《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [2]

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
呢隻用得少對得少我唔熟
點解ashe個泳裝skin同mercy個女巫要2代1900幣既
唔係1代既野黎咩
邊隻係新英
隻support?
d坦
其實鬥陣2只不過係鬥陣1大型dlc 多左幾隻英雄、地圖
模式改一改,大改左幾隻舊英
然後跟左騰迅d仆街game咁既賺錢模式
舊英d野當新嘢賣
仆街到
拳王一係改返招E個減速

一係改佢右鍵充能個機制 至少充完能比我打中人先reset啦 而家呢頭charge完果頭要右鍵走人變相等於無用

大招更加唔洗講 其他坦大招全部毀天滅地得佢果招廢到仆街

我ow1 one trick拳王已經改左玩zarya同源氏
黑婆果隻槍
之前個個話要連電話
而家本身有ow1就not necessary
垃圾blizzard
又死ser ?
屌那星
我連左佢先話唔駛 仲要無得取消 好仆街
我都覺得隻dps黑妹勁過76可以高機動閃走又高傷.

另外support有隻會吸精咁扣你血同時回自己,又有無敵閃走我下忍源氏1俾佢先手吸到就差唔多死硬
練勁d genji right click中頭好似係
次次都會俾佢閃走再返黎吸多次就死左。暫時最憎對面隊有黎2隻新英
git gud 禁中頭就殺到
下忍要努力d.不過玩死神,76,機械人果陣就完全唔怕佢
嗰隻係counter源氏
不過家陣削坦減盾又冇stun源氏同其他高機動dps都易搵食好多
最驚睇YouTube pro play 會害撚左佢
當自己全職flanker
打少隻heal
,係ow1關ser前入過去玩幾場打護盾仲多過打人咁。所以我覺得ow2咁樣轉係唔錯節奏爽快左,而且依家有時排隊坦條隊竟然仲耐過dps
Zen
真係好咩
我咁諗啦
而家單坦
真係超新
一律建議healer
Mercy moria
弱智都heal到

之後試DPS 就
76 reaper

感受完隻坦唔存在會幾弱智幾慘
最後先試tank
大概知隊友玩DPS heal 會想做咩
因為坦好多時唔得閒另轉但係要predict 到隊友去邊
坦冇咩建議
本身最易既rein zarya orisa 而家都要carry 人
我就冇乜信心玩得好
因為班仆街係入去玩多血既dps
坦只玩diva不過依家想試下玩倉鼠,很可愛
Blizzard 慣性
新DPS tank 一定勁到傻撚左
Heal 就未必
我都因為佢得意玩左一排
但發現真係好難
要玩得勁係要每張圖開一開
試唔同位點fing
同埋有d牆係可以垂直爬上去
有d環境物件好似好矮,但夠高的
碌上去跳起就可以trigger 屌地技
最後就係崖邊碌出去開屌地番番崖邊山碌出去個位
真係要慢慢練

另外而家1坦真係冇乜可能玩
珍,新玩完全搵地方用彈起果招技同埋玩果陣諗起隻support會好辛苦,所以都係用返diva算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞