《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [2]

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
新手第一次玩OW 想知有無咩訓練場可以練下槍 隻GAME D角色好細隻 D人又跳黎跳去飛黎飛去 次次都變左人體描邊大師
有冇人試過好似我咁
成日行路好似溜冰咁停唔到
放左手都繼續行,要行相反方向先停到
Check過ping 同fps都正常
其他game都冇呢個問題,應該唔關keyboard 事
可惜rank 仲有班OW1 打得幾季rank 就以為用返當年果季既打法 係咁屌人企位差 呀叔我打左成廿幾季 全坦補金武 都唔敢係ow 2 rank 到指手劃腳.

同咁多位ow 1 打得幾季ow2 rank 新手講 溝通得就咪撚屌“自己”人 屌到你打小個就開心
有冇插住手掣
會唔會set左咩toggle行咁?
冇插手掣,藍芽都冇開
輸入法
女坦會唔會太勁 兩個盾一上就係80 仲要翻得咁快
碧姬原來依家咁廢 招回血補量又少cd又耐
今晚試吓
唔係而家廢,係以前太勁
懷念1打11既碧姬
主玩sup,天使,光暗男,盾妹
呢3隻最易上手
我輸個陣好多時敵方隊員話我sup得好叫我唔好放棄
通常英文回我多

莫伊拉原來係個boi?
想問下語音較咗國語同日文都係會不時聽到英文係咪正常
玩咗兩日dva,真係好用
對唔住ching 我錯了
bug黎
OW2 BUFF 30% damage reduction 依加DVA 半條血都係armor 比人射到無血開一開DM 又補番滿 有正常嘅healer 根本唔撚會死 仲要BUFF 埋BOOST 同missle, 佢飛入去殺你一件再出番黎又滿番血 真係極ON9
stream 咩rank 你咩rank,meta關低端咩事
低端玩刺客坦10嗰9個feed,玩dva 對面出豬 女坦更加難打
你評價隻坦唔係評隻坦本身能力係評自己架
玩咗兩日dva,真係好用
對唔住ching 我錯了
OW2 改咗armor做 30% damage reduction 依加DVA 半條血都係armor 比人射到無血開一開DM 又補番滿 有正常嘅healer 根本唔撚會死 仲要BUFF 埋BOOST 同missle, 佢飛入去殺你一件再出番黎又滿番血 真係極ON9
小美雖然高攻左,但冇得追住人黎冰冇左以前種樂趣
抵啦 呢隻閪女人
但拳王做坦先係笑話 廢撚到
十分鐘phara打三千傷就唔好排rank啦
屌你老母浪費時間
push 到最後仲要用 widow 屌你老母on99
Ching 低處未算低 玩Ashe 6分鐘得 897 damage 見過未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞