【少甜】我係一隻以為自己值得幸福嘅臭雞

815 回覆
191 Like 34 Dislike
我硬住頭皮,明知會比佢屌鑊勁,都決定將琴晚嘅諗法講比佢聽。

因為我一個人真係撐唔到落去。

「咁樣好咩」佢好平淡咁講。

仲以為佢會好似上次咁大反應想鬧醒我。

『我都唔知,但我唔想再同佢好似而家咁,我想做啲嘢令佢care下我』我知,好蠢好可悲。

我一杯接一杯咁隊入口,好想醉咗就咩都唔洗諗。

「出面啲人信唔過,唔想你又搞到自己傷哂,身又好心又好」

喺愛情上我行得好坎坷,但識到呢班朋友,都算係我人生中唯一美好嘅事。

『唔係可以點?我又冇sp,唔通周圍搵fd做sp咁撚癲咩』

「你唔嫌棄我青頭咩都唔識嘅話,我ok㗎」

下?

『屌你咪撚玩啦』如果行出咗呢一步嘅話,我地應該唔可以再好似而家咁相處得咁自然。

「我認真㗎」佢個樣真係好認真。

「當fwb咁咋嘛,又唔會叫你負責任」

阿軒好似將性睇得好隨便咁,諗諗下,一年前嘅我都係咁。

我都過慣咗呢啲百人斬嘅生活,多一個又有咩影響。

『但咁樣咁刻意約炮真係好尷尬呢』

「咁你當我係app識嗰啲男人囉,唔洗覺得好似破壞咗關係咁喎,我點都喺你身邊唔會走㗎啦」

之前好似都聽過呢句嘢,係幾時?

「再講,我都唔想遲啲同女扑嗰陣咩都唔識比人笑」

『得唔得㗎?我驚之後好尷喎』

阿軒突然間拉近咗距離,隻手搭咗喺我大髀上面來回掃。

「咁樣有冇代入啲?」朦朦朧朧中,佢錫咗落嚟。

可能係酒精催使,我冇推開佢由得佢條脷繼續喺我口入面亂竄,享受呢種比人重視嘅感覺。

就好似一年前咁。

我喺呢啲男人身上,得到慰藉。
原來係女主個兄弟
唔覺意LIVE左 請問樓主 點睇救贖?
睇下你想講邊一方面嘅救贖啦
在我嚟講可以重新搵返心跳嘅感覺並且持續落去已經係被救贖
生活係平淡既 心跳既感覺真係可以持續咩? 定係我解錯左心跳同心動
如果姚蔚晴搵唔到愛, 咁佢既救贖係咩
果然最後會食埋阿軒
晴姐好野
酒精真係累人累物。

阿軒錫完我之後,下一次意識清醒嗰陣我已經喺酒店lobby。

「一晚大床呀唔該」

呢一刻我仲係想縮沙,好怕同佢踩過咗朋友呢條界線之後就返唔到轉頭。

『不如唔好啦』我抆一抆佢衫尾。

「淆呀?上次邊個大我話要開房?」佢喺我耳邊細細聲咁講,噴出嚟啲氣痕到我成個人震咗一下。

佢未等我答,拎完房卡就拉咗我入𨋢。

直至入房,我地兩個都冇講嘢。

表面上佢好似睇得好開完全唔尷尬咁,但講到底我地兩個咁熟。

去到開房呢個位,大家都有個顧慮喺度。

『我去沖涼』

擺低袋之後我九秒九衝咗入廁所,唔想再留喺呢個咁尷尬嘅氣氛入面。

淋住水,一靜落嚟我就諗起Jake,雖然佢應該唔會理,但點都要同佢講聲我唔返去瞓。

我:今晚唔返嚟瞓,唔洗等我啦

又係藍剔。

不過算啦,都預咗。

沖完涼本身想笠件浴袍就算,但都係著返衫穩陣,著浴袍好似顯得我準備好要下一步咁。

出返去,阿軒攤緊喺床度睇Netflix啲劇。

唉,又要尷尬一輪。

「做乜唔上嚟冚被,唔凍咩」佢望住坐喺床邊嘅我。

唔瞓落去好似仲尷尬,諗咗兩秒我都係瞓咗上床,但同佢保持返少少距離。

『Sherlock holmes有咁好睇咩』

為咗唔好最怕空氣突然安靜,我決定點都要搵啲嘢講下。

估唔到同自己最好嘅朋友一齊都要咁辛苦開話題。

「真心好睇喎,一係你試下由頭睇,我去沖涼先」好彩佢唔係求其答我一句好睇就算。

佢撳咗第一集比我睇就去咗沖涼。

但我集中唔到去睇劇。

成個腦都幻想緊同佢扑嘢嘅畫面,點諗都覺得好奇怪好唔知點。
諗嘢真係精神時光屋嚟,好似唔夠兩分鐘阿軒就已經沖完涼著住浴袍出嚟咁。

屌啦媽,不嬲都係循例沖完涼就埋牙,一陣應該點算呀呀呀。

「點呀,係咪好好睇呢」

仆街,完全冇睇到。

『呃⋯⋯頭先掛住撳電話冇認真睇到』

「唔緊要啦,一齊再睇過都得,我都想由頭翻睇」
屌,咁都比我碌得過。

就嚟睇完一集,正當我都驚訝我地開咗間房嚟煲劇嘅時候,佢隻手開始唔規矩咁擺咗上我大髀。

同佢做啲我明明做過好多次嘅嘢,竟然有啲緊張。

佢慢慢靠咗過嚟。

喺我地對望嘅一刻佢就貼咗塊面埋嚟,深深咁錫咗我一啖。

連思考嘅時間都冇比我。

呢個kiss好溫柔好舒服,冇被逼嘅感覺。

下一秒佢隨即就一手握住我個胸,青頭仔果然係心急啲。

一開頭冇拒絕,而家先離場似乎只會更尷尬,半推半就之下我都冇咗反抗嘅時機。

佢揸波嘅手勢好生硬,淨係一味揸下揸下。

好似驚整痛我咁,佢揸得好細力,反而整到我有啲痕。

我都唔敢好似平時咁主動,擔心佢會覺得我猴擒到連朋友都唔放過。

都係由佢做主導好啲。

錫咗一陣佢轉攻我耳仔同頸,每一下都輕輕啜同錫,我細細聲呻吟咗出啜。

見我有反應,佢嘅動作都冇咁拘謹,擒咗喺我上面將我件衫拉高到心口對上,佢嘅眼神就好似小朋友喺櫥窗見到玩具咁。

想擁有,但又唔敢出聲要求。

佢慢慢拉低咗我一邊bra,試探咁奶咗我粒lin一下。
好痕,我震咗一震。

「Sorry,我忍唔到啦」

佢好熱切咁啜住我一邊lin頭,一隻手伸咗入我條裙度探索。

睇嚟都係冇得返轉頭。
佢隻手直接喺我底褲邊度攝咗入去。

比佢挑逗完一輪我已經濕濕地,再咁直接比佢刺激住,啲水開始流緊出嚟。

意外地,佢嘅手勢好純熟,完全唔似青頭。

『嗯⋯⋯你又話咩都唔識嘅』耐不住好奇心,都係問咗出口。

佢gut返起個頭「咁我都叫stage 4過嘅」

講完又錫咗我一啖,佢奸笑住咁爬到去我雙腿之間,除咗我條底褲目不轉睛咁望住我下面。

『喂呀唔好咁望實啦』

對住阿軒我竟然會怕醜到用手遮住唔比佢睇。

「好好好,唔望,你放手先」佢拉開咗我隻手,冇等我答就一嘢奶咗落嚟。

又嚇親又舒服嘅我好大聲咁『啊』咗出嚟。

聽到我叫,佢即刻好落力咁奶我粒豆。

『啊⋯⋯唔得呀嗰度,好舒服』

佢條脷不停喺最敏感嘅豆豆度打圈,我爽到一路嗌一路捉實張床單。

『唔得啦真係,啊』我想推開佢個頭,但成個身都好軟發唔到力,所以佢冇理到我,繼續埋頭奶。

對於比人奶我真係完全冇抵抗力,好快就比佢搞到嚟咗。

嗰一刻陣對腳仲好唔聽使咁夾實咗佢個頭。

佢起身望住高潮完攤咗喺度喘氣嘅我。

「渣ga,比個青頭仔咁快搞到你高潮」佢仲不忘抹一抹下巴嘅水,個樣擺到明係嘲笑緊我。

『屌,我懷疑你呃我囉,一撚定係有經驗』

「昆你有錢收咩屌,你咪即管嚟試下我有冇呃你囉」
講完佢企起身,除咗件浴袍同底褲。

呢個死仔原來都幾長,仲扯到直一直,青筋都突埋出嚟。

好吸引,咁硬擺入去一定好舒服。

「頭先服侍得你咁爽,點都值少少獎勵掛」佢示意我跪落地用口幫佢。

做到咁,都唔爭在啦。
我跪咗落地下,輕輕捉住根部然後由下而上咁奶咗幾下。

條脷掂到佢嘅第一下佢已經叫咗出聲,睇嚟佢真係冇呃我,真係處嚟。

既然係青頭,好應該留個好啲嘅第一次比佢呀。

美其名係對佢好啲,但講到底係我唔抵得頭先咁快比佢玩到高潮,點都要報仇搞鳩下佢順返條氣。

奶多咗兩下,我好突然咁將佢個龜頭含咗入口。

「哇啊」佢腳都震埋。

不過頭先我嗌哂唔好佢都冇理我,唔洗旨意我咁輕易就收手唔玩。

「慢啲!慢啲呀喂!」睬你都有尾。

我個嘴啜實住不停深深淺淺咁吞吐,一隻手跟住個節奏chok,另一隻手細細力咁把玩兩粒蛋蛋。

而家係務求盡最大能力咁刺激佢。

佢一路好肉緊咁忍住唔叫,同時feel到碌嘢喺我口入面越嚟越硬。

我再加快咗含同chok嘅速度,已經硬到冇得再硬。

「喂⋯⋯」話音未落佢就射哂入我個口度。

一切嚟得有啲突然,但我都係條件反射咁吞咗落肚。

不過佢射咗半分鐘先至射哂出嚟,多到喺我嘴角度漏咗出嚟,滴到件衫濕咗一撻。

趁佢啱啱射完,我用力啜哂啲精出嚟之餘仲用條脷掃咗佢龜頭幾下。

「哇屌!」

受到咁嘅刺激,呢個小處男企都企唔穩跌坐咗落床。

佢肉體上滿足咗,我心靈上都得到好大滿足。

『下次射之前講聲通知下會好啲』我行咗去床尾張枱度,攞枝水𠺘一𠺘口。

「唔識呀嘛」

佢仲回緊氣,把聲喘喘地。

「係咪姐係話我地會有下次」

『我意思係你同女扑嗰陣,好心你啱啱射完就咪撚咁快諗呢啲』

「聖人mode都係幾分鐘嘅事姐」

『痴線』

我個嘴仲攰緊,飲多啖水正想坐低攤抖下,阿軒唔知幾時行咗過嚟一下將我推咗落床。
『你唔攰㗎?』我嚇一嚇。

「你咁正,未插到入去邊捨得射一次就完」

佢捉實我兩邊大髀,用力擘開就瘋狂咁奶,本身乾乾地嘅我又開始濕。

『喂呀⋯⋯高潮咗冇耐咋』

想口裡說不,但真係好舒服,我下面不停咁漏緊水出嚟。

今次佢冇諗住比我自己一個爽哂。

奶咗一陣佢就起身喺枱度攞咗佢個銀包,喺入面拎咗個condom出嚟。

「幫我戴」佢坐低咗。

比佢搞到兩頭唔到岸,奶咗幾下又未到頂,為咗可以繼續爽落去我乖乖地爬咗起身幫佢戴套。

本來仲諗緊佢幾分鐘前先射完,要花啲時間先整得返硬。

但佢已經又扯到行哂。

個套啱啱笠到落底,佢急不及待咁撳返我落床用腳頂住我大髀。

「我入㗎啦」佢好似驚我唔想,hi到門口嗰陣停咗落嚟徵求我同意。

『嗯』我點一點頭。

佢用手扶住準備插入嚟,但係冇經驗就係冇經驗,係咁亂咁隊佢都仲未搵到要喺邊度插入嚟。

見佢有啲苦惱煩躁,我輕輕力撥開咗佢隻手,幫佢扶到去個窿嘅入口位度。

呢次終於得咗。

佢插咗個龜頭入嚟,好緩慢咁前進。

幾經辛苦插哂全部入嚟,啱啱好頂住咗子宮頸,但佢停低咗冇即刻抽插。

『係咪想射』其實係我想佢快啲郁。

「唔係,係太緊,個包皮又反哂出嚟有啲痛」

『咁慢慢嚟啦』真係荒謬,把自己看得那麼重要,以為自己個閪真係爽到人地秒射咩。

停咗喺度差唔多成分鐘,佢條腰開始有動作。

再hold多陣我就尷尬死,傾計又唔係,望住佢又唔係。
習慣咗個感覺,佢抽插得越嚟越快。

『啊⋯⋯頂得好入』雖然冇乜技巧可言,下下都係插到最入,反而仲舒服過啲咩九淺一深嘅濕鳩嘢。

「好緊呀你入面,包得好舒服」

『我都好舒服⋯⋯啊啊』我攬住佢條頸,主動錫佢。

比佢大大力咁插到底,唔洗幾耐我就迎來咗今日嘅第二次高潮。

「我想試下喺後面入」

求之不得呀,我最中意就係狗仔式。

我轉身跪喺度gut起pat pat等佢入嚟,唔記得咗佢會搵唔到,廢是佢wrong hole我都係幫佢扶到去啱嘅窿度。

今次佢一入就插到最盡,頂到我大大聲叫咗出嚟。

『啊』我又震咗一下。

粗度係爭啲,但佢勝在又硬又長,啱啱好頂到我最痺嗰個位。

佢捉住我盤骨起勢咁抽插。

『啊⋯⋯好舒服呀⋯⋯頂到入面啦』

呢刻我已經忘記哂啲咩組仔組媽、好朋友嘅關係,淨係知佢真係屌得我好爽。

「你個pat pat好正」佢每一下撞落嚟都啪啪聲。

『大力啲⋯⋯大力啲屌我呀』

聽到我咁講,喺我入面嘅佢再硬咗啲。

佢個人都好似上咗電咁用盡力快速出出入入。

『啊⋯⋯唔得啦我要嚟啦』佢仲要伸咗隻手嚟捽我粒豆,雙重刺激之下我好劇烈咁高潮咗。

入面縮緊到逼咗佢出去,仲滴咗啲水落床單。
但阿軒完全唔比時間我抖,隨即就瞓低,拉我起身趴喺佢心口度。

喘咗幾啖氣,見到佢個樣好期待咁,我都坐返起身自己放入去。

入哂嗰下我地兩個都長嘆咗一聲。

因為仲未回到氣,我淨係夾住佢慢慢前後扭腰。

「啊,好緊」佢好似幾中意。

郁咗幾下我都道氣都順返,就痞喺度上下搖個pat pat,學佢咁每一下都坐到最盡先抽返大半出嚟。

我一路un,佢一路幫我除埋淨低嘅衫同bra。

「想望住你滿足埋對眼」

我跪返低挨後咗個人,用手撐住上半身。

等佢除咗睇我對波,仲可以清楚睇埋我地交合嘅位置。

佢知我豆豆敏感又伸手去捽,我要好用力先撐得起半軟嘅身體繼續un。

『啊⋯⋯嗰度唔得呀⋯⋯啊』

「你真係好正,我都就嚟忍唔住啦」我好落力咁扭腰,除咗想佢舒服都想自己爽。

『好舒服呀⋯⋯啊啊』佢再捽落去我又要嚟啦。

「想射啦,啊」

佢又再硬咗,磨擦住我。

大家都到咗極限,一齊高潮。

仲感覺到佢喺我入面彈下彈下射咗好多。

我都流咗好多水出嚟,縮到好緊,如果唔係佢撳住我pat pat,應該又會逼咗佢出去。

估唔到青頭仔第一次扑嘢都可以做到咁耐。
Sor今日遲咗
出返多啲補數
大家比啲掌聲晴姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞