【少甜】我係一隻以為自己值得幸福嘅臭雞

815 回覆
191 Like 34 Dislike
Jake應該係啱打完波
咁啱撞到女主
先同佢返屋企
佢唔會咁有心機突登去揾女主的
咁都比你兜到
我發咗個夢。

夢入面我見到自己返咗去前晚嗰間bar,唔同嘅係除咗詠頤同Jayden,Jake都有嚟。

「我」都係比佢地夾手夾腳灌醉。

但詠頤冇問「我」可唔可以同Jayden開房,淨係一齊飲到埋單。

飲完嘢「我地」四個人一齊行,應該係話佢地抬住接近冇意識嘅「我」去到嗰間酒店。

下一秒個場景變咗喺酒店房入面,我用第三身角度喺牆角睇住。

間房有兩張大床。

Jake將「我」放喺其中一張床度,然後坐咗喺另一邊。

詠頤都坐咗喺嗰度。

「我」醉到一pat爛泥咁,任由Jayden魚肉。

佢錫「我」條頸,除哂「我」啲衫玩弄對波,又揸又捏又咬,直至「我」全身上下都比佢摸勻哂奶勻哂佢先停低。

喺側邊嗰兩個人好似睇戲咁,完全冇意思要阻住。

Jayden解開自己褲頭抆咗碌鳩出嚟打咗「我」塊面幾下。

佢用手捏住「我」下巴,夾硬擘開我個口塞咗佢碌嘢入嚟。

『停呀』

睇到呢度我想喝停佢。

但在場冇人聽到我講嘢,我亦都行唔到冇得靠近佢地。

我想合埋眼唔望,無論點試都仲係睇到。

淨係可以望住佢當「我」個嘴係飛機杯咁不停抽插。

見到Jake望住呢一切照舊係興奮,除咗褲打住飛機睇「我」比人搞。

逼完「我」含,Jayden攝咗個枕頭喺「我」pat pat下面,奶咗兩下整濕陰唇外面,抬起我大髀一下插咗入嚟。

本身一啲反應都冇嘅「我」大叫好痛,冇人理。

Jayden繼續抽插,一路揸「我」。

醉咗嘅「我」完全冇能力反抗,係咁典床典蓆想逃避不適嘅感覺,口up up嗌痛。

但都係冇人理會「我」嘅求救。

Jayden捉住我條腰,唔比「我」再郁嚟郁去。
詠頤同Jake睇住佢搞「我」,佢地都喺隔離張床度開始交合。

我睇住自己比Jayden強姦,睇住男朋友同姊妹扑嘢,崩潰到聲嘶力竭咁喊,但都係冇人留意到我嘅存在。

目擊住兩張床上面嘅人點樣轉pose做愛,我係咁嗌唔好,跪咗喺地下。

阻止唔到,亦都冇得唔睇。

終於等到兩邊都完事,Jake行咗去我身邊叫我個名。

「醒呀企鵝仔」見到我冇反應,佢搖咗我幾下。

企喺一邊睇嘅我都好似有比佢搖嘅感覺。

「起身呀」唔係夢。

我彈咗起身,仲係心有餘悸喘緊氣,慶幸頭先嘅只係一場夢。

但係現實好似都只係好少少。

「係咪發惡夢呀」Jake關切咁問。

我將個夢講咗比佢知。

「唔怪之得你係咁喊同嗌唔好,係咁叫你又叫唔醒」佢用手指抹一抹我啲眼淚,斟咗杯水比我。

之後佢打比公司攞咗幾日假,話留喺屋企陪我。

雖然佢咁做都未必幫到我啲咩,但至少佢願意花時間喺我身上。

點都好過咩都唔做。

我地兩個都知,我冇咁快走得出呢個陰影。

佢唔知嘅係,除咗今次呢樣嘢,我都仲係耿耿於懷佢偷食嘅事。

如果話比佢知我有咁多嘢唔開心,以佢嘅性格一定會嫌我煩唔肯繼續照顧我。

所以我唔可以講。

嚟緊幾日佢比哂全部時間我。

帶我去食想食嘅嘢,同我睇我想睇嘅戲,喺屋企嘅時候就靜靜地陪我打下機聽下歌,等到我瞓得著就攬住我瞓。

我要相信,佢嘅陪伴係表達愛我嘅一種方法。

相信咁樣都係證明緊佢唔會再出軌。

但與其話係愛,佢對我嘅態度更加似盡緊責任。

佢一切嘅舉動好似冇感情,只係完成自己呢個身份應份做嘅工作。

我同佢嘅距離越嚟越遠。
牙晴
好明白嗰陣當一段感情對方只係盡緊作為伴侶呢個身分嘅責任而所做嘅野又冇愛係入面嘅感覺
希望佢地嘅距離繼續越嚟越遠
睇到好心痛
live左。我屌
jake 作為fuck boy 點解要負責任而唔係分手
有個任勞任怨又好用嘅點解唔縛喺身邊
有時都唔明 同一時間湊兩條女唔攰架咩
你睇又要特登請幾日假陪條女
呢啲人人生一定好無成就感 唯有喺女呢方面黎搵
唔小心Live咗
條撚樣會唔會同另外條女 叫佢NTR 埋一份
變撚態
我睇到個心穿左個隆
好sad…
唉其實好撚有代入感
文呢
文呢
放唔低唔代表仲愛嘅
琴晚做嘢做到好夜
今晚會有文!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞