買電視機 / 換電視機 集中討論區 (89)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
佔中影響
屌,有貨喺倉就 Day 1 預售就好同人 confirm 確實嘅送貨日期啦,hold 起啲貨好賺啲咩,定係批貨掟壞晒,要再訂過咋
咁等法會熄曬火,會冇mood
澳門 lg42 c2話今個星期六到
6月頭入伙 仲未決定到買邊部
新果隻q60,70b係咪都無usb 3.0?
本身落左單之後有冇人搵過你?
咁好
我都想知點解唔派貨,真係好冇癮
定係只係我唔熟賣電視呢套玩法
Step巴 條s216成功入手
但係有個問題 x85j
宜家條bar就插左落3號位 部ps5或者xbx就插4號
我想問下咁樣插就全部功能都出到 例如用xbx睇碟
因為我上網都有睇過下 好似如果要睇碟部機要插落bar到
但係s216出唔到120hz 變相打機就要插電視
但條部電腦冇earc就好比出唔到杜比
問題係部x85j有earc 條s216就得arc 咁樣有冇影響?
sorry 講到一舊舊
x85j有earc 條s216就得arc 咁樣有冇影響?冇

宜家條bar就插左落3號位 部ps5或者xbx就插4號
我想問下咁樣插就全部功能都出到 例如用xbx睇碟

冇問題
巴打有冇掛埋牆?
想請教下,年幾前盛澤買左

Samsung 55” Q80T $6450
Q60T soundbar $2000

開心使用中,
如果而加想差唔多價錢再買,有咩選擇?
定直接買返一樣好?
可能無咩客買電視,跟得緊D。

利申係行貨鋪買,最近人人都識水貨,行貨生意難做。
1. 55Q80T仍然有, 不過要$72XX
2. SOUNDBAR就要你問盛澤佢地
Q60T現在沒有了, 巴打可以問下佢有冇SAMSUNG HW-Q600A
Q70a 同 Q80t 比

係咪q80t 好d
YES
點解個List 有左TCL
想問問AirPlay 2 同home kit 有咩分別, 唔係都係用iphone連上電視?
Homekit連接其他裝置,用iPhone控制
今日部A80J到手,OLED感覺真係兩過世界,
畫面堅係靚,俾多4千幾都值

另外想問如果會網上NB活動架,
係咪用返機背嗰4粒螺絲就得
我記得2020定2021 個時有部samsung 水貨好似做3-4000$? 定5000以下, 好抵玩, 咁耐冇上來個價最入門個部都一野跳左上8XXX 點玩阿
計智能功能最齊既牌子, 係咪LG 同行貨sony?
1. 2020年神機55Q70T $4650
2. 之後2021年新款水貨已經冇咁平,另外Samsung2022年水貨鎖區了
3. 現在搵了新渠道入水貨,不過冇以前咁平了
4. 水貨55Q70A都係$6600,唔係8XXX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞