今年迫four咩事 加咁多人工叫人返去

944 回覆
3 Like 90 Dislike
講big4 跟住你個例子又講second tier 咁你想表達乜
應該係除咗清潔姐姐唔洗ot ,成間公司大部分department 都要ot ,起碼ot 一兩個鍾,有時會仲會拍得住audit ,risk 都要ot ,不過無audit 咗多
如果係audit估計係senior manager
Sm3/AD
鬥慘大賽 理撚得佢
而家一大堆可以移民/relocate,仲有邊個肯含忍

It hr L&D尼啲咪唔洗ot
Hr 都要ot ,it 應該唔洗
見過partner會睇到三四點
逐張wp開黎睇
水記fs d partner好勤力
3/4點叫d SA入房照肺
佢唔係做big4 ,我都唔明點解成日要入big4 post 留言,之前仲要答人6月升職,柒到

放飛機呢樣嘢要由上而下,同唔好換partner
我頂盡見過2點
無話唔比,我上個post 都有幫手叫人唔好笑你,做local 咪做local ,我又唔覺做big4 高人一等,不過你去答big4 野柒啫,audit 又唔係得big 4 ,做咩成撚日人地講big4 ,你又出黎吠,你咪答返人地問local second tier audit

你準時收工關我撚事咩,我唔做自然會走人,唔好成日出黎吠啦
你講啲鬼佬
咁你咪講audit ,連登都有人開second tier ,無人講咪你自己開

上次仲要話6月升職,好撚柒

識好多人做唔代表你識,你都柒咗幾次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞