【少甜】我係一隻以為自己值得幸福嘅臭雞

815 回覆
191 Like 34 Dislike
燈夠未
我會寫哂㗎!
歡迎留低正皮同留名多謝你
btw
大隻靚仔鳩細早洩
毒L矮仔大鳩鞭鞭有力

二揀一揀邊個
Define下細鳩有幾細,大鳩有幾大
細到唔覺得入左咁
大到感覺到非常爽但又唔會辛苦咁
如果後者八兩金咁嘅樣
我揀捽碟
寫到好真實
靚仔係唔係真係咁重要呀?
有啲人話男人唔駛靚仔嘅,有才華咪得囉
係,你有冇試過帶你嘅才華去落disco識女仔呀
人地啲靚仔一行入去,唔洗二十分鐘,就已經同的女仔互相問問題:
「你度定我度?」
我帶住我嘅才華入到去,幾難先搵到個女仔肯比個機會我
唔係比機會我交換問題,而係比機會我天才表演
唱歌跳舞做話劇講大話功夫表演,成套歡樂今宵一個人做一次…..
褲都除埋比條芝士腸我?
估唔到樓主咁發展個故事
好睇呀希望你會寫哂佢
落得club ons都係揀樣行先㗎啦
又唔係揀男朋友,玩一晚梗係想玩個睇得又鋤得嘅
講到尾都係睇樣
寫甜故寫到我咁戇鳩應該都係萬中無一
我會完成佢㗎放心
笑咗出聲
大隻好似係細啲
Btw樓主終於有文 希望今次唔會又爛lm
好似話做得多gym會影響
會寫埋㗎
係咩

聽講做多啲腳好似會勁啲
屌得勁啲又唔係會變大
女要三隻手指啪埋咁粗先有感覺?
見AV好多都係兩隻拍埋咁上下
但做gym勁啲
加油支持
樓主食慣好野
瞓瞓下突然間覺得唔係好抖到氣,焗醒咗擘大眼先發現Adam大半個身笮住咗我。

佢咁大隻笮落嚟真係唔係講玩。

好辛苦先擰轉到個身,拎起電話見到已經4點。

Jake: 啱啱返到 玩成點呀十小蠢

見到Jake個msg突然間覺得好想喊,明明瞓喺我側邊嗰個應該係佢,唔係一個見第二次就扑嘢而且一啲都冇feel嘅男人。

我:好想返嚟同你瞓

Jake:咩事呀

我:好多嘢想同你講 同埋佢笮住我好辛苦

Jake:平時我都係笮住你瞓

我:唔同

Jake:禮貌上都要過埋今晚 聽話

唔聽你話我今晚就唔洗喺度比第個搞啦。

我諗咗好耐都諗唔明,以前約炮ons都係咁過,點解而家要我同個已經聯宜過嘅人扑嘢我會咁大反應?

係我變咗定係我個人本身就係咁矛盾?

我都唔知。

我淨係知我呢個moment好想返去攬住我愛嘅人好好地瞓一教。

除咗委屈,更多嘅係我掛住Jake。

好想同佢講句我愛佢,好想佢知我真係為咗佢做咗好多嘢。

唔係想佢對我萬般感激同我講多謝,只係想佢知我真係好愛好愛佢。

我:有啲嘢想返嚟同你講

Jake:有嘢就而家講啦

我:想親口講

Jake:你又咩事唔開心 點解係都要成日惹埋我

點解要咁諗我?

我只係想親口講聲我愛你⋯⋯

喺佢眼中我一切嘅情緒,開心好唔開心都好,佢都唔想知。

莫講話欣賞我做嘅嘢,佢連花少少時間聽我講幾句說話了解下我嘅想法都已經懶得去做。

啲眼淚一路流落嚟,我一路諗返當時Jake話娶我想以後都一齊嘅說話。

雖然好老土,但「誰人又相信一世一生這膚淺對白」真係好啱。

枉我仲做咗咁多自己唔想做嘅嘢。
擺低咗部電話,Adam又再挨近咗,我就嚟比佢逼落床。

我將攝喺佢下面嘅半邊身拉返出嚟,輕手輕腳咁行咗去廁所。

坐喺廁所度,成個腦都係同Jake一齊好開心嘅畫面,但我越諗越發現唔開心嘅時間比起開心嘅多好多。

發現佢同ex嘅片,發現佢偷食。

唔開心同喊嘅時候佢嗰副嫌棄嘅嘴臉。

仲有越嚟越多嘅冷落。

我以為經過咗咁多嘢之後,遇到佢會係一個被救贖嘅機會。

可惜,我從來都冇比人救贖過。

我依然係嗰個為咗中意嘅人咩都願意忍願意做,搵唔返自己嘅姚蔚晴。

以為只要自己肯付出佢就會感動?

傻啦。

「做乜坐喺度呀你」諗嘢諗到入哂神,完全冇留意Adam企咗喺廁所門口望住我。

『冇呀,啱先收到屋企人電話有啲急事,陪唔到你食埋早餐啦』反正滿足Jake所有嘅要求佢都唔會欣賞。

既然係咁我仲留喺度做咩?

「咁突然?洗唔洗送你返去」佢應該睇唔出我講緊大話。

『唔洗啦我自己走ok㗎啦』我冇比機會佢追問,直接出咗去著返衫執嘢。

「真係唔洗?』

『得啦你瞓多陣啦』

我又唔係你邊個,冇需要咁照顧我。

執完嘢講咗句bye我頭也不回離開咗,落樓下點咗枝煙。

而家先5點,仲要等多半個鐘先有頭班車。

我坐咗喺巴士站啲櫈度,食完一枝又一枝煙,淨返兩枝嘅時候終於等到巴士嚟。

明明好失望,但身體好誠實咁上咗架返Jake屋企嘅車。

淨係瞓咗個幾兩個鐘,一上到車就攰到瞓著咗。
好彩係搭到去尾站,司機見我仲瞓緊就走上嚟叫醒我落車。

為咗唔好再嘈醒佢地,我細細聲開門入屋擺低啲嘢行入Jake房諗住終於可以同返佢瞓。

打開門,發現佢個人唔喺度,張床仲係琴日我出門口前鋪返好嘅狀態。

姐係佢冇返過嚟。

咁琴晚佢話返到係呃我?

我好想打比佢問佢去咗邊,但係我好驚激嬲完佢之後再煩佢會令到佢更反感,我忍咗手冇搵佢。

我自己瞓咗落床,諗住開IG睇下Jake會唔會有po嘢可以睇到佢去咗邊。

但睇哂佢同佢啲fd嘅story都冇頭緒。

碌碌下電話就攰到瞓著咗。

過咗唔知幾耐,聽到廳度Jake同uncle auntie傾計嘅聲先知醒。

睡眼惺忪咁行出房,我見到Jake仲著住琴晚套衫,應該係成晚都冇返過嚟。

「醒啦阿晴」Auntie見到我出嚟。

背住我嘅Jake都另轉身望一望我,呢一刻我好想問佢琴晚去咗邊,點解明明話夜返會變咗唔返仲冇同我講過?

但佢唔中意我地啲嘢比佢屋企人知道咁多,我決定忍一忍口。

敷衍咗佢地幾句,我去咗廁所刷牙洗面,個心依然有好多問題想問佢。

出到嚟見到Jake坐咗喺床玩電話。

『做咩而家先返嚟嘅?』我好努力唔令自己聽落好似質問佢咁。

「同佢地吹水吹耐咗」佢視線都係冇離開過部電話。

『琴晚你同我講返到㗎』

我坐咗喺佢側邊諗住同佢傾幾句,但佢好似以為我想睇佢電話,好快手咁lock咗screen擺低埋。

「返到嚟佢地話唔夠皮想下場咪再出咗去」佢把聲開始有啲唔耐煩。

『都係嗰班friend?』

「咪話咗係囉,唔信就咪撚問啦」
Jake拎咗啲睡衣同部電話就入咗廁所,留低我一個喺房度,比佢頭先嗰句嚇到呆咗喺度。

只係想得個知字姐,點解次次都要對我咁惡⋯⋯

我坐咗喺度一陣,唔知佢出嚟嗰陣要點面對佢,好驚佢又覺得我煩。

聽到花灑聲停咗,我拎起電話扮睇嘢,唔想佢覺得我諗住繼續盤問佢。

啱啱坐返上床,突然間覺得個身有啲痠痛之餘見到對腳大大小小多咗六七撻瘀傷。

舉起隻手望一望嚇親自己,連手臀都瘀咗幾撻。

「你隻腳搞咩」沖完涼半裸嘅Jake企喺門口問我。

『我都唔知,啱先一望就見到瘀哂』

「其他地方呢?」佢有啲擔心咁走埋嚟拉開我件衫check。

唔睇由自可,一睇嚇親哂我地兩個。

我全身上下,包括手手腳腳、膊頭、腰、pat pat上都有瘀痕。

「係咪琴晚條友搞到你咁」佢好認真咁問我,除咗呢個理由我都解釋唔到自己幾時同點樣整到咁多撻傷。

我不由自主喺度諗,點解我要為咗滿足人地嘅願望,搞到自己遍體鱗傷?

最重要係我根本唔知佢係咪會appreciate我所做嘅嘢。

『應該係掛』我心不在焉咁答佢。

「咩叫應該係,你唔記得琴晚做過咩嚟㗎咩」

我喊咗出嚟。

無論係琴晚又好,之前嘅Ken又好,每一個畫面我都記得。

記得自己喺比一個陌生男人摸嘅時候,內心係幾掙扎。

記得自己有幾想永永遠遠都只係同眼前呢個人有肉體同情感關係。

我係自願去做,但我真係唔想。
「佢係咪好粗魯呀」

Jake一路抹走我啲眼淚,一路講。

喊到講唔到嘢嘅我淨係可以點一點頭回應。

「以後唔好約埋啲陌生人啦」

雖然呢一刻我好感慨自己蠢得可憐,但Jake已經好耐冇咁樣關心過我,有啲慶幸今次受傷。

『但係⋯⋯』

「唔洗但係啦,以後唔準見佢,我自己塊田都未捨得咁大力鋤」

聽到呢句我忍唔住笑咗出聲。

「笑咩呀,我好認真㗎家陣」佢輕輕力彈咗我額頭一下,出咗廳搵跌打酒幫我捽散啲瘀青。

呢一晚佢久違地攬住我咁瞓。

咩都冇做,淨係靜靜地攬住我講下返工返學、講下搭車見到啲咩趣事。

真係已經好耐好耐,冇試過比佢咁樣呵護。

之後嘅好一段日子佢都冇再好似之前咁chur我約人,就好似所有嘢都返返去一開頭咁。

只有我同佢。
矛盾大對決
斷估唔會有女中意細嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞