F1 2022 荷蘭站 賽後討論區 2

926 回覆
1 Like 16 Dislike
PS3 係唔係兒子
但Max果塊舊係咪都係有更新過
記得季初架車係偏understeer
果時都好似話唔係好就Max手
依個plan唔睇好。。 有d大屍feel
又停車又整安全套
都輸撚左咁多,走入去就咪撚出黎啦講真
真心燥撚左,我半個 mon 睇撚住 timing screen 睇到血壓升高,佢送個 cheap stop 俾 red bull
上個post 有巴打估去到lap 5x,max to 咸狗個delta 分分鐘係10秒內,而素就應該around 15秒
即係佢地預條紅一圈追近一秒

Piastri senior, who runs a successful automotive software development company, has been with him every step of the way.
[url]hhttps://www.smh.com.au/sport/motorsport/talent-nerve-and-cash-lots-of-cash-oscar-piastri-s-6-5m-formula-1-dream-20211207-p59ffq.html]

應該係佢呀爸嘅Linkedin
https://au.linkedin.com/in/chris-piastri-4b34ab191

原來日產仔嚟緊Monza停賽
今季F2去到第3位車手滿12分要停賽
Zandvoort 得一個位先鬥到車,之前後追啲場起碼無咁窄
F1 衝出黎出通告未?
之前黑奴俾人掂兩句都出晒嚴重聲明
How about this time?
OBLM 嘛
可能同林蛇老豆

估PS3成程洗左35M港紙,仲要佢已經年年升班咁濟

好似連RB自己都冇貼
但係PS3背後有冇sponsor? 做咗蕉青訓會經濟上幫到幾多?
要睇下Newey幾時退休
呢代車佢應該真係最強
睇下Allison出年挑唔挑戰到佢
篇文話F2個年屋企同sponsor出左4-5成
好次係話架車高下壓力高阻,一去到啲低下壓力場就現哂形

monza應該bye bye得
依啲又冇女權
4-5成嘅都千7萬港紙
玩19賽車真心要錢
平勝平太都真係得漫畫先有
Freeze PU唔包mapping,可能可以有小幅改善
同埋Aero冇freeze就有機會
機長
俾你係marko你會收翻4萬呢隻都個頭近嘅老野呀
定係F3自己友到搵件後生仔試下呀拿
去搵舒仔都合理啲下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞