《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [2]

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
想問下今集係咪冇得抽箱?
得佢嗰啲通行證???
火影輕鬆屠人
做WEEKLY 任每隔幾個月夠COIN 買一次PREMIUM PASS
如果咁要大buff啲補角
不過到時玩開dps果啲又過黎搶架啦
sojourn全部技能都算勁
但左鍵其實唔易用
除左打坦/超近身
如果唔係傷害都只係一般
同埋對低rk下限應該低過76/mcree
七勝五敗都仲係銅五係咪
玩過第一集,而家試下玩第二集,睇下洗唔洗由頭學過
炮塔佬而家個塔一爆就10秒CD,會唔會太耐?
老實講 幾年後返黎仍然覺得好玩
但呢個咁既乞衣經營模式唔知會唔會又好似OW咁收皮
補師邊隻易玩
no,差唔多
似係要慢慢打上去
雖然都中課左個pass
但升lv連箱都冇真係有d慘
寧願佢將金色紫色機率較低d都好
作為休閒玩家見佢要升到level 55先有新角就唔開胃
一係每次有新角都俾80蚊, 一係miss左就可能無得再unlock
雖然唔鐘意lootbox, 但ow1個lootbox起碼感覺上fair同玩落keep住有野攞
無左lootbox反而pay 2 win感覺重多左
咁ow1本身係pay to play,你買左隻game就唔使再比錢買角色,你拎返ow1個筆錢係ow2夠買四次通行證,四次都差唔多成年。
完全初學建議Mercy Moira Lucio先
唔同rank就冇得排積分

暴雪真係獲獲都唔撚識醒
認真新手玩就去學玩坦/heal先 學好觀念熟左地圖先去玩genji tracer 呢啲

坦就學玩rein,睇下人地點收放盾 點用盾擋人地技 仲有招charge 唔好亂用
補學Moria 先 起碼有走佬技

DPS新手一律76處理

玩左幾場玩到嬲嬲地
之前ow1每次出新角都會吸引到一大班人玩番, 我自己都有幾次係咁(不過無再玩rank)
ow2唔俾錢話要一個月先unlock到新角色, 咁下次update新角會有幾多人返轉頭玩?起碼我自己唔會...
新手學玩坦
唔怪得我玩坦咁易嬴
玩rein做炮灰
Main sup
唔建議新手學mercy先 因為mercy係首要被針對既補 又無保命技 走位要求係極高 新手玩mercy係咁死會成為隊友負累
建議玩moira 玩熟左地圖走位先
d人咁勁,打親都輸
Ana 有quick scope, 0 delay 爽皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞