F1 2022 荷蘭站 賽後討論區 2

926 回覆
1 Like 16 Dislike
尤其入咗DRS 車陣入邊 上一代架車係咁 今代應該都係咁
Engine magic
咪係
細牛隊crew唔搞到佢我已經要謝天謝地
真fans先買白
勝利車迷先買紅

你諗下max當時拎住條白遊車河果種無助
係真fans先會明白

利申:買咗普通版,而家有啲嬲
有冇錯PU mode都應該對結果冇影響
素同叻之後都係一樣係劃火柴咁過火腿

Magic button 2.0
根本就係判斷唔到tyre既影響
要守Max既只有攔腰撞撚死佢 唔係守撚到咩 快到tap n go 機會都無
即係max落左下brake再加速 打亂左個節奏都輕鬆劃火柴
主席頹落去分分鐘連個WDC P3都保唔住
定啦
大屍點會比叻輕鬆穩著WDC P2位置
南美主場默西哥同巴西應該醒神
Checo 老豆搶鏡都幾好睇
不如比圖贏埋最後一次 佢第一場又係Monza
Best case scenario
假設火腿冇錯mode
仲可以同max糾纏一陣
而素又把握到機會上黎玩2打1
賽事觀賞性黎講會比琴晚更精彩

但以平速度要擋max成十圈係好撚難既事黎
所以上面個假設出現機會真係微乎其微
素狗其實仲有機會爭P2
歷史上有無WDC P2 係一場贏車都無
spark重未出貨呀dklm
呢個係正,但係感覺J下都會俾佢老豆追殺
唔通又水Q半乾濕正賽 下遊車隊異軍突起
印度婆你都啱
https://www.youtube.com/watch?v=APRaBB6XUZM

sainz真係慘
要獨立開段講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞