【NS/PS/PC】《皇家騎士團:重生》(2) 可能係近年最有挑戰性既戰棋game

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
我自己打法係衝埋去秒殺boss。
不過好似之前有巴打話食debuff其實都冇乜野。
基本上我打呢隻game都係殺boss為主。其他d卒,阻住我就打死佢,唔阻到我,其實我唔會理佢
我冇刷死宮。
我覺得重點係要有火熗/法師。
Full team 12人,P1秒boss
P2磨死佢,係幾難打。
個4隻野又多血又高攻
最後殺左2隻,個boss 行到附近沖過去ko 左佢
食人魔裝係係咪著頭同人已經得?
劍係雙手劍,裝唔到盾
頭同身* 自膠打錯
邊3條
主角 家姐 二五仔
收魔女嘅部份
如果第一輪加入係女術士
要點樣先轉返魔女?
係咪唔可以就咁食轉職證

要爆機除名再返轉頭滿足返條件?
無錯
想問下裝備合成要去到幾時先開到?
就打到第4章仲係得道具合成
唔係,4件要著3件先有用
打到第一件紅裝
紅裝又點先有?
全部裝都係無色
LM
死宮
我係爭落B3合裝備
之後再嚟係咪由頭嚟過
我當時都係咁
去B4刷4隻火龍戒指,去觀察敵方睇有冇冰龍,冇就撒退
打死冰龍有機出卡片/火龍戒,出卡片就用回帶等佢移動第2個位再殺loop,出就撒退,打齊就搵魔女合就完成
(不過中途唔好比冰龍執其他敵方既掉落物,會覆蓋左隻火龍戒死都唔會跌)
想問下L線想收C線隻屍術師,係咪命運返去第二章開始打過? 單靠第四章升忠誠得唔得?
另,想問主角拿到領主証了,係咪要轉領主前轉晒其他職業學一次技先,駛唔駛等LV40先用?
等40轉一次其他職業先轉番領主就會學到其他職業到40級既技能
我忙停玩咗一排
依家主線去到空中庭園前
係咪落死宮刷吓野先
刷之前係咪捉定十隻8隻LV50蜥蝪人

因為我第一round家姐自殺咗
應該打到邊層可以收工
如果你已經爆左一次機就建議你直頭用錨點去其他線收埋d人先再跳返去4章錨點去令家姐生存,到空中庭園前去做禁咒&落死宮刷野&100層打王拎觀光證再爆機
(家姐生存&維斯係隊先可以觸發爆擊後既ep3 4

屍術妹係c線4章先收到,但你本身行L既話就要由屠村個個位開始行c線直至到4章,但你要小心因為4章錨點係共通,計好數唔好比C線蓋過左你L線既4章
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞