F1 2022 荷蘭站 賽後討論區 2

926 回覆
1 Like 16 Dislike
人地同你唔岩 channel 原因係因為你點都強詞奪理呀
紅軚對黃平過唔到冇問題
舊黃軚對白平頂唔到又冇問題
新黃對 sainz 舊紅又冇問題

呢個場隻彎又話咬唔到,大佬隻彎玩到可以用 DRS 過囉 ok?
佢 SC restart 有邊次唔出事,上站未起步都估到佢會柒,唔係大頭同咸撞佢有排塞車啦

仲有最後搏上沙池式過 sainz , 佢究竟諗緊咩
你撐佢冇所謂,佢續約後表現差就個個都睇到,你鐘意點撐就自己撐啦,呢度拎晒圖拎晒數出黎你慢慢駁都隨你啦

架車唔岩揸一回事,但呢啲細位作為十年經驗車手唔會一而再再而三出問題,不如你諗下佢心態上係點好過啦
算撚數啦,香港政府無論手牌幾好,最尾都係會柒俾你睇

講吓講吓,以為自己講緊垃利
你要搞清楚
屌保子係因為佢好多情況下領先咸個時自己讓位
保子特別跑Q個陣八九成時間係咸0.2內
正賽都跟到十秒內
香港咁細但名車跑車數目世界上有排名,夾到搞名車展都襟玩

個時難得有空地,而家就肯定唔得,整個場都實比環團話嘈親九龍城d 新“豪宅”

啓德搞,相信d 環團會話嘈親九龍城,啓德班新樓
同埋佢做二弟本份真心做到十足
保子單機勁過checo好多
垃利繼續負研發,平治上第二只係時間問題
但係
之所以當幫拖係本份

保子淪落到Merc crew & strategist都唔聽佢講嘢 唔是冇原因的
其實保子今場個engine setting係唔係下場垃利個max setting
咁呢個世界又唔只Formula One嘅
各式各樣嘅比賽活動可以吸引遊客,冇比賽就可以開放部分賽道做返公路
原跑道嗰邊可以做旅遊區,維港aka海中心賽道仲唔夠世界景點?
淨係起步嗰刻,直升機圍住賽道影住維港兩邊景色
你掉幾多錢比旅發局都冇咁好宣傳效益
佢哋真係瞓着贏
政府唔係咁諗 塊地對晒維港拎晒嚟起海景房先賺到笑
不過講起保子,佢後半季都好似跌watt跌得幾勁,連Q都唔多醒神咁
紅角去香港仔部紅van限速響住咁行薄扶林道
手上最好既貨斬開九碌賣斷比人
而家嗰度仲有公屋添
香港政府
公屋咋?仲有方艙tim 呀!
你話好笑唔好笑
總之唔啱你聽嘅就係強詞奪理
佢自己張圖都答咗自己今場平條黃速度唔慢 壽命長 同牛馬條紅比一啲都唔差 揸住條紅1st stint攻嚟係無意義 你哋就淨係識針住佢爬唔到頭嚟講
25圈黃頂唔到白又唔啱聽又係錯?
新黃SC碌到凍出彎輸比紅又講錯?隻彎可以開DRS入同彎中起油唔夠grip又可以拎埋一齊嚟講? 喊自己帶頭 自己決定幾時起油咪又係一隻彎都守唔到
臨尾同P4差兩秒 自己一圈快前面~半秒 仲有6/7圈攻上去搏又唔啱你心水?攻又錯唔攻又錯
銀石SC起步就咬嗰場你盲咗?上場佢兩個唔炒咪又係幾圈上返去 上場都爬咗幾次車啦
一句講晒 總之佩1/2唔到返嚟 放唔到後面星就係廢 咪就咁呀?
保子威上平嗰陣都成個明日之星咁㗎佩浮沈咗十年 最多都係贏隊友贏地球組 邊有得比
澳門最賺錢都係轉型服務祖國, 做大廳賣名牌個浸, 洗鬼理外國搞乜L賽車
澳門有山路
有水塘灣東方灣葡京灣
點會唔吸引

剩係比個水塘直路比摩納哥都夠做啦
唔記得左
真係笑撚大人個口
仲要個郵輪碼頭荒廢晒 其實如果肯做好個配套 搞旅遊絕對係有得諗
愛快開季係唯一去到最低重量既
所以開季有優勢
之後隨住其他隊升級偷輕返
愛快去返中下遊係唔出奇
係郵輪上面chill住睇f1
然後就係郵輪碼頭開去新加坡 兩個星期應該剛剛好
手痕google睇返果頭
D地而家玩到東一忽西一忽九唔搭八
機場都搬咗20幾年,垃圾到暈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞