今年迫four咩事 加咁多人工叫人返去

944 回覆
3 Like 90 Dislike
Co 咗佢,食佢鐘自己做喇
你咁仁慈係咪未被人屌過
Rule No.1 佢唔做就岀陪坐計劃, 坐到佢知要同你清先有得走
唔好咁講
奴唔奴隸係每個人心中定義唔同
我真心想做野唔通屌你hea 係懶係無能廢物咩
我係咁諗都唔會當面岀聲嘅
你做邊間?唔想跟到你
唔好咁講喇
我都想你學野會快d
但我唔想喎
A1 帶 job
咁你襟制咪得 同唔好諗要上面改變
大學生無理英文講唔到呢啲r ma
最中意見到人禁制,走晒之後腦細落手做working
除非你唔係香港做野
如果唔係香港big4冇乜可能
我睇你最多都係s1仔,已經成件老屎忽咁😑
又唔wok 得, 又齋坐, 咁你想點
薪水小偷?
咁你成日諗要公司幾和平幾好咪呢行唔會啱你做
呢行本身寫明辛苦你又要入黎, 又想hea , 公司唔係要圍住你轉。一買一賣,佢仲要寫明賣乜,你都要入,唔通怪返個老世?
聽過commercial fg都18k 至20k請人,細公司,會計或非會計文職都有,非GT
奴唔奴隸睇個人點諗
外人話你奴隸,你無必要認
何況公司一早寫明辛苦, 要ot , 你自己都要衝入黎問點解咁辛苦, 究竟係邊個問題
係架喇 打工唔講薪水唔通講我好撚中意audit咩
你件s1仔試下屌鳩我 我做撚錯晒比屎你執
要做到仆街先可以上位,做唔到仆街就做到仆街或者被人撚,識人做咗一年big 4頭也不回轉行去教書,佢做一年已殘咗勁多
明買明賣都可以屌返間公司錯
新一代真棒
岀面都大把公司高人工過呢道,你可以一早唔好揀,入完又要怨
公司圍住你意向走就最好
你做錯我要執係正常,咁教你兩野同rating 俾得唔好你都會係正常
唔明有乜好投訴
不如問點解呀媽要係女人喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞