【少甜】我係一隻以為自己值得幸福嘅臭雞

815 回覆
191 Like 34 Dislike
新人一晚睇到Live左留名
無諗過訓唔著搵個甜故睇會睇到喊
希望同故事中一樣既人全部去死
再見樓主
追到live
好奇想知而家呢個世代既男女係咪真係可以淫亂到咁?
男又係女又係
真心癲
我見過
文呢?
痴撚線 唔驚生性病 ?
男既都算 女仔咁樣做公廁 值得咩?
有套係基本啦
大家都係逢場作戲各取所需邊洗諗咁多
睇完呢個故 真係太衝擊
你踏入過呢個圈子你會幾驚訝 或者咁講大家都成年人無咁care所謂道德束縛,反而更加願意面對自己嘅慾望同新事物。
只能夠說可能年代唔同
接受唔到 真實有呢啲男女存在……

但睇故無妨
或者可能係你未接觸過,我聽聽埋埋都唔小
珍!
係聽聞過ex 有穩定關係既女友都照偷食
但睇完故先知原來世人已經活得咁風流
真係Outdated!
好多呢啲女啦,自己有個朋友拍緊拖照上去club搵個ex
博比佢食
好撚噁心
報警攬炒啦屌哂佢地CLS
真心cls!!! 呢啲女有人肯埋單?
媽!好亂呀!
好似啲仔都知佢易上
條女仲要比個ex中出!!果次之後已經冇聯絡
完全唔知啲女個腦諗咩
喊住返到Jake屋企,我第一時間衝入廁所沖涼。

我覺得自己好污糟,好想沖走哂Jayden嘅氣味、口水⋯⋯咩都想洗走。

沖咗四五次涼,我都依然覺得佢仲有啲嘢喺我身上面。

幾乎每一吋皮膚都比我捽到紅哂,啲手指都已經巢哂皮,我先至閂水出返去。

坐喺床度,所有思緒一次過湧咗出嚟。

我成世人嘅災難就好似喺呢兩日一次過降臨哂咁。

另一半出軌我好絕望,想搵朋友傾訴,換嚟嘅係比最信任嘅人出賣而且毫無反抗餘地。

面對Jake偷食我已經痛不欲生,點解仲要加害於我?
點解要係我?

我做錯啲咩咁萬惡不赦,要受到咁樣嘅懲罰?

定係我嘅人生本來就係咁大個笑話?

好攰,好想唔洗再痛苦,好想有個人可以出現救贖我離開呢個世界。

好想死。

望住枱上面嘅開信刀,死嘅想法越嚟越強烈。

我攞起咗佢,將刀鋒放喺手腕上面,兩隻手都喺度震。

係咪把心一橫𠝹落去就可以解脫,唔洗再受苦唔洗再傷心,唔洗再有任何煩惱同憂慮,可以輕輕鬆鬆咁離開?

係。

死咗就可以一了百了。

我好清楚,落手就解決到所有痛苦。

但係我好驚。

好驚死咗就冇得再見到Jake,冇得再做我中意做嘅嘢,冇機會再睇我未去過嘅地方。

好驚𠝹落去嗰下會好痛。

好驚死唔去變咗植物人或者有啲咩後遺症會比而家更難捱。

I’m too young to fall asleep

我隻手越嚟越震,把刀隨住我嘅震動喺手腕度淺淺地劃過咗一下。

突如其來嘅痛楚嚇到我跌咗把刀。

呢刻我先發現,原來我連死嘅勇氣都冇。

正垃圾。
傷口好淺,淨係有條血痕同滲咗少少血出嚟。

簡單包紮咗之後我擺返好把開信刀,攤咗喺床上面。

Hangover嘅感覺仲未散,個頭好痛個人好攰,攤咗冇幾耐我就陷入咗沉睡。

「喂,起身」係Jake。

到我擘大眼已經天黑,Jake仲係著住出街衫,唔知係咪啱啱返到。

「琴晚做乜唔返嚟瞓都唔同我講,係咁打比你又冇人聽」

佢冇好似之前咁大反應鬧我,但都唔全然係關心嘅語氣,中間依然夾雜住厭煩。

今朝醒返到而家我都冇留意佢有打過比我,所有嘢都發生得太突然,驚同絕望嘅感覺佔據咗我,完全唔記得要同佢交代。

Jayden同詠頤做嘅嘢喺我腦入面浮返哂出嚟。

我仲係好驚,攬住Jake係咁喊。

佢比我嘅舉動嚇親,但見到我崩潰到咁就冇再講嘢。

靜靜地等我喊完。

「發生咩事呀?」見我冇再爆喊,佢先戰戰兢兢咁問我。

我由琴晚飲嘢開始慢慢講,盡量將我記得嘅嘢講比佢知,但我仲係記唔返起全部嘢,個心都仲係好亂。

要重新諗返個情景真係好辛苦。

接受唔到比最好嘅朋友背叛,親手送我去比人搞。

我冇諗過Jake聽住我講會咩反應都比,冇驚訝冇心痛冇憤怒。

就好似聽緊一個陌生人講故仔咁。

唔係。

就算你聽到一個唔識嘅女仔比人搞都會於心不忍。

但佢不單止冇。

喺我講到Jayden強上咗我嗰下,佢吞咗啖口水,個眼神好似聽住我ntr咁期待我繼續形容落去。

見到佢條褲拱起嗰一霎那我再一次崩潰。

聽到我比人強姦,佢竟然興奮。
一次過覆返上面啲問題
以前我都覺呢個世界冇咁恐怖,但識得越多人就越發現真係好多仆街同埋好濫好淫亂嘅人
冇遇過嘅話真係好好彩
你又唔可以話佢濫係錯(如果單身的話)
大家價值觀唔同就疏遠喜歡嘅就得閒同班fd笑下呢個狗公嗰個臭雞
唔洗覺得太驚訝
不過勸大家玩還玩 唔好沉船
鍾意人呢啲嘢 唔賭就唔會輸
咩叫男都算
即係男咸濕扑野=算啦
女仔鍾意扑野=公廁
天下烏鴉一樣黑 先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞