《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [2]

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
開鏡係即中
https://youtu.be/oFJu7fzKXkQ

聲唔同左就真既 76最明顯似流彈聲
改咗好耐,跑速慢咗但係無限時
邊撚個諗Sombra可以隱形hack
6打6 變double shields
無限loop
我都覺得而家好d,坦勁到同dps無分別,變相係1坦3dps2補咁

btw邊個on9改走小美冰人,同埋個濕鳩緩速好似無減到咁,以前源氏見一隻殺一隻,而家比人見一獲打一獲
你講緊果個應該係”門檻”
我以為我錯覺
仲奇怪射左勁耐點解無冰到人
源氏呢D唔勁D
點引人比錢買野
依家法拉單排仲值唔值得練
所以第一個SEASON應該唔會削住 最多意思意思nerf左其他人狂屌果堆先, 下個PASS賣其他英再削

btw預左用ow1 d skin玩足一年慢慢存夠幣先買一次pass, 因為覺得而家ow2唔值得比錢
連續2 round都係比對面99%先,之後比我地佔返直接反勝,好爽

btw有勁support做隊友carry真係好正回血回到成隊都唔會死咁
經歷過double shields果班玩家應該係開心咗,成場game要花時間破盾就係好趕客
依家1坦幾好

小美r.i.p
比起手機課金真係平到癲

手機課一單都700蚊

ow課一次買埋成個pass 等級都得

利申一野買滿
而家除左最地底既sym之外其他全部都練得過,始終勁唔勁係版本既事 你練出黎既技術始終用得返落其他英到

你練索杰恩下次nerf左可以換玩其他槍
法拉唔好用又可以換玩其他延遲彈道英
唔好預有MERCY 跟 就算你殺40件都唔會有mercy跟
我諗住只要果個賽季升到60lv就會買pass
純粹覺得共雪暫時拎出黎既野唔值得課金g持住

放棄更新ow三年由得佢爛結果畫左咁耐大餅個成品係一隻改差左ui同手感 機制少少變動+一堆bugs既ow2

說好的pve影都未有 3隻新英又一隻抄apex一隻抄波大靚

玩落好唔好玩 好玩但始終仲係食緊ow1老本

後續更新滿意+pass個skin岩心水先課返
除左推人都幾無聊
高技術走牆又少用得,大部分時間都要幫人補血
要睇你同場啲人補幾多
淨睇9000傷同6000補我會覺得你補師不務正業
一般莫姨傷補係1:1
自己玩得好開心, 啲dps 就比人射兩槍就要搵藥包 佢自己就幾個selfheal
唔限時夠鐘佢咪又係傳返走,改左做無限時反而好d,唔使限死下下焗住返去咁loop
屎忽痕玩左一日小美 發覺未rip
nerf左冰緩但大力左
依家單坦 冰牆影響力高左好多 一隔後排 通常都殺到隻坦
quickscope同射速/傷害好似冇咩關係
只係做到hitscan又keep到mobility
唔太明你講嗰個0 delay係咩意思
都真改緊個壞習慣,好鐘意自私打
有個人名叫宗師,係咪真係宗師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞