F1 2022 荷蘭站 賽後討論區 2

926 回覆
1 Like 16 Dislike
笑到仆街
原來之前出完個statement喊狗retweet
之後另一班toxic fans入條女個account到abuse返佢轉頭
所以先del statement
平時BLM有份稿係度
改少少就出得
但Feminism係第一次 唔知點應對
細牛篇嘢果時間出得唔著時
我估佢哋都未知爆炸頭奶嘢

然而,細牛甚至RBR跟本都唔係成日開口幫和牛
連上次墨西哥畀自己友嘅喇叭人無理取鬧,都係康打racing嘅人加秦仔背景作業先迫到喇叭人認低威
今次可能要靠網民
咸狗仔互咬就最開心
正呀
狗咬狗
但F1 FIA同其他車隊出聲譴責未
Blockcon 唔係成日咁鬥隊友
其實都唔差 Best of the Rest 夠做
唸深一層,on9con 最唔生性就係呢樣
今年L平架車係驚喜
佢唔再搞搞震應該keep到WCC第4
又咁講,又真係要比啲時間嘅
FIA/FOM一出statement就真係要好精準咁洗足哂地
而家咁樣幾件事大亂鬥,要洗足哂塊地其實就好高難度
咸狗就極速
今個星期除咗有F1 monza之外 WEC亦都放完大假 嚟到富士賽車場 玩富士六小時

更加震驚嘅係 大屍原來真係做過Red bull
果然身在拉利 心在紅牛
第4應該都穩陣
對手得返1條友
舒神走太耐唔記得咗?
條tweet仲要本身火腿有retweet到
佢都認自己班fans toxic
L平WCC第4唔難
始終大頭同on9con穩定有力得分
但車手榜過唔過到牛奶仔就難講
細牛出咗聲
上次奧地利站都好快手
好似Max 咁唔攬上身就唔會有事發生啲咸粉真係癲過人
咩車手就有咩fans
次次一關條黑帝事就會搞到成班白痴弱智走哂出黎,真係物以類聚,有乜車手就有乜野fans
明明第一條statement 都無叫fans 以牙還牙,仲叫人唔好言語攻擊
個宗旨咁清楚,都有人話個聲明催化啲fans 隊返個女人轉頭
淨係live post 都一大班咸狗衝出來柒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞