【NS/PS/PC】《皇家騎士團:重生》(2) 可能係近年最有挑戰性既戰棋game

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
龍帶4支一野回滿既血水咪得
收左隻光龍原來唔識飛
都係雀好用啲
領主係咪一定要家姐死先有?
係難打,跟住仲有90層你打
隻揪果關用忍者點過
放風箏 夠mp放必殺硬接對邊一下換血
睇清楚下面行wt唔好係對方可以二動既回合出手
冇血就繼續放風箏食藥
輕鬆
一係領主 一係公主
建議先拎領主
再番去拎公主
唯有出返去攻略巴尼西亞城解上限同拎六個磐先
劉明
救命,第三章打屍術老伯又堆屍,佢企嚮高地,一野AOE魔法轟落來每人扣五/六百。痴線。

我成隊尻衝埋去自殺式打佢,過關果下得返兩個人生還

其實係咪suppose係咁打?
屌唔小心未刷到遺物就開左魔女支線係唔係入唔返死宮了

特登返舊搵返呢本好野出嚟
食到兩張以上攻卡都基本上開左無雙
龍之後有反傷技,即刻有用勁多
想無傷過應該都係要帶不死軍團
喺下面儲MP食卡,到咁上下弓手法師鳥人哥去輪佢,兩三round應該夠
AOE會打人多地方,唔係輸出嘅企埋一齊吸仇恨,最好有龍獅鷲呢啲血多嘅,補血靠食藥
騎士分擔傷害好有用,有技能卡俾佢食先,唔知嗰時有呢招未
要無傷就睇彩數同悔棋,但應該唔使死到一地都係
點為之開左?
照計未合遺物唔會開到
死宮可以隨時去,但有個支線要爆機前先先會遇到
尋晚開始刷裝
唔怪得啲人話要個個打拳,唔係拳頭招好用而係迦樓羅太撚屈,個召喚2勁過開必殺仲唔駛儲MP,開auto方便好多
咁勁仲只係喺低lvl神殿就刷到,其他神殿嘅裝完全比唔上
賣左9條龍買左9粒石就會開左
我開始覺得d難度怪怪地,即係學你咁講屍術阿伯我死到一地都係。
但下一關打女法師,佢兩條路,左邊果條擺明地形勁差(好多水),難行又多兵。右邊兵力少,我全部人集中右邊,唔駛3 turn 已經可以斬殺boss
地形真係好影嚮
咁照做魔女個quest係咪都會加入
但就唔係大魔女職業咁入
除名 > 命運之輪回溯(未試過唔知得唔得)
關關都勁難打點頂咁梗係會有得鬆下九淺一深咁
又要再捉過啲龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞