【少甜】我係一隻以為自己值得幸福嘅臭雞

815 回覆
191 Like 34 Dislike
無咩感情經歷,自以為性經驗豐富就係情場高手既女仔都大部分會好似佢咁越跌越深
跌多幾次先會成長

越縱啲渣男越唔矜貴,相反如果有性格啲唔好咩都咁聽話 錫你都黎唔切啦不過真係好睇對方有冇咁愛你囉
愛既話….渣男都會係乖寶寶
一句到尾 就係睇對方係咪真係愛你囉!
係 發現好多沉船嘅人都係一開始以為自己好灑脫嘅人
同埋都認同有幾愛都好都要hold住
唔好比對方以為你真係無左佢唔得 只會害左自己
Pleaseee
想攬住晴姐多啲
就算真係經驗豐富都有機會老貓燒鬚嘅
冇㗎呢啲一句到尾都係睇愛唔愛,唔好話啲咩最簡單要佢唔好偷食比返啲安全感你,愛嘅話你叫佢食屎佢都肯
遇到個好撚中意嘅就灑脫唔到
呢個真就算幾愛都唔好比佢知,可以恃住呢樣嘢對你呼之則來揮之則去
因為佢覺得點傷害你冷待你都好,你都唔會走
呢啲時候真係振一振夫綱走比佢睇
當然都係講就威做就閪
地方嘅牙晴需要被愛
不過你排一排隊先,係都比牙軒攬啦
嘩屌 live 撚咗呀晴可唔可以有個好結局
pish
晴姐開頭唔要牙軒
呢啲時候最後都係返去搵牙軒
今晚會有文嗎 樓豬
搵返牙軒就會得到幸福
個結局真係咁就好喇

不過無人話最後牙軒一定會俾到幸福晴姐
我相信牙軒會比到佢
只係牙晴比唔到幸福牙軒
我覺得牙晴點都唔會鍾意牙軒
即使牙軒對佢有幾好
佢都唔會感到幸福
個人見解
能成為密友大概總帶著愛
唔可以話牙晴最愛嗰個係牙軒,但我諗點都有感情
只係有啲嘢明知自己比唔到對方又何苦多加傷害
我喺馬路邊坐咗好耐,由天黑坐到天光。

街上面開始人來人往,又有好多人對我指指點點。

但我一直坐到個天再黑返都見唔到Jake嘅身影。

除咗返hall,我冇地方去。

我text Heidi同佢講會返去住,唔想佢過兩日返到香港見到我嚇親,但我真係冇力再解釋比佢聽點解會突然返hall住。

拖住彷彿灌咗鉛一樣嘅軀殼返到房,一個人都冇,好空虛。

攤喺床上面,呢幾日嘅疲倦一次過壓咗埋嚟。

天未光,我比Heidi嘅長途電話嘈醒,但我唔想聽任何人講嘢。

整個思緒只係得返Jake。

最終佢都係放棄咗我,放棄咗我地。

或者由我發現佢眼中開始出現厭棄嘅眼神,我就應該認清佢終有一日會離開。

或者喺佢第一次偷食嗰陣,我就唔應該對呢個人有任何留戀。

或者當我知道,喺我發生呢場悲劇佢都可以無動於衷甚至有性興奮嘅時候,我就應該自己離場止蝕。

嗰啲咩畢業之後去簽紙、覺得可以同我行到好遠嘅說話,一切都係bullshit。

經歷咗咁多,原來我都仲會信呢啲廢話?

我真係on9到一個地步,覺得好似我咁樣嘅臭雞都值得幸福。

佢根本冇欣賞過我做嘅所有,到頭來調返轉指責我污糟、指責我人盡可夫。

歸根究底,我會由一個正常人變到今日咁都係因為我冇腦,我就係自己人生入面最大嘅毒瘤。

有幾愛一個人就有幾忍得?哈。

其實係有幾愛一個人就有幾卑微。

我從來都唔配擁有幸福。
唔好呀
晴晴
呢個故睇到我回憶返晒我以前啲嘢返嚟
屌傻晴唔好啊
呀呀呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞