買電視機 / 換電視機 集中討論區 (89)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
贈品換領

換領贈品: NowE $1000 電子禮劵 (價值$1000)
換領方法: 網上、WhatsApp或郵寄登記
換領中心電話: 35802906
換領日期: 06-MAY-22 至 15-MAY-22

想問下係咪要登記左先?
利申: 豐澤網上訂
無野喇。 原來好似係呃人網黎
都未有 S/N number
咁佢又寫個換領日期今日到期
btw 兇宅上網已經無得訂
好彩趕得切尋日買
TOSHIBA非日本本土既都係TCL黎
另外想問通常42/43inch oled tv 峰值亮度通常係幾多? 聽講hdr 要至少1000nits先有明顯效果 LG c2 42有740nits 其實咁既nits係咪已經可以有好好既hdr效果?
OLED要求係540nits左右,當然你愈光愈好
請問Sony A8F 換 Lg C1提升大嗎?
唔大
唔該,有無咩選擇? 55吋..
另外用緊samsung Q80R ,覺得佢人聲個定位落左下面,有咩方法改善?
等Sony A95K
想報告一下
一直追左好多post,又有step巴幫手,最終就係盛澤買左LGC1 55”,而今日終於裝左機,老婆非常滿意!
感謝step巴推介,而盛澤師傅同大家講嘅一樣好專業!好有禮貌!手勢好好!唔該晒你地!
而家我就繼續睇電視啦,其他巴打唔使猶豫咁多即刻買啦,唔會有錯㗎啦
恭喜巴打進入OLED世界
Exactly, never bought wrong here.
Step巴多謝,已入手A9S 開心使用中
恭喜巴打
42吋電視c2定A90K好啲?
Sony TV 有咩APPS 播MKV 可以用到章節黎飛呢?
step 巴 3k左右 有冇推介
巴打, 盛澤做緊咩價?
想問下 55吋 一皮左右
有冇機會買到oled
5 月 16 日,今日係 LG C2 42 嘅正式發售日?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞