買電視機 / 換電視機 集中討論區 (89)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
如果唔想要samsung, 仲有咩選擇 知道午附少少上55x90j 都係個好方法外
算啦~東芝係得日本本土機先OK
知道午附少少上55x90j 都係個好方法外???
有語言障礙??
但平

50吋 4K android 11

$4390
應該都係TCL代工生產, 貼牌
尺寸又唔講
BUDGET又唔講
平時睇咩又唔講
sorry. 我講左架,不過師兄彈左個oled 建議俾我以為用番個留言

利申:Budget $8K 度,屋企廳窄頂盡應該放到55吋

會打ps5, 睇電影 netflix 睇足球, 會開下新聞台(我諗每日30mins 度 唔該step 巴
太遲了, 熱門正機都已經缺貨, 8K唔需要想任何OLED, 除非水貨

LG 55NANO76CPA 行貨
$7350
1. 60hz NANOCELL 廣色域 VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. 有AirPlay 2, HomeKit
3. WEB OS系統
4. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
5. HDMI 2.0x3, 支援4K60, ALLM
6. Quad Core 4K 影像處理器
7. 光度 300 nits
我沒有彈個oled 建議俾你
果位巴打講既65Q70A都唔係OLED
呢部同LG 55NANO86CPA比,邊部好啲?
Nano86用IPS面板,你自己諗
睇錯野tim
請問Sony係全線缺貨定個別型號缺貨咋?而家落單會唔會太晏?
想問下行貨保養來講邊個牌子比較好?
見TCL啲保養係等成個月先有人嚟收機返廠整
其他牌子多唔多唔種情況?
個別型號缺貨,就算晏你都控制唔到

再唔搵就等貴價新款,唔係加價,只是價錢回到上年6月水平
想問下LG 有冇showroom的?定銅鑼灣個間維修中心就係?
43吋係咪得SONY X85J可以揀?
床頭頂盡擺到43吋
睇黎要換走佢 thanks
A90K幾時出?大約幾錢?
預兩萬有找
step巴,請問A80k官方有冇guarantee用evo or evo2 panel?唔該哂
見唔少誠哥x90j都有貨
唔知道
你應該搵唔到貨源了
thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞