【少甜】我係一隻以為自己值得幸福嘅臭雞

815 回覆
191 Like 34 Dislike
當年大學故有追live
等我做埋啲手尾
多謝你
希望呢個故你都繼續live
出文啦,記得好耐之前睇過你個故,點知你條撚條又冇出落去,咁岩睇到呢個post,覺得熟口熟面,起嚟底先知原來你而家重新出過文
同你一樣
文呢
仆街今日好撚多嘢做
出埋文再做!
坐到差唔多夠鐘,我就起程去搵Adam。

佢早到去咗check in先,叫我喺酒店樓下個商場等佢一齊去食嘢,等咗一陣佢就落到嚟。

「你有冇咩想食呀?」我有啲恍神咗擰咗一擰頭。

「咁我揀啦」佢好溫柔。

可能睇得出我有嘢唔開心,佢拖起咗我隻手帶住我行。

雖然有啲奇怪,但有個人照顧呵護自己,我唔想破壞呢一刻嘅溫暖。

佢亦都冇過問,好慶幸唔洗將啲傷心嘢挖返出嚟。

食飯嗰時佢主動講起自己喺U嘅搞笑嘢,喺我比到佢引到笑嗰時佢都好燦爛咁笑咗一下。

我地好似情侶咁拖住手行咗陣街。

行到去一間精品店,我見到隻好中意嘅公仔,停低咗睇。

『啊,好得意呀』我對眼發哂光。

「睇唔出你中意呢啲咁女仔嘅嘢喎」佢輕輕力摸咗我個頭幾下。

好多人都話過我個樣閪,份人又麻甩,以前都努力改變過希望自己可以女仔啲,好似會易啲討人歡心。

不過而家我好中意自己呢個性格。

表面係成個男人咁,咩都講得同邊個人都玩得埋。

但我心入面始終係一個女仔,最想要嘅都係比人錫,同自己中意嘅人一齊走到最後。

Adam拉住我入去間舖,二話不說就拎起咗嗰隻公仔去比錢。

『唔洗啦,我睇下得㗎啦』

「得啦,當係多謝你陪我囉」佢冇理到我,都係買咗隻公仔比我。

『多謝』

佢錫咗我額頭一下,笑得好甜。

我有啲諗唔明點解佢要對我好似男女朋友咁,明明我地只係稱得上係fwb,連曖昧都唔係。
我地去咗超市買咗兩枝酒同啲零食就返上酒店。

啱啱入房佢就收到個電話。

「不如你沖涼先?我有份project有啲嘢要改」

『哦,好呀』

Adam拎部電腦出嚟坐喺床度做嘢,我就攞咗啲底衫褲入廁所沖涼。

沖完著返bra同底褲,突然間靈機一觸影咗張相send比Jake睇。

佢好快就online。

Jake:我寶貝著到咁勾引人

呢個「人」好明顯唔係講緊佢自己。

我笠咗件浴袍出返去,Adam仲同人傾緊project,我就自己倒咗杯酒玩住電話等佢。

等到佢做完枝酒已經比我飲咗一大半。

但佢仲未沖涼,我唯有繼續自己hea多陣等佢沖完出嚟。

『不如開套戲睇,反正你有帶電腦』

佢揀緊戲嘅同時我順便斟埋酒比佢,兩個人坐喺床度飲住酒睇戲,竟然係開咗格雷。

上得嚟都預咗比佢食,不過有啲前奏點都自然過直接埋牙就扑嘢。

睇到肉搏部分,佢好順勢咁搭住我膊頭,挨近我一齊睇。

「個女主角副偈又幾正」

『對波細咗啲姐』

大半場戲我地傾埋啲嘢好無謂,佢應該係等緊機會再進一步。

而我唔知佢幾時會摸埋嚟,有啲緊張。

佢咁高大,下面應該都唔差得去邊。

唔知去到第三定第四幕男女主角扑嘢嘅情節,兩枝酒都飲哂,我兩地個都好熱。

佢擰過嚟望住我,慢慢錫咗落嚟。
醉醉地又睇完套戲啲咁刺激嘅畫面,我地好快已經攬埋一齊交換口水。

佢解開我件浴袍,伸手入嚟隔住bra揸我。

一路錫住,佢一路gut起身擒喺我上面由我條頸度向下錫,隻手轉移咗落去直接伸入我底褲入面輕輕力捽。

好快我已經濕哂。

佢企咗落床,一下捉住我對腳拉我去床邊除咗我條底褲,痞低用口幫我。

佢條脷係咁喺我下面打轉,生理上嘅爽同舒服喺呢一刻冚過哂所有心理嘅不適。

與其一路諗住啲唔開心嘅嘢一路玩,不如學識享受。

總好過每一次都要同自己內心交戰。

『啊⋯⋯你奶到我好舒服呀』我撳住佢個頭,好想要多啲。

佢加快咗速度,好快我就高潮咗。

喺我仲喘緊氣嘅時候佢爬返上床一手將我拉埋去,Adam大隻嘅程度係輕輕鬆鬆就可以的起我成個人。

見佢頭先咁落力幫我,我都好識做咁跪喺佢側邊準備幫返佢。

我哄埋去錫佢耳仔,佢好敏感咁震咗震。

我學佢咁向下錫,每一下落少少就錫一下,但直接跳過咗最緊要嘅部位,輕輕咁錫佢大髀內側。

錫咗幾下佢就頂唔緊,細細力推開咗我自己除咗條孖煙囪。

呢一刻,我迎來咗人生最震驚嘅一幕。
我真係好撚想原地人體爆炸。

屌你個老味,個人生到牛高馬大180又大隻,碌鳩你竟然生到芝士腸咁撚樣。

我都唔係好高要求姐,廚師腸都好呀⋯⋯

望住呢個畫面我真係呆撚咗喺度唔知點算好。

但係見到佢嗰個殷切又期待嘅眼神,我冇理由而家起身著衫走人咁hurt佢自尊心。

我好勉為其難咁伸手去捉住嗰條蟲仔,唔揸由自可,一揸都唔係把幾火,係把好撚多把火。

點解可以仲幼過我三隻手指加埋???

仲要一捉住基本上已經冇多餘嘅位比我chok。

咁我不如自插好過啦屌。

佢撳咗我個頭一下想我用口,但我真係唔知咁幼可以點落口含。

但都做到呢一步,我唯有烏低身慢慢擺落口。

上下郁咗幾下我個牙骹已經有啲攰,咁細條真係食唔到力,要好用力啜住先至含得實。

當我仲喺度惆悵緊點先易含啲,Adam突然撳住我個頭向上頂。

佢射咗。

射咗?????

由我擺佢碌鳩入口到佢射,成個過程唔超過30秒。

我喺度做緊乜撚嘢呀究竟?

「你含得好舒服」佢一臉舒暢咁行去拎紙巾比我吐返啲精出嚟,我呆咗喺度,完全唔記得個口仲含住佢啲精。

Lur返出嚟之後我同佢講想去廁所𠺘一𠺘口,9秒9衝咗入去。

Size唔得,持久又唔得,除咗奶閪同個外表之外佢真係冇樣係得。

今晚點捱呀大佬。

不過都係嗰句,唔通我而家先走咗去咩。
整理好心情之後我出返去,佢就好歎咁攤咗喺床度玩電話。

喺頭先嗰場驚嚇之後我啲性慾真係冇哂。

呢一刻我覺得自己係一個聖人。

但佢好似意猶未盡仲想嚟多劑咁,我一坐落床佢就爬埋嚟想擒我。

今次一嚟就冇乜前戲,可能佢以為我仲係ready緊。

摸咗我一下佢就知道自己估錯,因為我由頭先濕到滴水,冇mood到而家已經乾撚哂塘。

我好尷尬咁望住佢笑咗笑,唔想佢發現我嘅不悅。

佢好似以為我呢個笑容係暗示佢幫我整返濕,又爬咗去我兩腿之間。

其實我好想同佢講:不如今晚我地攬住瞓就算啦哈哈。

不過對於比人奶我真係一啲抵抗力都冇,佢第一下奶落嚟我已經唔記得咗自己想講啲咩。

佢捉實我大髀起勢咁奶,真係好舒服。

加上醉意未盡散,好快又濕返。

Adam真係好心急想入,奶咗幾下就起身喺床邊拎咗預先準備好嘅condom。

生理上我都好想做,但理性上我極度唔想同呢個人做。

佢戴好個套就跪咗喺度用男上插入嚟。

「啊,好暖呀你入面」

下?

Is it in?

我完全feel唔到有嘢入咗嚟。

為咗唔好令佢有hard feeling,我扮哂嘢叫咗幾下。

佢聽到我叫就好興奮咁撳住我手臂,下半身係咁抽插。

之後我交足戲叫出聲,但我只可以靠視覺睇住佢郁嘅頻率同埋感覺佢幾時撞埋我盤骨嚟判斷嗌嘅節奏。

好撚辛苦呀媽。
傳教士插咗分幾鐘,Adam就叫我趴喺度想後入。

唉屌好呀,起碼淨係叫,個表情唔洗交戲可以比塊面抖下。

擰轉個人之後幾秒佢又講咗句好緊,緊你老母咩我完全feel唔到有嘢喎大佬。

不過好彩佢講一講,比個signal我開始嗌。

佢一路捉住我條腰撞埋嚟我就一路叫。

叫到有啲悶,本身想攞個電話撳下,但諗諗下好似有啲過份,都係繼續乖乖地趴喺度間唔時夾一夾扮下高潮算。

叫咗兩分鐘,佢突然間大力咗加咗速抽插。

啊一聲,又射咗。

好呀!終於都完啦dnlm,原來快射都有快射嘅好,真係開心大發現呀!
佢好滿足咁攤咗喺我隔離喘氣,我就嗌到攰喘埋一份。

「係咪飽咗啦?」Adam好自豪咁望住我。

你哪來的自信呀?

唔係呀!係我終於解脫到,心靈上好滿足呀!

我又好尷尬地笑咗一笑「我有啲攰呀,不如早啲瞓然後聽日去食早餐?」

佢好順攤咁ok咗,我啦啦聲食完藥就搵張被笠住自己,希望佢唔好借啲依又搞鳩我嚟多鑊。

飲完酒又食咗藥,我好快就瞓著咗。
呢幾段我真係落足心機寫一路寫一路笑
有fd睇完笑撚到氣喘叫我親身聲演一次比佢聽,笑撚到我地傻
希望大家睇得開心
樓上
梁國雄議員又點
唔係以為唔洗bam呀?
笑到仆街扮叫真心辛鳩苦
Btw 樓主你做咩咁傻豬quote 埋
睇嚟絲打有經驗
仆街啦今舖連仔比我出埋個故先bam
有一次扮得太過分,佢調返轉嫌我嘈
:唔係你廢我洗乜扮
呢段係真實經歷?
想等出完左先睇
咁小心無得睇
包含幻想同聽聞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞