劉仲敬對香港評論整合 (9)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
咁係一定既,但佢地死會拉埋我地落水,所以唔可以坐視不理
完全符合港豬德性,冇記錯佢之前仲屈過我係五毛
佢開post宣傳姐,又未必係樓豬自己去打官司的
你追吓個POST
佢話birth tourism係好普遍

我都比人話又支奴dna: 自設紅線
講嚟講去就係龍門任佢搬
就算打都唔係咁好打,你好難證實佢限制移民就係為咗種族歧視,而且佢份條文本身寫得好中立,不過我唔係複雜叔,冇可能學佢咁曲解法律,所以都係問雅各賓巴好啲
諗起黃金神棍講過五六十年代果班歸蟈磚家絕大部分根本無研發能力,佢地只係識偷外國技術返蚑那

佢地攞晒啲技術出黎之後仲想呃黨既飯食,好彩毛主席心水清睇得出,送晒佢地去夾邊溝勞動改造
平權=落閘
你覺得呢單嘢如果要告,告唔告得成?
其實呢批自己肉身都走返去「建設祖国」嘅磚家都還好,起碼公然寫埋自己嘅名喺投名狀,自己仆街自己受

最致命一定係千人計劃,隱性支那基因嗰批,一邊身在西方一邊暗中做陰質事俾人斷正,當斷正case到某個數量一定引發排華,人哋冇咁多人力物力同心情幫你哋批華人慢慢逐個做政治審查,一定係全面排華以絕後患,真係俾呢班仆街攬炒累死
依啲就真係捉鬼喇
收集資料玩舉報
最重要係台灣人有台灣護照跟身,就算係親中民國派排華事件下有得認台灣人
唔似香港一堆人攞火車頭
某幾件柒碌真係

但係幻想香港呢個tag真係冇落錯,好多野都係出面斷鳩估/想當然矣就講一輪
美國俄克拉何馬州音樂節發生槍擊 造成1死7傷
https://lih.kg/3023000

其實用刀都可以做到同樣效果
明明班台狗玩嘢先,但成班連登仔話係五毛搞事分化,真好笑
https://lih.kg/3021943

明明洪非凡攪我地先
明明cctoy搞我地先
明明台狗玩嘢先
使唔使同埋老師講佢過界?
一個洪非凡攪到高登內戰,一個P牌仔攪到連登內亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞