【NS/PS/PC】《皇家騎士團:重生》(2) 可能係近年最有挑戰性既戰棋game

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
我哋呢啲老屎忽玩完PSP十年依家再玩都玩到唔停
如果鍾意同類型GAME, 呢隻好難會係伏

因為記得兩隻都係樓主開post 推介過
邊到出面?
我見steam 要$300 幾定$400幾嘅

遊玩時間都長?
玩親呢啲我會刷夠lv 先推主線
Switch版除咗一開始批貨賣29x,而家都賣緊3百幾4百
Ps45就平dd
依家啲game 隻隻都好貴
要合3次遺物 4個同一件遺物就可以了
三角戰略如果直接玩 hard 既話 第一關開始已經好有挑戰性
呢隻岩岩玩到第四章 我覺得都算易玩 組隊方面幾有趣
應該爆機之後D迷宮先至會難玩/好難玩
劇情方面各有千秋
遺物係咪固定地方指定怪先會跌,定係果一關 random 跌? 🙇🏻‍♂️
我諗係前者
謝謝 👌🏻
🫡
有D關是某幾隻會固定機率跌,可以去睇巴哈,
刷完撤退再入去刷
印象中三角啲平衡好差下
得法師輸出,近戰接近完全廢既
後期太撚肝 不了
想問下用精靈魔法同禁咒係咪會降忠好怕auto 到啲人走

仲要有兩個民族我刷死宮刷到0信任
食卡係唔比你龜
想問下雙手杖同單手杖個分別係邊....同埋點樣增加條友個WT,用加速同變速?
Steam 不嬲會貴啲
實體會平啲
信和隨意搵都<$300
Steam等減價先買是常識
殺同族人會減忠誠同民族好感
死宮多數係咩咩拉母人,如果用四女巫刷好易洗到要走人
AUTO我都用大眾臉巫妖,用到暗召喚夠做
單手可以揸盾,某啲雙手杖有物理攻擊力
WT你應該係想講減,係靠你講嘅方法,仲有黑魔嘅乜乜轉向即刻變0
完全唔知有樣咁既野不嬲清哂全場既敵人
太大隨機性
係戰略遊戲到好奇怪
而且後期d關好多boss一開始就full card又識屈地型放大技
根本冇話龜唔龜
都係焗堆屍圍毆
打戰棋GAME,有能力唔係應該清場咩
姐係唔關魔法事,純係死古啲人殺得多咁我放心用隻路人巫妖用精靈魔法同禁咒了auto 到夠裝先上浮島
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞