【少甜】我係一隻以為自己值得幸福嘅臭雞

815 回覆
191 Like 34 Dislike
文呢臭雞
畀仔屌緊
快手啲出完打文
寫得幾有feel 呢啲地方真係冇珍愛
lm
食緊飯都屌食仔就話姐
有成功例子嘅不過唔是我
又入返交友app呢個世界。

以前就話為咗約炮姐,而家要搵個長期發展嘅人但又唔想人地沉我船真係好難。

玩咗幾日match到嘅個個都淨係想扑嘢,唔夠滿足Jake。

於是我將自己個title改咗做「人地女朋友,你問我答」希望啲人可以傾多幾句先問扑唔扑嘢。

有個人一嚟就同我講佢都係人地男朋友。

有女姐係冇咁易沉船啦,諗得過。

我地喺app度傾咗幾日就轉咗去tg交換相,佢叫Ken。

都算above average嘅一個男仔,唔矮又幾好樣。

Ken唔似其他仔咁猖狂,成個flow都好慢好似普通朋友咁,唔係一嚟就話約開房。

過咗幾日我坦白同佢講咗點解我會玩app,佢驚訝咗一陣。

然後當然係話想幫下我啦。

有邊個男人可以對住條送上門嘅女無動於衷。

好快佢就約我睇戲食飯,Jake知道之後開心到飛起,仲即場表演咗如何一秒扯旗。

當日我地約咗喺戲院門口等,準時去到嗰陣佢已經到咗。

嗯,同相冇咩分別,一眼就認到。

由於係第一次因為咁嘅目的約人,我尷尷尬尬咁行埋去同佢say hi。

多數喺app識嘅男人一出到嚟都會即刻搭下膊頭抽下水,但Ken對住我一啲小動作都冇。

我地全程都好似朋友咁有講有笑,開場之後靜靜地睇咗半場戲。

佢突然間哄埋嚟問我「如果我搭住你你介唔介意」
之前同過咁多男人有親密行為,呢啲小事我梗係冇乜所謂。

本身諗住佢搭得膊頭就會再進一步,但佢都係止於擺隻手喺我大髀度就冇再周圍摸。

睇完戲我地又變返朋友咁,各有各行咁去食飯。

我地揀咗間喺附近嘅樓上café,點知去到要等好多張枱。

「不如唔好喺度齋等,去行下啦」我見有咁多人等緊,都同意去行下街先。

啲人多到塞住哂個𨋢口,我地就諗住行落兩層先再搭𨋢。
落咗一層樓梯,佢突然間撳我埋牆就錫埋嚟。

男人始終都係男人。

本身我好唔舒服好想推開佢,明明以前同啲陌生人做愛我都唔會咁。

但係諗起Jake,我冇再抗拒。

Ken好心急,一手隔住衫揸我一手撩起我條裙喺底褲出面捽。

捽咗兩下就撩開少少喺側邊攝入嚟喺門口掃下掃下。

無論我心入面幾唔中意,生理反應我都控制唔到,下面開始漏水。

「咁快就濕哂嘅」

我冇答到佢。

跟住佢錫到去我條頸度,隻手就伸入去衫入面揭起我個bra又揸又捏。

隨住佢下面隻手抽插得越嚟越快,我都忍唔住呻吟。

『啊⋯⋯慢啲啦,唔可以嗌太大聲㗎』

佢完全唔聽我講,手指好快咁喺我入面攪動。

『喂呀⋯⋯啊要高潮啦』

高潮之後我成條底褲都浸濕哂,佢先慢慢抆返隻手出嚟。

佢除咗佢皮帶同拉鍊,撳低我個人落去想我用口幫佢,雖然冇Jake咁粗,但好彩都叫正常。

「你把口都幾勁」含緊嗰時佢輕輕力撳住我個頭。

多謝,都唔少人咁讚過我。

不過我個口唔方便講嘢,淨係可以碌對眼上去望一望佢。

含多咗陣我地兩個都頂唔緊,佢拉返我起身,喺褲袋攞咗個condom出嚟。

果然有備而嚟。

我靜靜地痞咗喺原地等佢,個心依然好唔舒服。

佢啱啱戴完套,樓上傳嚟有人落緊嚟嘅聲,嚇到我地急急腳著返好啲衫褲衝咗出去電梯大堂。

等到啲聲遠離之後,我地對視一眼笑咗出嚟。

『上返去啦,應該就嚟到我地㗎啦』佢有啲失望咁拉開褲鍊除咗個套。

唔知點解想吊下佢癮,睇嚟我貪玩嘅本性都係改唔到。

但我越諗越覺得好唔開心,點解我要為咗Jake比一個陌生人屌?

以前自己想出去玩係一回事,而家諗住定落嚟,偏偏就要為咗最愛嘅人去做啲自己唔想做嘅嘢。

究竟係為乜。
去到餐廳門口仲有兩張枱就到我地。

我地再一次當冇嘢發生,閒話家常咁等位。

坐低叫咗嘢食之後,見啲枱都隔得幾遠我地就開始肆無忌憚咁講啲露骨嘢。

「頭先你真係含到我想射咁滯」

『渣㗎,含咗一陣咋喎』

「你勁呀嘛」Ken輕輕力挑咗我下巴一下,個眼神好似想就地正法我咁。

如果頭先唔係有人,佢應該會大大力撳住我嚟砌。

「你有冇話中意點樣嘅sex?」佢𡁻住意粉咁問我。

『冇乜特別喎,正正常常就得,千祈唔好玩咩sm嗰啲,你呢?』

「我都係,不過我女朋友中意我著住制服同佢做」

『咁搞笑?你做邊行要著制服』之前傾計淨係知佢city grad,都冇問佢而家做緊啲咩。

「我當差,做督察」佢好似好自豪咁。

喺度我要利申咗先,呢件事係發生喺反送中之前。

但係雨革之後我對狗呢個職業已經冇乜好感,嗰下我就決定呢次會係第一次亦係最後一次見呢個人。

嗰時只係唔中意,未去到憎。

所以我都好有禮貌咁食完餐飯先走。

走之前佢仲問我我地有冇下次,我笑到烚熟狗頭咁同佢講再約。

心入面諗,你個戇鳩仔唔好諗住條條女都中意當差嘅仔先得㗎柒頭,仲以為自己做白衫好撚威。

好仔唔當差呀,聽過未呀?
同男朋友都係交友識 一齊咗差唔多一年了好興幸
反送中後先抗拒狗
要成為成功例子嘅一員呀
Sor以前都唔中意
只要A0就金剛護身,唔驚畀人hurt
返到屋企Jake即刻衝埋嚟問我玩得開唔開心。

我直接同佢講話我唔中意狗,想搵過第個男仔先再睇下點。

佢知我不嬲唔妥差人,都冇逼我要繼續同隻狗有contact,就放咗我去沖涼。

吹完頭我同Jake攤咗上床。

「你咪話冇下次嘅,咁今次有冇咩特別嘢發生?」佢對眼發哂光「唔會齋食飯睇戲咁簡單掛」

『你想知呀?』

佢好耐冇對我咁殷切,我想享受多陣呢個moment。

「想呀!講我知啦老婆」

『你服侍得我開心嘅話⋯⋯我再考慮下話唔話比你知啦』

佢從來未試過咁聽我話,即刻捐入被竇扯開我條褲,睇嚟佢真係好想聽今日發生嘅事。

太耐冇比佢奶過,差啲唔記得係咩feel。

佢用條脷喺粒豆度慢慢咁打圈,我最頂唔順呢種挑逗式嘅感覺。

奶咗一陣佢轉攻落少少位置,由下而上咁喺門口度奶。

我爽到捉實咗張床單。

Jake都好了解我最敏感嘅位喺邊,奶多咗幾下就奶返上豆豆度。

『啊⋯⋯唔得啦老公』

佢加快咗打圈嘅速度,我好快就高潮咗。

「點呀,服侍得你爽唔爽呀bb」佢抹一抹下巴嘅水,奸笑咁望住我。

我比佢奶到成身都好慶,起身撳咗佢落床,騎喺佢上面慢慢一件一件衣物咁除落嚟。

坐住佢嗰陣我feel到佢已經扯起哂。

咁就唔浪費時間啦,除埋佢條孖煙囪就扶住坐哂落去。

我地兩個同時呻吟咗一下。
我跪喺佢身上扭腰,一路享受住佢蹂躪我對胸。

『嗯⋯⋯老公你今日好硬呀』一陣聽到我講同Ken嘅嘢一定會仲硬。

佢托起咗我個人,喺下面用力咁向上頂。

今日uncle佢地唔喺屋企,我終於可以大大聲咁嗌出嚟。

『啊啊啊⋯⋯好入呀』

每一下佢都好大力,頂到我入面痺痺地,隔咗五分鐘都冇就比佢搞到高潮第二次。

我落返嚟趴咗上半身喺床度,gut起pat pat等佢後入我。

佢滑咗一半入嚟就停低咗。

「想唔想老公繼續呀」佢慢慢前後咁郁,但下下都淨係入半條。

『想呀⋯⋯好想主人大大力屌我呀』我就嚟比佢搞到痴線,自己郁個身。

佢褪後咗個人抆返出嚟「你知要點做㗎」

『冇呀,喺後樓梯錫咗一陣咋』

「跟住呢」佢都係冇郁。

我再褪後咗少少用下面貼住佢,一路磨一路講『見冇人佢就又揸又摷咁』

佢終於插返入嚟,我爽到嗌咗一聲。

但佢插完就冇再郁,等緊我繼續講落去。

『開頭佢隔住衫揸我,又錫我條頸,跟住就開始伸隻手入我件衫度』Jake而家先慢慢咁進出。

為咗佢快啲用返正常速度,我都加速繼續講。

『跟住佢撥開咗我條底褲插咗兩隻手指入嚟好快咁郁,搞到我噴咗少少水』

聽到呢度Jake就忍唔住,開始好似平時咁抽插我。

「我都淨係試過一次屌到你噴水咋喎,你第一次見人地就咁?」

『對⋯⋯對唔住呀主人⋯⋯但係⋯⋯啊太舒服我忍唔到』

『咁你呢?人地搞到你咁爽你唔洗幫下人㗎咩』佢一路講一路大大力咁插入嚟,仲要又粗又硬過平時,我爽到係咁大叫。
『啊啊⋯⋯有呀⋯⋯我之後有幫佢含』

「下?你幫人含完返嚟錫我?」佢好大力咁打我pat pat。

把口講就嫌棄,但佢身體好誠實咁每一下都屌到最入。

『係我曳呀呀呀⋯⋯求下主人懲罰我啦』

佢冇再問落去,好專心咁捉住我條腰勁快咁抽插,我比佢屌到反哂白眼。

Jake捉住我啲頭髮,當我性奴咁屌。

『主人呀⋯⋯我唔得啦⋯⋯好舒服呀』

「啊⋯⋯」佢好低沉好似野獸咁叫咗一聲,用盡全力抽插。

好快我地就一齊高潮咗,佢射咗好多,但大部分都比我噴出嚟嘅水推返出去。

之前嗰兩次潮吹都淨係噴咗少少。

今次Jake狀態好好,我啲水噴到佢啲腹肌度都有,張床濕嗰撻同我個身嘅面積差唔多大。

本身我地都好攰想直接瞓,但撻水大到冇得嗰換床單。

「哇,好耐冇試過咁爽」

我都係。

「嗱今日呢個你話唔中意佢係做警察,咁之後搵個唔係警察係咪可以繼續發展落去啦?」

睇嚟佢試過呢次甜頭之後,只會想我同其他人更進一步。

『嗯,我再搵下啦』

明明係佢話唔好影響到我地嘅關係。

但由佢提出想我出去玩嗰刻我地之間已經發生咗改變。

以後佢對我嘅愛都只係建基於我甘心情願嘅付出之上,或者呢啲根本就唔係愛。

樓主竟然無走數(暫時)
諗起一套日本漫畫 醒時同交歡
一樣嘅題材 不過呢篇係女主受傷 嗰本係男主慘
燈少陣啦
遲啲得閒去睇下先
嗰篇劇情我覺得有少少高開低走雖然H漫嘅重點都係床上場面(係幾好J嘅,作者對人體同分鏡嘅呈現好好),但佢第一本個劇情真係好正 後面好似專注扑野就拉低左

但不失為精品H漫
姐係以h漫角度出發係好睇,但劇情爛尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞