【少甜】我係一隻以為自己值得幸福嘅臭雞

815 回覆
191 Like 34 Dislike
真係,就算講到幾慘都接受唔到
老強仲要咁多sp中出
22號到依家 代樓豬正式宣布

故!已!棄!
求下你,走啦。
喂屌唔好走
真係好撚多嘢做比啲時間我
慢慢啦有作者出文仲慢過你
樓主加油得閒啲先繼續出啦
最緊要唔好棄故
幾日無文唔緊要 但成個禮拜乜都無
樓主忙完再更 一直等你我個孫都等緊
我覺得我接受到之前意中人 男友都逼佢玩ntr
樓主棄故嗎 ???
屌,已經隔幾日先入黎都係無文
隔咗咁耐先返嚟
到最後竟然一篇都無
樓主連影都冇
冇棄故
最近好多嘢處理
新讀者
係咪連尾都無得爛
呢個故事教訓我
要等個故事完全更新曬先好睇
如果唔係 又要睇到一半係到等
唔好棄
再起返身嘅時候天都黑哂,得返Heidi喺度。

明明阿軒走咗係我想見到嘅結果,但佢唔喺度我個腦就開始亂。

每次喺佢身邊都好安心。

如果我愛上佢係咪會幸福過而家好多好多,佢會唔會做到救我離開種種荒誕、帶我一血爆機嗰個人?

但我比唔到幸福佢。

我更加負擔唔起失去佢嘅風險,縱使最後係我推開佢都好。

可以嘅話,我都想我揀嗰個係佢。

點解我愛嘅會係Jake?

好掛住Jake。

好想見佢。

佢知唔知我入咗醫院?有冇嚟睇過我?

『佢有冇嚟過?』明知答案好大機會係no,我都係忍唔住問Heidi。

Heidi望住我面有難色,好似諗緊應唔應該答我呢個問題。

「第一晚佢有喺ig dm我叫我睇住你⋯我好嬲咁屌咗佢一鑊,唔小心講你入咗醫院」佢見我好想知,都係講咗。

但之後Jake就冇再覆。

究竟佢諗緊啲咩?

點解咁絕情之後又要叫人照顧我?

想自己好過啲?定係佢心底裡都係關心我?

『可唔可以幫我叫佢嚟』我好想知道個答案。

「見到佢又點?佢仲傷得你唔夠咩你仲想佢嚟到踩多你兩腳?」我信佢唔會,會嘅話佢唔會嘥時間搵Heidi叫佢睇住我。

佢唔係會做呢啲門面嘢嘅人。

佢一定仲有為我諗,我真係好想知。

『求下你』Heidi好錯愕,識咗咁多年我冇試過認真求佢幫我做任何嘢。

佢都係敵唔過我,幫我dm咗Jake。

我要同Jake講啲咩?

如果應承佢以後都做個開開心心嘅姚蔚晴,唔會再將負面情緒帶比佢,佢會唔會返嚟?

佢可唔可以,唔好再掉低我?

或者可唔可以至少,溫柔啲咁同我道別?
搵嚟賤 人哋明顯唔在乎自己仲撼個頭埋牆
得一篇?
下一篇要等幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞