡ge人打,等條數易啲計
仆你個街,死宮115救華倫卡撚咗我3個鐘
條撚屌低血仲衝入去自殺點撚樣救呀DLLM

最後只派主角一個,配彈弓投藥保華倫,再不停悔棋悔到,boss打主角唔打華倫再一野二刀流加爆擊秒boss先過到CLS
大家都會打爆主線 先打死宮?
你哋有冇試過爆機用錨點返去都收唔到人?
可以用12個法師,唔裝冥想,只帶最高MP既大魔法,身上只帶南瓜。因為電腦唔識得食南瓜補魔,你第一回補完魔就可以炸佢老味 ,炸兩三次蛇都死
奧茲瑪入隊那關,敵方得兩個人可行入水中,一開波全隊行入水就可以慢慢等boss 來送頭
其實獅鷲定龍好用?
啱啱捉得唔知有咩分別
獅鷲可以無視地形,救人關衝上去吸子彈扔藥
龍靠技能擋路,水龍火龍可以行水上熔岩
兩款一隻就夠
刷死宮打到落去先話 太多物品
將變賣放不下既物品咁辛苦打黎又冇哂點解決
隻game明明得四章
我打到第三章好似都仲係好初期咁
又無乜特殊職業 又無乜特殊效果武器
睇留言好似唔係同一隻game 咁
係咪玩漏左啲野
想買switch版
係東京搵極都搵唔到
賣哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞