今年迫four咩事 加咁多人工叫人返去

944 回覆
3 Like 90 Dislike
呢個世界最好做嘅工就係audit
夠鐘食藥喇
你叫你senior搞清楚我哋唔撚簽名你連工都冇得返啊屌你
唔肯比野我哋我哋同partner講到時搞到你上司你就hihi
無話唔俾
幾時俾之嘛
呢啲就係你啲舊同事學返黎
你自己好好諗下將來點教啲細啦

Btw你估下你partner肯唔肯因為你果少少無咁快俾既supporting而俾四大發展商走去第二度?
知唔知kick off meeting partner 會講到明客人唔俾嘢直接同佢講
太遲俾野都唔得
睇吓partner到時同FC同CFO講甚至Chairman睇吓你到時負唔負得起個責任囉
我哋俾咗deadline你幾時要documents
吹幾次都比唔到咁梗係喺同上面講
見到啲客人一見到鬼佬manager問你地攞嘢甚至同finance magnet 即刻收晒皮沙晒林即刻爽手晒
老細當然唔會屌鳩Chairman同埋cfo
但係當partner rise out 呢件事嘅時候你哋啲老頂個老頂即刻淆晒底喇
無問題呀
你地咪催先俾囉
反正本身我就已經準備好既
不過就俾你啲舊同事叫停
同埋佢地又怕比得早,我地又q多幾次
佢地知你最尾點都要簽未拖得就拖
幾時有話屌
上綱上線到你呢
師兄好柒 你做開低層?
你係習大大?邊個得閒為左你依個nobody而得罪個客
What is rise out btw?
加多句 乜尻野叫唔比遲交?
我係都唔交 你吹脹?
下年搵第2間big4咪一尻樣 仲平多10%😂
Rmb u are nothing
你係唔交至好呀
叫你partner email我再講啦傻西
你依d fg馬前卒,7下7下咁
做野覆你都廢撚事
十年前做過

地獄黎
好呀
Partner 直接同你老頂反映啦
仲同你啲卒仔email ?
好彩我啲job冇你呢啲唔撚比野嘅傻鳩Accountant
唔交野 呢件事就唔會發生既 現實上只會有拖到你幾時
再踢走番幾樣野
唔好撚玩啦 最後咪又係傾好交番d最簡單既野出黎
唔好咁講上面好撚串話唔俾就唔俾呀嘛
呢個on9唔係fg ,起碼a2或以上,所有睇連登做緊big4 都知呢個on9 ,就算無做過big4 intern 嘅fg 都唔好似佢咁
最後做幾耐走,依家仲地獄

客個邊唔夠人,已經連盤數相關嘅野比唔到,big4 隻隻job 唔夠人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞