F1 2022 荷蘭站 賽後討論區 2

926 回覆
1 Like 16 Dislike
大頭 唔係成日咁被隊友鬥
其實都唔差 Best of the Rest 夠做
真係恭喜曬平活娶咗個西 … 西男人
佢拎7屆個年間唔時會有自己做法
係上年開始完全死跟 其實上年佢有返啲諗法同判斷 個冠軍好大機會佢攞左 上年平治都好明顯係pit strategy 班人未夠高章 一safety car就hang機 比人玩左成年都未醒水
Seb肯定會玩撚死成隊拉利 當年你點對我 我而家十倍奉還
講真你去邊一隊搵個車手做team principal 都一定係搵Seb
如果圖留係AM做大使加埋sim drive幫手研發架車,再加埋大頭雞車皇嘅本領又有冇得諗
圖唔會啦 呢啲sim work就比細做就算 佢日日去嘆世界 陪下仔女老婆
林根本仲味認清個事實,上年同今年完全唔同玩法

以為仲係只要有track position, 你快過我都過唔到,以為自己有P1

但現實今年易左跟車,同樣pace push mode 加drs 好易過

如果
無vsc加當max 2停之後max喺後面
要用舊白擋n 個圈max 新黃

無SC
用黃追12s再有有胎攻max

sc 有換胎
紅對紅 要過max

睇唔到咸有乜機會贏
咸蛇成名絕技,追到拍住入灣,tap&go
想問Max 有無明示或暗示過
揸火星車好撚悶 點解林狗可以挨8年
Inter-team order Benz今年先俾人斷正嚟仲有臉爆人閘
咁Renault 係唔差既,好心就咪改名啦。

不過,佢哋始終爭中遊。壓力細d, 好多錯唔會比人放大,容錯率又高d。
試過TR 聽到LEC 爆偈語氣, 回應係有D失望多過開心/鬆一口氣
季初有得鬥嗰幾場都有講enjoy the race
之後就算係咁贏都冇再話enjoy
禾咸comback正式開始
請問哪裏找到各個車手的每圈時間?
場場都係自己跑
https://youtube.com/shorts/haFZmJhYfC0?feature=share

三條友好鬼ENJOY咁傾, LOCK 佢地半個鐘好睇過POST RACE INTERVIEW
除左tap&go之外冇可能守到 max㗎車太火星兩㗎平根本追唔到

好似早兩季咁平治㗎土星車 max手車幾顛+Rb stratagy幾勁都好 都冇可能贏到
起碼佢唔會出黎打晒飛機話自己好撚勁咁
大頭手車又唔同d既 另外嗰個冇得比
當年RB用拉利引擎時佢落左去redbull support,
就係呢個時候同RB 發生感情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞