【NS/PS/PC】《皇家騎士團:重生》(2) 可能係近年最有挑戰性既戰棋game

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
唔係,因為主線要去到最後先會有一把有復活既劍比你,所以淨係推主線係唔會有咩特殊職業同武器

要特殊野就要玩其他(死宮/禁咒)
例如咩物品?背景係金色既野只可以同時擁有一個,如果係消耗品(死者介指)要用咗先可以再打多個
睇po死宮果啲似不停咁刷無乜劇情嘅關卡?
如果係咁個遊戲流程都幾微妙
主線大部分情況都淨係用基本野

因為死宮係第二個遊戲CONTENT,用其他驚做比喻即係挑戰摸式
如果無打過死宮淨係打主線既話係有一定難度,睇你想挑戰自己定係刷D武器先再打主線
多謝巴打解釋
唔敢google驚劇透,玩到好似第二章(18lv左右)都無新人加入嘅?仲係用緊開驚個十個人,有啲好廢,開始唔夠打 打得好辛苦,成日都要磨到2046
上網搵攻略拎人
應該無劇透結局
我好似鳩揀搞到眾叛親離
視孚你揀咩路線,D人多數係第4章加入
岩岩打完L線,公主無死,收埋歌姬,未收沃連,
想返去攞君主証,應該跳返去邊個錨點?
係咪要跳返去神殿,打4關去到巴尼西亞城之後整死姐姐?
攞完我再跳返去收沃連之前既錨點,姐姐會係報告係生定死?
如果打到後面錨點,死家姐進度會覆蓋無死既進度,即係報告係死左
應該可以整死家姐轉職,再跳返去爆機後錨點,應該
隻game 最低能係比人打出街即死
裝防擊退/裝飛行鞋或戒指
我試過翼人比人打幾次飛出街就死左, 唔知係咪bug
呢個好重要喎
我成日推敵人落街
我個隻會飛返上黎
好似某d異常狀態或者加重會取消飛行
咁如果打到家姐死Q左,攞完君主証就直接跳返去第一次家姐未死個爆機錨點,家姐仲係唔係隊入面?
終於打爆,最後關都幾難
爆完機先開始刷召喚2同落死宮115層喎
最終目標係3條友打爆full team暗黑騎士團
威歐伯里山有4隻魔獸,每殺一隻有一個debuff
要點打
好似係直接殺個boss(?) 唔係好記得個戰鬥場景
應該食哂D DEBUFF都夠打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞