【NS/PS/PC】《皇家騎士團:重生》(2) 可能係近年最有挑戰性既戰棋game

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
癲佬你都要

Anyway岩岩發現自己係一個既錨點到打完左100層要再重新打過了
又可以刷護符
返轉頭可以用觀光書,但會skip咗中間打屍術士同魔人,直飛75層去最低層唔知有冇巫妖屍術士打
諗諗下你其實應該冇必要重打
你收返公主去爆機,之後再去死宮一樣開到115層
爆機前打死宮係為咗攞觀光書,但開115層只係需要收齊公主 鳥人 雙白騎,冇必要之前爆死宮
唔洗打多次拜尼期劇情?好似話打左死宮有無既boss會跌特別野
第四章打完屍術士,之後帶齊四風神器再打100層就出霸王裝
最後一件4風武器喺浮游遺跡,如果要呢件裝又真係要再打

我淨係諗打後日談故事,自膠
唉佢老母霸王裝又好似幾撚勁
卡關救命啊!第二章L線同埋莱昂纳尔將軍單挑個關點過?對方下下都扣200hp,自己打佢就刮痧
忍者,計佢步程佢埋嚟就掉降防藥行開,再雙刀斬佢老母,冇力就遊花園等執卡
單挑一律建議裸裝忍者放風爭
原來可以咁打,但個save位係一開始戰鬥個part,想出去商店買料都做唔到
如果你有解到雷神個劇情 應該會有多一隻人幫你坦一坦傷
可以既就掉下道具 睇下有無啲減攻擊力既道具掉一掉佢 無既就唯有走住黎屌
裸裝忍者裝倒忍術就夠 唔洗埋身用刀
維持10格距離 佢行埋黎就放忍術再拉開
有冇人知 爆機之後再用 WORLD 去番爆機前既死宮,會唔會被鎖級 ?
咁我一次過打夠能力卡先爆左機佢
我發覺打落又無想像中咁難
起初以為落到75層打後就會打50lv敵人
原來都只係boss 50lv 卒仔都係45 咁就輕鬆
is 不過連啲地圖都係翻炒,我連auto 都睇到厭
落死宮有賺嘅就每關兩個奬勵嘅能力護符
我特登整隊喪屍去AUTO,掛機都爬咗3日
周圍都無貨
終於打到第4章幾時先有其他圖刷野
暫時都係得大森林可以刷下錢同野
應該好快會見到有個新聞講大爆炸
睇完就可以打死宮
再之後就有遺跡既新聞 睇完可以打6屬既遺跡拎禁咒
終於靠戈亞提三傻打死全團暗黑騎士
屌佢老母把真聖劍唔係必跌,單眼佬一死就完場冇得刷,打兩場都冇,算鳩數

最終戰弓箭手簡直MVP,冇佢控場三條友幾勁都俾人圍死
海盗係咪唔可以俾佢死先加入到
好似好難令佢唔死
如果過版前未復活隊友, 咁都係計陣亡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞