買電視機 / 換電視機 集中討論區 (89)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
65 a80k 賣3皮 65 c2 賣6皮? wtf
我諗住65 Q70A 9000幾好抵屌
X90J唔知仲有冇貨,x85j如果無貨轉唔轉x90j好?
部G1我仲諗緊掛唔掛牆,大家會點決定掛唔掛牆的?
梗係掛,G1就係出名掛牆薄
比多少少上埋佢啦
今年加價加到隨時係X90J個價買返X85K
6000左右budget 43/50吋有冇邊部好推薦
同C2差兩K
A95K又係A90J咁最大得65吋,有冇咩原因啲咁頂嘅得咁細?
其他好大舊嫁咩?
利申:好耐冇買電視
個掛牆架個活動範圍有幾大?
冇咩事我返出去先
Sony 50X80J
Samsung QD-OLED PANEL暫時只有55吋同65吋
65 吋太大,擺唔落。 同埋會打fifa 驚oled 燒印
想打4K hdr gaming 用緊個32inch4k60電腦mon(ew3280u) 擺書房 得400nits 黎緊消費卷連埋失業金想買部42inch a90k 玩下 唔知視覺上會唔會有大進步同埋抵唔抵換?
兩個世界
想問吓panasonic 邊個型號比較推薦?預算15k,唔該Ching
尺寸?
58吋或以上
Panasonic TH-65JX900H 行貨
$14920
1. 120hz 廣色域 IPS PANEL, 對比度低(1000:1), 黑位漏光泛灰, 可視角好
2. 有Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, HDR10+ Adaptive
3. 5年保養
4. 有LOCAL DIMMING PRO, 黑位有改善
5. HCX PRO AI 影像處理器
6. HDMI 2.1x2 支援 4K120, VRR, ALLM, HDMI2.0x2支援ALLM
7. 支援USB HDD 錄影
8. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
9. My Home Screen 6.0 OS
Toshiba 香港都出電視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞