F1 2022 荷蘭站 賽後討論區 2

926 回覆
1 Like 16 Dislike
硬係覺得佢最後多謝班pit係有骨
多L謝喎 唔pit我咁樣
佢太習早幾年有公公 乜都會幫佢頂有buffer
一換左個會為左自己call pit嘅隊友變相搞成咁
隻黑撚肉酸到仲係以為成隊平治都係圍住佢黎run
岩呀 公公點會夠膽死call pit
法國咁講要2 stop 都係比人掉出去做咸狗雪糕桶
而家黎個新星 擺到明之後都係做大佬嘅
都係退休啦 過多一兩年開始冇人記得舊年尾站
就冇人記得佢架喇
叻遇上新屍都係咁
只不過 咸拎完7屆都係咁
揸咗7年順風車
又唔識set車又唔識call pit
明明手車 同 架車都係爭冠料
拎個podium 已經好似要執到咁
垃圾拉利
你試下問咸狗舊年拎第2開唔開心呀
On99
咸狗仲要洗濕左個頭,要玩埋下年
主席雖然呢幾場廢廢地
但係好似好多Parts 都舊野黎
而家RB 同Max 贏咁多
正常頭6輕輕鬆鬆返黎都夠
等開完全餐 慳住返墨西哥博命好過
發現唔少人見到Ric現況都有d心涼/睇人仆街最開心心態係咪人嘅天性就係咁,唔單只香港人,鬼佬都鐘意睇人仆街

見到個人生勝利組比公司當係deadload 咁想盡辦法飛甩,唔少fans都係呢個時候加多腳
(但其實人地仲係年收千萬富豪要咩女有咩女)
下年自己比錢quit算啦
黎多幾次我驚佢會一時諗唔開
是但啦反正都冇世冠
一年50mil一般人有個seat貼錢都想揸。
佢咁有錢唔唔志在啦
心理創傷隨時跟一世架
佢洗費咁大點會唔志在
柒住收50mil仲要有位揸部上遊車,換轉一般人9成9都去馬,理得佢柒唔柒
前排先奶獲杰既,梗係唔會又on99咁又叉隻腳埋去啦
一見到最緊要穩定
然後即刻load左垃利出黎,都好穩定呀,喺柒pit嗰方面
有冇垃利今季柒事個list
想copy 比friend子睇。
但同時佢最尾個灣先call pit crews都on9
成班人雞咁腳走出黎
開盲盒
場場都有驚喜
琴晚replay睇翻係到等個左尾轆笑到我

其實垃利班大屍係咪疊埋心水特登係到做場戲等你地放低戒心下年即刻黎個反底殺個措手不及
頭po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞