《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [2]

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
垃圾縫合怪,nerf正常啦
原來出咗咁耐喇
雙飛都係其中一樣屈機

呢到有幾多人會俾多次機會ow
有控有回血有甲
得閒fing 幾吓又返返去後面
啱啱出個陣單挑淨平A可以打死全英雄池一
半嘅英喎
做坦damage仲過過dps果陣
仲要隻dps話坦真爛
真係嬲到笑
GOAT 核心,OW變垃圾最主要成因
台仔死剩把口, anything wrong but me
connect左
除左睇twitch有冇connect
睇埋blizzard果到有冇connect
我試過twitch話有, blizzard果到點知冇, 要㩒多次
點解咁多垃圾dps打rank
有場遇到個狙槍槍爆頭,d隊友第一場屌晒鬼好在第二三場配合贏到
比外掛爆頭一次過殺3個
無得報比系統知
呢隻bitch同拳王都算累死咗隻game
好老實依加5人場 都仲要死拎住一隻角唔轉真係等食屎
人地hitscan嘅你一係坦用有盾嘅同佢鬥準 一係就Sombra死神Genji補mori kiriko配坦用猩猩之類跳後
通常啲人冇優勢都唔換英就係失敗嘅開端尤其DPS遇著counter真係同送人頭冇分別
Rank坦,dps 同輔個rank係咩分開計
係嘅話我玩開坦想𨍭玩dps係咪要重新打一場rank
有冇巴打main女王
玩女坦玩到悶悶地想轉下玩其他
或者有冇咩坦又係簡單易上手
role queue 逐個位分開計,轉職要重打placement

open queue一齊計
orisa 今個patchT0 勁到癲

啲技鳩開又硬又痛 大技吸過黎打一波 真係好易玩
理論上最簡單應該係rein,但係依家個環境唔太建議

可以試下orisa或者winston都得

junker queen我驚唔熟坦嘅話會玩壞手,見過啲junker queen企太後唔識壓前攞唔到位
今日個ser唔知做乜入到個場個個都有殘影300 ping
死神源氏全冇用,真係槍槍中,打到勁龜
一開波見佢咁準已經轉,但都係被對方屈到重生點出唔到去,我兩個dps比人屌
玩左幾日2代

節奏快左好多
以前兩隊有雙坦有盾 點都會有磨合 大家互相試探下

但而家兩隊個實力只要有些少差距
基本上好易壓倒性贏一邊
因為一黎就係戰場 連抖氣時間都無

導致好多拉風爭打法嘅英雄變哂弱勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞