《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [2]

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
佢與其都改拳王做坦,不如減小美攻俾佢做埋坦好過啦
依家唔係坦就冇cc,小美改成加攻但平a冰唔到人,但觀乎小美本身hitbox偏大 + 技能係變冰無敵自回+冰牆擋傷,大技係範圍冰人,根本點睇所有嘢都係似坦多過dps
仲未計佢冰牆又成日升唔起自己,要企得好中間先升得起
要瞄準嚟回血嘅support一律俾倉鼠玩死,見親佢我都係用dj算
其實你直接向下90度瞄就升到
未試過升唔到
反而要成班隊友成起埋就係要排一排隊先
因為我都係玩瞄準回血既support很明白果種追住跑既痛苦
support 千祈唔好追ball heal, ball 都唔應該指望你周圍碌果陣比人heal, ball 因為engage 同disengage 得快加有成千血 1要記藥包位置 2係要番自己backline 等人heal
玩ball喺前面engage 死屌人無heal 嘅一律唔駛理
喺point /後排企定都無heal 就係support嘅錯
ball 嘅可以睇yeetle/beaver/moreweth學
你給了我玩倉鼠的勇氣
家陣係唔係部份人load game好慢
成日見(多數韓仔)入去game乜都冇做揀人都冇揀係度掛機
頭先一隊5個人有3個都係咁
以前係半個人位都升到,9向下噴就彈得起,玩慣嗰段時間依家變咗要相對瞄好準,同埋打橫好似易啲中個位
新手玩冇耐幾中意zenyatta
有冇咩streamer/youtuber可以學下點玩
和諧珠 混沌珠應該focus落邊個到
應該係唔排HEAL 但又等到行開左
想問點轉語音

Kick住咗喺度入唔到game可以點搞
重裝都冇用
邊個冇血HEAL邊個
E俾輸出 源氏識飛果幾隻優先 等隊友盡快攪掂佢地
另外留意對面坦一冇盾/減傷技即刻轉俾坦
想問大家玩RANK排幾多?
岩岩打完晒咁多場(好似7場), 明明只係輸過兩場,
但都只係銅2.
熄BATTLE NET
工作管理員搵OVERWATCH熄左佢
再開GAME
LOOP到開到GAME為止
果隻咩索潔恩好撚勁
仲夠膽死無後坐
學上邊巴打話齋buff 76啦屌
仲要連射20飛以上個彈道先開始散
無彈都可以照右鍵 有範圍持續傷害
有位移彈跳仲要短CD 76比下去唔駛出場
有冇人玩開冷門角?
我用阿梅,而家個portal除左比自己趕下路都唔知有乜用
我諗最下位之王現階段一定係sammetra,沒有之一
76連散射都無, 剩係要壓槍, 我覺得黑女係勁, 但係個差距又未去到咁大
E技弱智一個控場技傷害高到成個燃燒彈咁
睇下steevo點玩
我覺得係成個整體比76係幾大
不過最後都係睇準度 所以可以用技術彌補到
睇下twitch啲pro直播
會發現個個玩黑妹都唔玩76
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞