【少甜】我係一隻以為自己值得幸福嘅臭雞

815 回覆
191 Like 34 Dislike
起身嘅時候個天已經黑哂,我見Jake仲瞓緊就攝手攝腳咁去廁所清理下。

淋住凍水,我開始覺得自己唔應該對呢段關係有咁多期望。

同咁多男人瞓過,其實都睇透哂遊戲規則。

沖完涼我出廳著返啲仲濕濕地嘅衫褲,拎起袋去著鞋準備又好似以往咁多次咁,一個人離開。

「你做咩呀,咁快走?」Jake突然間出現喺房門口。

『呃⋯⋯冇呀,沖完涼咪走囉』其實我唔想走。

「今晚可以喺度瞓喎」

『唔洗啦』我彎低腰繼續著鞋。

喺度瞓一晚又有咩意思?瞓完咪又係要走。

企返起身準備開門嘅時候,佢又一次喺後面攬住我「我想你留低」

雖然呢句聽落冇咗頭先嗰種渴求,但我唔知佢係想再同我做定係點,好討厭呢種咁模棱兩可嘅感覺。

『咩意思』我擰轉身望住佢。

「做我女朋友,好冇」

我冇諗過佢會咁講,呆咗幾秒。

喺我眼中Jake係一個好charm好多女嘅男人。

難聽啲講係一個資深玩家,竟然會想拍拖?

『你中意我咩?我地唔係識咗好耐咋喎』

「我覺得我地會好夾,試咗唔啱先算,我唔想錯過呢個機會」

其實我深知同一個player一齊唔會有好結果,但我都好想試下。

因為我已經沉咗佢船。

『好呀』我笑住咁望住佢,好耐冇試過有呢種戀愛嘅感覺。

佢第一次對住我露齒笑,好大力咁攬住我,由佢心跳嘅速度我feel到佢係真心。

或者我可以改變到佢呢。
我放返低啲行裝,換返頭先喺佢屋企著嗰啲衫褲。

「肚唔肚餓呀企鵝仔,我煮嘢食?」佢又摸我個頭。

企鵝仔已經變咗專屬佢嘅花名。

『有啲,有咩食呀』

「咁夜冇餸買啦,屋企得意粉咋,應該仲有肉嘅」佢行咗入廚房睇有咩可以煮。

『求其啦,我咩都食』

我喺廳睇住電視,一路聽住佢喺廚房整呢樣整嗰樣。

過咗一陣我行去廚房門口,睇住Jake赤裸上半身咁煮嘢食,今次到我忍唔住行埋去喺後面攬住佢。

「出去等啦,廚房熱呀」

貼住佢背脊,有種好安全嘅感覺。

攬咗一陣我就出返去,佢都好快煮完有得食。

有講有笑咁食完,本身諗住佢煮飯就我洗碗,最後爭唔過都係佢洗。

等到佢出嚟我地開咗幾罐啤酒同一套舊嘅cult片睇。(推薦大家一定要睇下,南洋十大邪術)

今日大戰完一場又飲咗酒,我地兩個睇完戲就刷牙入房。

正想攤上床嘅時候,我地發現床單有好大撻跡。

「你睇下你」佢又露出嗰個好奸嘅笑容啦。

『痴線,我都未試過誇張到咁』然後我地就打打鬧鬧,一路係咁笑咁換床單。

當我以為今晚又係一場腥風血雨之際,上到床Jake只係攬住我同我傾計。

傾咗陣計我地就攬住大家瞓著咗。

第二朝起身擘大眼,望住中意嘅人瞓喺身邊真係最幸福嘅事。

我地一齊起身,一齊梳洗,一齊換衫出門口去搭車。

佢返工我返學,分開之前仲好肉緊咁攬咗對方一陣先肯放手。

呢種生活係我一直以嚟都好響往嘅平淡,兩個人靜靜地睇下戲傾下計,瞓醒就見到大家,就算唔係瘋狂做愛咁激情都好幸福。

曾經我覺得自己唔識再去愛人,曾經我以為唔會再遇到一個愛我嘅人。

當時嘅Jake令到我有好一段時間知道自己依然值得被人愛錫。

唔知係太耐冇比人錫過定係佢太識捉我心理,呢一次遇到佢,比起上一個我更加投入。

All in嘅後果,唔洗我講大家都知。
我同Jake每個星期都有兩三日一齊出街拍下拖。

佢間唔時會帶我去啲特別嘅地方,影下相周圍行下或者普普通通睇場戲食個飯。

我終於可以好似正常人咁,出街唔係淨係去落club開房。

每次出完街佢都會送我返hall先走。

但每個星期總有一日佢爸媽會去另一間屋度瞓,我就順利成章去佢屋企過夜。

當然,每一次都少不免有啲碰撞。

『啊⋯⋯好舒服呀主人』我騎喺Jake上面,背住佢不停咁扭腰。

佢捉住我pat pat上下移動,每一下坐落去都feel到佢頂到最入,再加上係咁磨擦,我啲水流到佢大髀都濕哂。

『唔得啦,啊⋯⋯就嚟高潮啦』

聽到我咁講,佢托起我個人好快咁抽插,唔洗幾秒我就高潮咗。

佢抆返出嚟跪咗起身,我地已經有默契到唔識講嘢都知大家想換咩姿勢。

我即刻gut起個pat對住佢。

佢對於挑逗我有舖癮,係咁喺門口掃下掃下都唔入。

『嗯⋯⋯快啲插入嚟啦,啲水滴出嚟啦』我自己用手擘開個pat pat,搖住咁求佢。

「想要咩插入去呀?」佢入咗半個頭又抆返出嚟。

『想比主人碌棒棒插入嚟大大力屌我呀』

有時做完諗返起都唔明點解自己嗰時會講得出啲咁嘅嘢。

見我求得佢咁可憐,佢一下就插到最入,搞到我勁大聲咁嗌咗一下,佢一路抽插一路um住我個口。

Jake同我一樣最中意狗仔式,因為佢話我個屎忽好正,可以屌到啪啪聲。

佢都好了解我,下身前後郁動嘅同時一隻手捉住我條腰,一隻手打我pat pat。

『好入呀⋯⋯好舒服』每次佢後入我都會嗌得好大聲。

做咗咁多次之後佢冇第一次咁憐香惜玉。

佢停咗冇再打我,而係伸隻手過嚟用少少力摙住我條頸。

我好享受佢呢種錫住我嘅粗暴。

「bb你嚟未呀?我比你夾好想射啦」

『就嚟啦⋯⋯啊⋯⋯主人屌得我好舒服呀』

「今次射喺面度好冇呀」

『好呀⋯⋯主人想射邊都得』

佢加速咗腰嘅動作,抽插咗半分鐘之後就抆出嚟叫我跪落床,射哂上我塊面度。
完事之後我地喺床度攬住大家溫存一下。

「下星期搵日同我爸媽食飯好冇,佢地話想見你」

下?咁快就見家長?

嗰陣我地先一齊咗兩個幾月,之前拍拖雖然都見過哂家長,但都係半年以上先至行到呢個階段。

但Jake開到聲,我冇理由拒絕。

『好呀,confirm咗邊日話我知』況且,我真係好想同呢個人繼續行落去。

「唔洗準備㗎喎,同埋佢地中意乖乖女,到時著得斯文啲得㗎啦」

邊有家長唔中意乖乖女⋯⋯

好彩我個樣呃得下人,好多認識唔深嘅朋友都唔知原來我私生活咁亂。

「同埋暑假你有冇嘢做,我儲落啲大假7月前要清」

『都係幫手搞下ocamp嗰啲,但冇乜嘢做』

「咁我地去日本好冇」

日本呢個地方我地兩個都好中意。

『好呀好呀!咁我要開始儲下錢先』加上我咁大個女都未試過同男朋友去旅行,開心到即刻lur飯應。

「得啦,機票酒店我包,你帶錢去買下嘢食下嘢得㗎啦」

『多謝』我錫咗佢一啖。

佢好溺愛咁笑住摸一摸我個頭。

之前我都有懷疑過佢對我係咪玩玩下,始終無論係佢嘅外型定係佢以前嘅經歷都係一個典型playboy。

見到佢肯帶我見屋企人,花時間花錢陪我去玩。

我好堅信,今次真係遇到個愛我嘅人。

終於可以脫離以前嗰啲咁荒唐嘅日子,呢種感覺好好。
今晚就要見Jake屋企人,我喺hall度左諗右諗都唔知點著好。

『喂呀唔好屌assignment住啦,過嚟幫我諗下著咩』我拉住Heidi喺我堆衫海度揀衫出嚟襯。

「見家長咋嘛,洗唔洗咁緊張」

『快啲幫我諗啦我仲要去買嘢』話哂第一次見,點都唔可以兩手空空咁上去。

最終都係靠Heidi幫我襯咗套斯文啲嘅look。

好緊張呀!

上到去Jake屋企,我戰戰兢兢咁撳鐘。

雖然上過嚟好多次,但佢屋企人喺度都係第一次。

好彩嘅係,uncle auntie都好好人,唔係啲嫌三嫌四又刁蠻嘅家長。
成餐飯都食得好輕鬆。

「阿晴你宿舍係咪可以住到畢業㗎」食緊生果嘅時候auntie問我。

『唔係呀,應該住埋呢個學期就冇得再住』

講起都傷心,暑宿貴到傻唔想住,如無意外下年就唔夠分住hall。

「但你唔係要搞ocamp咩」早幾日同Jake講起過,可能佢都有同屋企人提起。

『冇計啦住唔到,唯有喺屋企返學校』

「一係你過嚟住囉,反正細佬間房係雙人床」

我冇諗過呢樣嘢竟然會係由佢呀爸把口講出嚟,Jake個表情話比我知佢都估唔到。

但佢好快就附和,叫我完sem就搬過嚟住。

我梗係即刻話好。

就係咁,有佢屋企人approve,sem中我就已經搬咗一半過去,每星期留喺hall瞓嘅時間都唔知有冇兩日。

係就係冇喺hall返學咁方便,但可以日日瞓醒第一個就見到Jake,簡直係理想生活。
同居嘅日子,日扑夜扑係基本。

Uncle auntie唔喺屋企過夜嗰幾日我地更加係做到拆屋咁滯。

呢日大戰完一場,想溫書嗰時先發現我部電腦漏咗喺hall冇拎過嚟。

『喂我唔記得帶電腦過嚟呀,借你嗰部嚟用下呀』

「好呀你隨便,我落街打波」

Jake講低咗個密碼之後就換衫拎咗個籃球落街。

自從一齊住之後我地好快就好似老夫老妻咁,雖然平淡咗啲同唔多唔少有啲拗撬,但感情一啲都冇差到。

正當想喺電腦desktop開個file擺自己啲嘢,我見到個file名係Ross嘅icon。

冇記錯嘅話,Ross係Jake上一個女朋友。

明知睇到入面嘅嘢會唔開心,但我都係撳開咗。

一打開全部都係佢兩個以前啲相。

我一眼就認得出呢個係之前我喺Jake個盒入面啲相嗰個女仔。

有啲面貼面,有唔同節日慶祝嗰時嘅相,仲有啲喺屋企影嘅相,條女淨係著咗件吊帶背心露咗半對奶出嚟。

睇到呢度我個心乸到好痛,痛到呼吸開始急促。

但唔知點解我仲未閂返個file,仲要繼續碌落去。

碌到落底仲有個file,寫住SHHHHHH。

呢一刻我已經feel到自己就嚟崩潰,但我真係好想知Jake仲可以收埋啲咩。

撳入去之後我好後悔,嗰個畫面隔咗咁耐都仲喺我個腦度揮之不去。

呢度嘅相同片仲震驚過頭先啲親密照。

係條女嘅閃卡同埋佢地嘅sex tape。

我一張都冇撳開嚟睇,好快手就閂哂所有嘢。

我坐咗喺電腦前面,氣喘到抖唔到氣,啲眼淚滴哂落枱但我冇手抹。

因為我控制唔到咁不停搵嘢抓,兩隻手都係自己啲指甲抓出嚟嘅傷痕。

呢次係我咁耐以嚟最長最難受嘅一次panic attack,嗰種感覺呢世都唔會唔記得。
隔咗好耐,心跳同呼吸終於慢落嚟。

但都係停唔到咁喊。

我坐喺度不停問自己:點解我要咁手多?點解佢要收埋呢啲嘢?

唔del相我可以理解,但係點解連閃卡同扑嘢片都要留起?打飛機嗰時睇返?

收都算,點解唔收好啲或者整個加密?

我知自己手多睇佢啲嘢係我唔啱,但係點解佢要keep起呢啲嘢?

佢會唔會仲有同其他女嘅片save低咗?

我心入面真係有無數個問題想問佢。

「溫完書啦?」Jake突然間喺房門出現,頭先太專心諗嘢,完全聽唔到佢入屋。

我擰轉個人望住佢,比佢見到我喊緊。

「做咩呀?咩事呀?」本身心情都平復返少少,佢一問我又開始爆喊。

見到我喊得咁犀利,佢冇再追問,靜靜地攬住我比我喊哂出嚟。

等到我由聲嘶力竭變到飲泣,佢先好溫柔咁問我做咩喊,問我係咪讀書太辛苦。

我開返部電腦指住個file,問咗句『點解你要咁做』

佢應該估到我唔單止睇到啲普通相咁簡單,即刻喺我面前del咗成個file,入回收桶度del埋。

「對唔住呀,我一路冇留意自己未del」佢好用力咁攬住我「手機嗰啲我都已經del哂,可以比你睇」

我信佢,所以之前又好而家又好,我都唔會check佢電話。

呢一晚我連講嘢嘅心機都冇,Jake講咗好多次對唔住,幾乎全晚都係攬住我。

其實一啲嬲嘅感覺都冇,只係傷心到一個我唔想講嘢嘅程度。

心入面好掙扎究竟我信佢呢個決定係唔係啱。

但諗深一層,呢啲都係過咗去嘅事,又唔係佢同我一齊之後先拍嘅片。

最後我都係疊埋心水相信眼前呢個男人,相信佢真係愛我對我好,相信我地係有將來。

至少當時我真係信。
我地都冇再提起過發現sex tape呢件事。

但我同Jake嘅關係發生咗啲微妙嘅變化,係好嘅轉變。

唔知佢係覺得內疚定點,本身佢唔係啲成日甜言蜜語嘅男朋友,嗰日之後佢隔幾日就情話綿綿一次。

每次都𠱁到我好開心,果然女人都係易𠱁嘅生物。

今晚auntie叫我上去食飯,當然順便過埋夜啦。

沖完涼我地好似一家人咁坐喺梳化睇電視閒話家常,唔講仲以為我已經嫁咗入門。

臨瞓前喺床度Jake係咁磨我pat pat,磨到我都濕濕地。

我捐入去被竇度,慢慢拉低佢條褲。

見佢已經扯到行哂,我偏偏唔含落去,喺佢大髀內側輕輕咁錫下奶下。

之前佢都玩得我多啦!

奶佢嘅每一下佢都會震,我突然間奶佢袋底,痕到佢叫咗出聲。

我即刻突返個頭出嚟shhhh佢,勁驚比佢屋企人聽到。

本身想落返去幫佢含,但佢一下就撳到我趴咗喺床度,好粗暴咁扯低我條褲去到膝頭,好大力咁插咗半條入嚟,我都叫咗出聲。

佢報復咁shhhh返我,一手冚住我個嘴就開始抽插。

『嗯⋯⋯嗯⋯⋯』出唔到聲嘅我淨係可以忍住咁叫,好唔爽。

「頭先玩我玩得咁爽係咪呀𡃁妹」佢喺我耳邊細細聲咁講。

仲以為佢係驚屌到啪啪聲先下下都唔插哂入嚟,而家聽落似係佢突登唔比我高潮。

『對唔住呀⋯⋯主人⋯⋯求下你大力啲屌我啦』

平時佢聽到我咁講一定會用盡全力插入嚟,但佢竟然抆返出嚟,即刻有種空虛嘅感覺。
佢一路劣住碌鳩一路奸笑咁望住我。

我瞓返正個人,M字腳對住佢再伸手落去捽自己『放返入嚟啦主人』。

今次佢終於忍唔住爬過嚟。

用一隻手捉住我對手擺喺我頭頂,一隻手扶住插入嚟。

頂到最入嗰下我差啲嗌出聲,佢即刻冚返住我個口。

我真係好中意佢咁S,佢完全摸透哂我M底嘅性格,大大力屌加埋撳住我,下面即刻流哂水。

冇得出聲刺激過平時好多,我好快就高潮咗第一次。

「你係咪淫娃呀」佢一下插到最入。

啱啱高潮完又插一下,我成個人震哂,淨係點咗下頭。

「如果而家有多個男人你會點做」

『嗯⋯⋯會幫佢含』我唔知點解佢會咁問,更加唔知點解自己會咁答。

佢好似突然間上咗電咁,勁快咁抽插,比起平時硬咗好多,唔洗兩分鐘我地一齊高潮咗。

雖然好攰,但我攤喺度諗返起頭先佢問我嗰個問題。

「你會唔會覺得好怪」未出聲之前佢開咗口先。

『呃,有啲』

扑過咁多次佢都知我一爽就亂講嘢,但佢問我嗰時佢自己應該係清醒。

「你有冇聽過咩係ntr」

冇,聽都未聽過。

「姐係⋯⋯中意戴綠帽」下?

「唔洗真係3p㗎,你當作下故仔比我聽就得」佢見我一臉疑惑,好快就澄清咗。

『唔明,姐係點呀』

「瞓醒再諗啦,好夜啦」佢錫咗我一啖。

我心入面仲係十萬個問號,但真係好攰,諗諗下我都瞓著咗。
第朝起身第一件事我就上網search咩係ntr。

睇完我淨係諗到一樣嘢,點解呢個世界上會有人好呢味嘢?

簡單嚟講,就係佢中意睇我比第個男人搞。

但既然佢只係叫我講故咁講,呢樣嘢我擅長又唔洗真係出去比其他男人屌,又好似冇咩所謂。

嗰晚佢放工返嚟我就應承咗佢。

佢好開心咁攬住我話多謝「我好驚會因為咁嚇走你」

如果佢琴晚叫我去比第個屌,可能我真係會接受唔到走咗去。

只係虛構啲嘢出嚟我都冇損失,而且仲可以𠱁到佢開心,我好樂意㗎。

『你就想啦,我冇咁易走咗去㗎』

「成世都留喺我身邊就最好啦」

『咁有信心走嗰個唔係你?』

「唔會,我覺得我地可以一齊行好耐好耐」

『點解嘅』

「覺得⋯⋯你好啱我,無論邊方面都係」佢錫咗我一啖。

諗深一層,雖然我地住埋一齊係多咗鬧交,佢亦都唔係咩都就哂我,但我地一齊相處嘅時候真係好舒服。

曾經我以為Aaron會係我呢世人最愛嗰個。

遇到Jake之後我先知道自己之前嘅諗法錯咗,佢先至係我愛過最深嘅男人。

「等你畢業我地就去簽紙,好冇」佢個樣唔似講笑。

『好呀⋯⋯好呀!』

我驚喜到呆咗一陣先答到佢,衝埋去攬到佢實一實。

呢次係我第一次聽到佢同我講將來,仲好肯定咁比個咁大嘅承諾我。

好多人都話對方比嘅承諾未去到兌現嗰一刻都唔好盡信,但佢真係好認真咁話想娶我,我都下定咁決心要同呢個人過一世。

就算之後佢點傷害我,呢個決心喺佢離開我之前都冇動搖過。
好快我已經完全搬咗過去Jake屋企,之前打死都冇諗過自己廿歲人就同男朋友同居。

Auntie佢地好錫我,我都有自動自覺幫手做家務放下狗。

自從知道咗Jake中意ntr,每次做嘅時候佢都會叫我作故仔比佢聽。

一聽到我形容同第個男人嘅畫面,佢都會硬過平時好多,好快就射。

要喺男朋友面前講呢啲嘢真係好奇怪。

最怪嘅係佢慢慢開始會叫我講以前同啲ex或者ons扑嘢嘅情節比佢聽。

但係見到佢咁enjoy,我都係聽佢話照做。

「我落去打陣波,你晏少少先煮飯啦」今日weekend,我地hea咗大半日。

多數uncle佢地唔喺度瞓嘅日子都係我負責煮。

就好似結咗婚嘅生活咁。

『好呀,你等埋我呀我都落街買餸』不過講起打波,對上一次佢落街打波已經係我發現sex tape嗰次。

買完餸返嚟啱啱擺好啲嘢,發現Jake唔記得帶埋電話落去。

諗起佢一路冇po過我,我就打算用佢IG po個story入侵下。

一入到IG見到有人dm佢,見到係個叫Yanny嘅女仔嚟,八卦之下就撳咗入去睇。

啲對話好新,多數都係佢地互相reply大家啲story。

唔少對話都好曖昧,互相話掛住大家好想再見,好多都係Jake主導講先。

最後一次對話係個幾月前。

Jake:你忙完未呀?

Yanny:忙完啦,啱啱搞掂個新project咋

Jake:不如下星期一去行山?我放假

Yanny:我可以請假呀😘

個幾月前,我同Jake已經一齊咗一段時間,姐係佢同我一齊之後仲有瞞住我同其他女繼續曖昧。

記得嗰個星期一我要返學,夜晚先至返嚟。

返到屋企Jake已經沖好哂涼等緊我,但我明明記得佢冇同我講過放假。
呢個人究竟仲有幾多嘢瞞住我。
今次我唔係震驚,係傷心,呆坐咗喺地下度等Jake返嚟。

坐咗一陣,我諗起早幾日佢講話想同我一齊好耐好耐,等我grad就同我簽字嗰段說話。

我揀得同佢行落去,咁小事都忍唔到點行落去?

有幾多個男人唔出去玩,佢仲將我擺喺第一位,當我係最後一個咪得。

抹一抹眼淚,我企返起身行入廚房煮飯。

只要我對佢夠好,佢要啲咩我都比到佢嘅話,佢就唔需要出去搵第個女人嚟到彌補我嘅不足。

「哇門口都聞到香味呀」Jake一入到屋除咗鞋就轉入嚟廚房。

我冇講嘢,行埋去攬住佢。

「喂,我啱啱打完波成身臭汗呀企鵝仔,沖完涼先攬啦」

『你上次話會娶我係真㗎呵?』

佢摸住我個頭「梗係啦,唔係嘅話點會叫你過嚟同我屋企人一齊住」

『如果有日你有啲嘢要呃我,可唔可以呃我一世』

「做咩咁講」佢應該sense到有啲唔妥,推開咗我少少,有啲擔憂咁望住我。

可能係我喊完眼花,喺擔憂嘅表情之前,我睇到嘅係厭惡。

『冇呀,因為我想一世都同你一齊,唔想有咩事令到我離開』我好辛苦先擠到個笑容出嚟。

「傻妹,咪話咗我想你以後都喺我身邊」

有呢句就夠啦。

我都淨係想往後嘅人生入面有佢陪住我。

只要佢個心喺我度,佢識得返嚟我身邊嘅話逢場作戲都唔重要。

喺佢面前我可以表現到咩都唔知,但要我當冇事發生過真係做唔到,我都需要有個渠道抒發自己啲情緒。
我:今晚飲酒有冇人得!

諗住喺wtsapp group問下有冇人陪我,點知個個唔係忙final就話要陪仔陪女。

軒:我會話行得

詠頤:我得呀喂

最後得阿軒同我組媽詠頤兩個得閒。

不過我志在搵個人傾訴下陪下我飲酒,有人ok就得。

去到酒吧,我將最近同Jake發生嘅事講哂比佢地聽。

「你覺得佢真係愛你?」阿軒好認真咁問我。

『都同佢屋企人一齊住啦,同埋都比哂承諾,唔愛嘅話冇必要做咁多嘢呀』

諗返轉頭其實呢啲嘢根本唔係愛唔愛一個人嘅理據,當初Aaron夠同我做咗好多情侶先做嘅嘢,佢咪一樣唔愛我。

「但你真係開心咩?明知佢偷食仲為佢做咁多嘢」

『可能單純出去行個山姐,唔一定係偷食㗎』

呃哂身邊所有人,就可以呃到自己。

至少我想呃到自己先。

「屌,你都決定咗信佢做乜仲搵人傾」駁唔到,可能我心入面都係冇辦法完全信Jake?

我一路呻,一路飲咗唔少酒。

Jake隔一陣就叫我快啲返屋企,好開心佢會擔心我。

突然間我發現詠頤成程都係篤住電話『你有冇聽我講嘢㗎?』

「有呀我一路聽緊㗎」

『有冇咁好睇呀部電話』我八卦咁哄埋去睇佢篤緊啲咩,見到佢影咗我同阿軒比佢男朋友睇。

『哦你偷拍我』

「Jayden問我做緊咩呀嘛」

詠頤同Heidi一樣,又係拍咗拖之後變返乖乖女,乜都以男朋友為先。
雖然我都好似係。
「啊我屌呀」傾傾下閒計詠頤無啦啦屌鬼,我同阿軒即刻問佢咩事。

「Jayden話覺得你好正」斷估佢條仔唔係話阿軒正掛,咁姐係係話緊我。

『正乜撚嘢呀,佢昅女你仲唔開佢波』

「算啦,佢不嬲都成日昅女,係冇諗住佢連你都昅姐」

『係我就唔撚忍啦』

「笑甚麼畜牲你也是」阿軒一句篤爆咗我,搞到我唔知點駁好。

次次佢一mean我我都駁唔到佢,呢啲好朋友真係不得了。

跟住我地冇再討論感情問題,開開心心咁飲下酒講下鳩嘢,笑笑下又過咗一晚。

不過飲到咁上下我開始唔係好記得當晚淨低嘅對話。

有返啲意識嘅時候,阿軒已經送到我返Jake屋企附近。

佢話詠頤男朋友嚟咗接佢走。

死啦我又飲到斷撚咗片。

行到樓下我諗起Jake話佢ex就係喺呢度同佢講分手,諗諗下就諗到我喺佢電腦度見到嘅片。

我停低咗,痞咗喺度喊。

「喂你做咩呀,起身先啦」阿軒好不知所措咁拉返我起身。

喺我仲回緊氣未嚟得切講原因之際,佢一下攬住咗我,當我小朋友,好溫柔咁摸我個頭。

但我仲係好醉,冇推開到佢。

佢個樣慢慢變咗做Jake,我攬實眼前呢個人『唔好走,唔好唔要我』

「唔走呀,我一路都喺度陪你㗎啦」

「點解你可以咁蠢撚到咁」

呢兩句嘢喺我個腦度重疊咗,我唔知邊句先係阿軒講,邊句係我腦入面嘅Jake講。
等到我喊完,阿軒目送住我上樓先走。

幾經辛苦開到門之後,我跌跌撞撞咁行去廁所沖涼。

但啱啱先除咗件衫,一陣反胃嘅感覺湧咗上嚟,我即刻趴喺馬桶度嘔。

唔知係咪我太大動作嘈醒咗Jake同auntie,佢地入咗嚟廁所。

「阿晴唔舒服呀?」好明顯啦下話。

佢應該聞到我身上嘅酒味,叫我快啲沖個涼就出去飲杯蜜糖水。

Jake就幫我拎住啲頭髮等到我嘔完再攞啲瞓教衫比我。

沖完涼出嚟,auntie已經返咗入房瞓教,枱面擺咗杯嘢,而Jake成面黑哂咁坐咗喺梳化。

「你知唔知而家幾點」

我以為佢嬲我成兩三點先返嚟,有啲理虧咁唔敢出聲。

「夜返都算,仲要成身酒味要我媽照顧埋你,你煩我咪算囉」

『Sorry⋯⋯』

「得啦,你飲完杯嘢好返房瞓教,唔好又搞呢樣搞嗰樣」佢好嫌棄咁望住我「仲有唔該你唔好成日少少嘢就將咩唔開心都擺哂上塊面度,你啲情緒傳染埋我」

講完佢就入咗房,留低我一個人喺廳。

我知自己麻煩到佢地,但真係有必要咁講嘢咩?

呢排逢親我唔開心,佢一次比一次厭惡,好似我嘅情緒係壓力咁。

點解佢冇諗過我係為咗咩而唔開心到要飲酒?

唔通我特登想搞到佢屋企人咩。

我真係咁乞佢憎?

仲以為佢見到我咁樣會好似以前咁𠱁我開心攬下我,我都淨係想佢關心下我姐⋯⋯

由一開始佢都知道我有情緒問題,話會陪住我慢慢好返。

少少事就怪我煩到佢,係佢變咗定由此至終我對佢嚟講都係一個負累?
而家發生咩事都好,我唔敢再喺Jake面前表露任何情緒。

我好怕再令到佢覺得有壓力,最後要掉低我。

但無論我幾努力去扮開心都唔做唔到好似平時咁,佢總係會feel到我有啲嘢然後用好悔氣嘅態度對我。

先一齊半年未到就搞到咁,我真係好攰,好想佢變返以前咁。

我仲係好愛好愛佢。

有一晚我地喺床度準備瞓教,佢淨係掛住玩電話一句嘢都冇同我講。

諗咗陣,我爬咗落去除佢條孖煙囪。

我由根部慢慢奶上去,奶咗幾下先含落口度,佢即刻硬咗。

見到佢放低咗部電話,我好落力咁一吞一吐,一路含一路用條脷打圈,佢都好enjoy咁合埋咗眼。

含咗幾分鐘我條頸開始攰,就自己除褲背住佢坐落去。

佢舒服到呻吟咗一下。

我跪喺度慢慢上下郁,每一下都坐到最入先上返嚟。

『嗯⋯⋯主人好粗好大』

佢忍唔住雙手捉住我pat pat想我郁快啲「你個屎忽真係好正,我想影低佢」

只要佢開心,我真係做咩都冇所謂,就點頭示意ok。

佢拎起個電話錄低我騎住佢嘅背影。

我痞咗起身,加快速度咁上下移動。

「如果下次遇到個粗過老公嘅點算呀,咪比人屌到鬆哂囉」佢錄埋我地嘅對話。

『啊啊⋯⋯我會中意大碌啲嗰個』

比Jake調教咗一排,我已經好清楚佢想聽啲咩。

佢即刻又硬咗唔少,條腰不停向上頂。

「係咪人地要中出你你都比呀?」

『嗯⋯⋯』佢係咁停到最入,我驚自己一開口忍唔住嗌,淨係可以點頭答佢。

「比第個射完喺入面我仲點插返入去呀」

我仲未答,佢就繼續追問「定係喺出面食飽咗就唔洗要老公啦?」

Feel到佢就嚟射,我配合佢再點頭。

跟住佢冇再講嘢,出哂力咁屌我,好快就射哂入去。
扑完之後Jake好似以前咁,喺床度攬住我。

自從嗰次比佢鬧完我地就冇再做過,果然滿足個男人嘅生理需要就可以解決埋佢心理嘅問題。

「不如你down返交友app玩」佢無啦啦彈咗個咁嘅問題出嚟。

本來我仲享受緊佢心口嘅溫暖,我好似一下子比盤冰水兜頭淋落嚟咁。

佢好清楚我有幾中意佢,唔會想搵第個。

佢會咁提議嘅原因得一個,係佢想我出去玩嚟滿足佢嘅癖好。

『你想睇住我比第個搞?』

「咁又唔係,齋坐都好尷尬,你做完返嚟講返比我聽就夠㗎啦」

之前佢一路都淨係要求我作啲故仔出嚟比佢聽,而家就得寸進尺想我做更多。

我心入面有十萬個唔願意,但佢好期待咁望住我,佢已經好耐都冇對住我笑過。

我真係好愛眼前呢個男人好想佢係同我行入教堂嗰個,偏偏因為我做得唔好,佢離我越嚟越遠。

難得有一樣嘢我好肯定自己做完佢會開心,就算好唔想我都要做。

只要佢開心同埋留喺我身邊,要我做咩都得。

『嗯,好呀』

今次佢睇唔出我嘅笑係逼出嚟,好興奮咁喺我電話down咗個app。

「玩還玩,記得千祈唔好搞大個肚,同埋唔可以影響到我地兩個㗎」佢一路幫我match人一路講。

我記得佢同我講過,佢最中意嘅ntr唔只係自己條女同第個男人扑嘢。

而係最中意知道條女個人同個心都有少少向住第個,又咩都做唔到嗰種好酸嘅感覺。

如果想佢開心,我要做嘅唔係ons咁簡單。

係要同嗰個人培養埋感情。

但同時又唔可以破壞到我同Jake之間嘅感情,好難呀媽。
樓主又準備爛尾喇
你再爛嘅話我就做Jake屌到你叫主人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞