【NS/PS/PC】《皇家騎士團:重生》(2) 可能係近年最有挑戰性既戰棋game

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
因為得4條友轉到白騎
請問邊4個?
最後個關點打? 打完複製人+boss, 要再打多個boss
終於有時間買嚟玩
拎左槍手之後,E D先係遠攻加MA
淨係出一兩個人打就好多
好滾動,終於爆左機,最終boss差d想放棄,好變態

完全想像唔到以前超任冇回棋的年代點打

我要係咁復活,用魔法同火槍每下100/150咁磨死佢,重要加埋恐懼麻痺
近戰得40level招必殺技先打得入

最後竟然只係死左個有名的恐懼騎士同一個大眾面
好似佢出複制人個排列係有規律。

網上就話可以打死曬複制人再慢慢執卡,但我自己打落....我覺得比較好的戰術係等boss衝來過,儘快秒左佢。
phase 2我真係靠法師同火槍磨。d人儘量企開少少,近戰就算啦,當棄子吸火力。你就算近戰唔中恐懼,隻boss識瞬移,你都未必行到過去輸出
弓手真係由到廢到落尾,我完全理解唔到。

我槍手打近戰都有返d合理傷害。弓手射落去永遠都係1
死宮刷唔到遺物
周圍都無哂貨,邊度買到?
係冇原版皇家弓手團時咁屈嫁啦
視情況放訓教箭打法師控下場咁囉
瞓教箭係okay....但始終係必殺技要用mp,而且弓只可以射後排。

但槍基本上前後排都有輸出,直接射後排甚至可以秒殺
岩岩攞左海賊,幾時先有銃買?
咁去到爆機前大部分時間都要弓弩嘅,把沉默單手弓差唔多用到爆主綫
銃到第四章先有而且唔威得唔耐,落到死宮買到精靈魔法已經冇物理遠程嘅事
弓都仲有魔法套裝加傷,但我仲未打到出嚟
用邱比特弓誘惑對面仲好玩
屌死宮好撚肝
有冇人知ps 上面點睇武器page 1234 ,禁極都冇
有日本仔係海盜墓地搵到bug 可以搵一隊Level 50嘅蜥蜴人打auto 100層
399 eShop...
未爆機前就得,爆咗機就限level
就算40lvl死宮大部分關都可以AUTO,我都係上住網等佢打唔care0傷嘅話
拎歌女個場難打到 個地圖少隻法師輸出都屍橫遍野
仲有DLC true end 等緊你…
其實係咪唔洗奶媽都得
食藥回仲多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞