買電視機 / 換電視機 集中討論區 (89)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔好喺度訂啦,連送貨日期都答唔實,中撚晒伏
我睇啫,唔係買
噉都好啲,順便提埋其他人
我估lg比唔到貨佢啫,lg出到貨唔通佢唔比你咩
豐澤叫又出到,百老叫就冇
即係百老係收晒單先同 LG 攞貨啦
豐澤訂嗰啲真係爽
如果唔係豐澤點解可以 16 號就有
都唔一定係16號 佢只係有得揀16號
其實係LG 網店訂都未有電話

唯有大家眼白白睇住 1234 巴 23 號開箱
城哥財雄勢大d
我唔知誠哥點解可以咁早就有貨啦,我估係以上嗰個原因啫,唔係點會咁遲
我估係完咗預售,16 號先至向 LG 訂貨
其實唔關事 都唔係即時找數
好過對住48JZ1000H

想share screen,但iPhone iPad MacBook完全做唔到
其實X85J係1萬以下最好,不過.......已經

LG 55NANO86CPA 行貨
$8680
1. 120hz NANOCELL 廣色域 IPS PANEL, 對比度非常低(1000:1), 黑位漏光泛灰, 可視角好, 畫面順暢
2. 有Dolby Vision IQ, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEB OS系統
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, HDMI 2.0x2
7. α7 Gen4 影像處理器
8. 側光式 LOCAL DIMMING
9. 光度550nits
有冇問埋其餘大舖
問左間細鋪 有現貨 不過加左價,8990。
舊價 8480。
AV Life個網show緊賣$8,580,不妨去問下
thank you STEP巴
已搞掂
睇黎買唔到55x85j了
個差價夠你買部Apple tv有突
43qn90b 用黎做PC+睇戲好似唔錯
有冇人信電視機放床邊/床尾,日日訓教,照住個人/吸收幅射?!
會大病/生cancer.....
我電話都長期擺枕頭隔籬
係因為地產商嘅問題,你唔比貨誠哥先,商場就唔比好位你,明未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞