【NS/PS/PC】《皇家騎士團:重生》(2) 可能係近年最有挑戰性既戰棋game

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
見啲人講刷6 7個拎黎刷死宮會好輕鬆
事關我啲裝都無upgrade到做古文書level 刷死宮30層左右都開始吃力 所以好想刷到呀頂
其實有無話邊啲裝好撚勁一定要刷到
死宮捱到去買召喚1就好輕鬆,有埋瞬移或飛行俾法師直頭可以AUTO,我冇刷拳套照樣AUTO到底
真係有用嘅裝就飛行鞋同戒指,其餘打到乜就用乜
召喚1係幾勁買埋龍魔法即刻擺多左兩隻巫師落去
岩岩先知有隻咁既game
剩係玩過三國戰略會唔會好難上手
要幾後期?同埋邊隻勁
而家第三章頭好難打,第一個城打左幾次先贏到
我諗爆機後拎到啲好勁既技能先叫勁有範圍技3都可以用住先
個拳套有咩咁巴閉? 除左翼人大哥仲有邊個岩用?
Thanks 搵左好耐
主角狂戰都用到
每場可以出一招召喚2,同應該係最早攞到有反擊4嘅武器
頭幾十層死宮係好用,打後嘅迷宮俾對面等級壓制就只係件普通武器,大部分近戰用魔法只會打出1
其實後期用咩先打得入轉左用飛行戒唔用蠻力戒都差好遠
舊世代game無得pay to win
主角轉返用狂戰好用過忍者好多
狂戰的話用咩武最好?斧 槌 定 拳套?
拳 30lv招必殺5格距離
忍者其實可以一手刀一手弓
平時執卡同用弓騷擾敵人 法師填魔俾佢開必殺
得左thx
女武神呢個職業潛力如何?要唔要升一隻?
4 姊妹其中 2 個是女武神 🤔
恐怖完咩都打得入
都係靠魔法,近戰頂住唔俾人打死已經夠,有輸出係bonus
開始練下拳先
咁主角都無咩用
未有巫女前女武神既精靈魔法同槍既aoe技算係幾勁既中近距輸出手段
主角可以有神奇組合,必爆擊雙刀,爆擊魔物殺手,呢啲打到都唔低傷
係衰主身本身能力低唔食卡護符做重甲奶媽最啱佢,仲有剋星群buff 恐怖
打到第3章尾2隻4 buff王終於頂唔順
俾隻無名小卒死左佢算
本身0死
斬首好似易啲
打到3隻風拳斬未打到一個禁咒2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞