【NS/PS/PC】《皇家騎士團:重生》(2) 可能係近年最有挑戰性既戰棋game

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
人少好辦事
放7/ 8個主力夠打
Part 1 鳩沖圍鳩大佬
Part2 近戰裝晒麻痺技同武
不斷回棋麻痺大佬
法師係側面偷雞
唔好企埋一齊
翼人大哥用mp藥用鎚必殺打帶跑
我係咁玩
唔搶地盤執卡回MP就慢,越龜就越冇優勢
高風險高回報

你唔好彩點解唔諗每個角色留4格道具位,唔諗解決方法,要諗你嘅邏輯套落隻驚先係啱
呢隻驚好似火紋咁,命中率寫出嚟同實際唔同
睇你講嘢你應該冇乜用過道具

成個系統改變咗,唔同以前嗰套
正面打就法師弓手魅惑,班坦企埋一齊引AOE用奶媽群奶,其餘人盡量散開
班卒嘅位置同你排位有關,你可以將易打死嘅擺近自己
白騎招麻痺對BOSS都有效
清完卒,主力射手執晒卡先入第二round

就算冇買道具,打主線奬嗰幾個寶珠都有奇效

再唔係自動save位一定係入迷宮之前,你一定可以喺出面準備好先入去
P1唔好戀戰,直接集火隻王快d跳到P2
P2我主力好似係白騎兩隻,女武神兩隻,加主角做物理主力輸出,其他人就有mp 先放技插佢,,其他時間都係幫手補下血解下狀態咁,補品(100%回血要帶齊,復活大約每人帶1個),企位要散開d,減少補師壓力

同埋女武神真心唔差,佢招被動有機會0 mp 出魔法,又識學3級治療=免費回血
我係餵曬啲int mnd能力符俾臭家姐 淨低俾主角 淨係派佢兩個打
我想問好耐,其實命中率個數字係點解?
80%命中,第一次唔中之後點回棋都唔會中
翼人卡諾普斯咩職業最啱?想轉戰士可以用技(40mp必定critical嗰個),但唔知成長率會唔會差左?
2代最後隻鬼究竟係點打得贏
我個人感覺係同火紋調轉
80火紋已經係必中,呢度80係唔會中
想問下開頭揀聽唔聽公爵命令殺民係咪好大分別
點解我無得合魔水晶的原石?我睇過我係有果本配方書...
可能唔夠材料 有啲材料無得買 要打返嚟
魔水晶原石好似係敵人掉落無得合,行一轉死宮會多到唔要
原本職業 翼人戰士就得
我轉左海盜感覺無咁容易死
一定 有物理無效 比人用大招打都係扣0
海盜無記錯無得用拳套
卡諾普斯無得用風爪硬係好似差D差D好似有骨頂喉嚨
符合官方所講 要玩家取捨
直銷訂到今日都未有
之前仲打得好地地 無啦啦爆隻4000血既boss仲要狂出aoe 突然難度升咗一大級仲要無得走返出去
死宮除左飛行鞋同戒有邊層有好裝刷
得36lv唔知可以推到邊層
咁點算打唔贏咪要由頭重新玩過?
上麻痺磨緊佢
暫時打咗成粒鐘隻boss仲有大半行血
打到頂唔順熄咗機休息緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞