F1 2022 荷蘭站 賽後討論區 2

926 回覆
1 Like 16 Dislike
鹹狗仔:save engine 係8屆望到將來 係好有鬥心嘅表現(真實對話)
保子如果唔死做隊友隻狗既話,佢的確係一個好既車手
點呀又係你喺到單單打打? 成日話佩廢 望下之前嗰兩個二號 成日揸住架全場第二/三快嘅車係F1.5同人片
佩揸咗十年車 料就係得咁多 無啦啦咁高要求做乜
同埋呢次好明顯紅呔優勢好大好彩素9聰明,stay out至多都係P3/4
我估lap44個陣都仲諗緊 去到lap45就招換左和牛黎

如果拖到lap5x先換紅就應該收得皮
Max係新floor 主席仲係加拿大floor
呢個真係唔識計
我估無vsc/sc max 都會贏,不過未必係劃火柴咁
阿媽生完仔唔想要阿B可以塞返落個肚度就好了
lap 5x 換紅真係好搏
lap 46-47 換白 (講緊無vsc 同sc),反而有機會有得鬥
尋晚和牛係真壞車定係除安全帶柒左,最後發爛渣唔想揸?
真係壞車
但今年後engine freeze喎,撇除ham先benz架車我覺得幾靚,垃利全力谷晒落今年架車到咁搞先咁下年冇啦掛
架車天生缺陷黎
冇咩問題
Alonso 做晒引路工
35圈一樣圈速穩定 1”17 左右
會有得鬥下 同埋始終要過兩㗎benz 都有風險
換紅就on9啦 咁少圈點追要過兩㗎
換白仲有27個圈 應該問題唔大
可惜細牛用垃利engine 搞搞震,唔係應該會更加精彩
計漏左條白去到尾會degrade成點。
呢個真係唔識計
我估無vsc/sc max 都會贏,不過未必係劃火柴咁
會有得鬥下 同埋始終要過兩㗎benz 都有風險
可惜細牛垃利engine 搞搞震,唔係應該會更加精彩
Webber 話拗偏無其他人所講出咁多錢培養PS3, 80%嘅錢係自己或者贊助出嘅
煲下水先

Mark Webber criticises ‘ballooned’ figures over Alpine’s support of Oscar Piastri
https://www.planetf1.com/news/mark-webber-ballooned-figures/

JV 下場試Alpine 上年架車

Villeneuve to test Alpine F1 car at Monza after Italian GP
https://www.motorsport.com/f1/news/jacques-villeneuve-alpine-test-monza/10363966
主席先係新,max用舊
新個塊偏understeer max先用舊
但如果lap 5x 換紅,佢p3 要chur 胎後追
合理睇係lap 4x 換白,反正前面d 車手都試左條白都好快
Post interview rb plan5x換紅,係vsc逼佢哋換
可能rb+max真係好有信心
呢場睇到好撚過癮
所以我見 VSC 個時真係大聲屌撚左出黎
明明拎晒花生薯片佢搞啲咁既野
細牛班友今年完全無心戀戰一樣
ThIs Is ItALian 🤌🤌🤌🤌🤌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞