【少甜】我係一隻以為自己值得幸福嘅臭雞

815 回覆
191 Like 34 Dislike
牙軒
愈睇愈心痛
邊個fuckboy fuckgirl冇啲過去
唔使夾硬搵救贖 越墮落越快樂

晴姐做乜撚野呀屌 睇到好嬲真係
阿軒又唔撚要 又作賤自己
晴姐壞左 覺得自己會害左人
何況佢都係酒後亂性先食阿軒 心入面從來都係只有Jake冇佢
文文文文文呢
比多少少時間我
救贖定執著 女主我幾佩服 要我無限輪回就不了
不如我地.....
「做乜無啦啦煮飯嘅?仲要咁好餸」佢塞到成口都係嘢。

『冇呀,見好似好耐冇煮過飯你食呀嘛』

「傻妹,攰就唔洗煮啦」

見到佢因為我而開心就係我最幸福嘅時候,就算點辛苦都唔緊要。

呢餐飯好溫馨,就好似我地從來冇發生過任何嘅唔愉快。

咁樣嘅情侶生活係我最嚮往嘅嘢,有咩爭吵拗撬都好,攬一攬大家就可以和好如初。

今日照舊我煮飯佢洗碗。

搞掂哂啲嘢我地依偎埋一齊,開咗套笑片睇。

平淡咁過咗一晚。

臨瞓前攤喺床度,佢喺我背後攬住我。

「琴晚嗰個男人咩人嚟㗎」

唔知佢係出於關心定係想得好似之前咁講哂比佢聽,不過我都估到佢一定按耐唔住好奇心同ntr嘅心態。

唔想佢太深究,我淨係同佢講咗係大學嘅fd。

不出所料,我開始feel到有啲硬硬地嘅嘢頂住我pat pat。

但佢好似驚推翻咗之前叫我唔洗再約人嘅說話,冇再開口問落去。

『本身淨係出去飲嘢嘅』

聽到我繼續講,頂住我嗰碌嘢又再大咗啲。

『跟住佢突然間撩我,係咁摸我大髀,咁我咪跟咗佢上房』我另轉身望住Jake講,佢好似會投入啲。

佢個樣好期待,等緊我講埋落去。

我跨咗隻腳搭喺佢下半身度,有意無意咁捽下佢。

『一開頭佢又啜我條頸又揸我,好快就濕咗』我選擇性skip咗上房去到埋牙中間嗰段。

順勢除咗佢條孖煙囪,一除就成條嘢彈出嚟咁滯,扯到好硬。

『之後佢就埋嚟奶我,係咁追住豆豆個位奶,奶到我典嚟典去』一路講,我一路用手幫佢。

「有冇奶到你高潮呀咁」

我點一點頭。

『今次我有乖乖地主動幫返人地㗎』

「點樣幫先」
我冇答,爬咗去跪喺佢兩隻腳中間,用返同樣嘅方法幫Jake含,原來我都好耐冇同過佢做。

佢好低沉咁「啊」咗一聲。

「你又含完人地嗰碌先返嚟幫我含,係咪想罰」佢輕輕拉咗我起身。

本身佢想喺後面插入嚟,但我瞓低咗。

「邊個叫你瞓喺度」

『但係人地都係呢個pose入嚟先』我chok咗個可憐樣望住佢,佢好受呢一套,即刻跪過嚟。

「咁人地係咪好似我咁無套插你呀?」佢好大力頂咗入嚟。

其實我一啲都唔濕,諗起阿軒我真係濕唔到。

如果唔係頭先幫Jake含咗一陣,插入嚟一定好痛。

好彩有啲口水潤滑,入嚟嗰陣都算暢順。

『啊⋯⋯今次有戴呀』雖然入面乾,但比佢塞滿哂都係好舒服。

入面都滲緊水。

「冇戴呢,我就屌撚死你」

佢開始抽插,每一下都好用力插到最入,我個腦都慢慢一片空白冇再諗咁多。

『好舒服呀主人⋯⋯啊啊塞到好滿⋯⋯唔好停呀,大大力咁插我』我箍住佢條頸,拉佢落嚟交換口水。

「而家識叫我主人啦咩?同人地做嗰陣有冇諗起我呀」

『嗰時⋯⋯嗰時太舒服,咩都諗唔到⋯⋯啊』

「咁曳㗎咩」

佢加快速度,好快我就高潮咗,又縮到逼咗佢出去。

「跟住呢,人地又點樣屌你呀?」

我自動自覺趴喺度gut高pat pat,用手擘開大髀,搖咗幾下引佢。

佢一下插到最入,頂到我大大聲叫咗出嚟。

但佢冇郁,我知佢想我繼續講。

『佢一手捉住我條腰,一路插仲一路捽我⋯⋯啊啊』未講完佢就繼續抽插,動作跟足我講嘅內容。
『啊⋯⋯頂到好入呀,咁樣唔得呀啊啊』

「同我講嗌唔得,同人地就得呀嘛?」佢起勢咁插同捽我豆豆,舒服到我係咁出水。

『都⋯⋯啊都有同佢講唔好⋯⋯啊』

比佢一路抽插一路捽,我就嚟頂唔順。

『啊啊唔得啦⋯⋯我要嚟啦主人』佢反而插得更加大力。

我已經爽到唔知自己做緊乜。

『唔得啦唔得啦啊啊啊⋯⋯主人屌得我好舒服呀⋯⋯啊』

又比佢插到高潮,仲噴咗好多水出嚟,入面同出面一齊刺激住真係搞唔掂。

「跟住呢,你夾到咁緊佢仲未射咩?」我仲喘緊氣,但都係起身示意佢瞓低,自己坐咗上去。

『啊』真係塞到好滿。

我跪喺度扭腰,一隻手揸自己一隻手捽比佢睇。

「對住第個係咪都咁淫呀」我未回到氣,點一點頭應佢。

佢又再硬咗啲,好似想射咁。

我已經個腦空白到唔知仲想講咩,淨係喺度嗌。

佢伸手扶起咗我,撐住我大髀係咁向上頂再放手等我坐返落去。

『啊啊⋯⋯太力力啦,太入啦啊』插多咗一陣我又高潮咗,啲水多到滴哂落床。

但佢冇停低比我抖,繼續用力抽插。

『啊啊啊啊啊』啱啱嚟完入面仲好敏感,佢咁樣再插,我成個人震哂冇哂力挨咗喺佢對腳度。

「啊⋯我都想射啦入面好緊呀」

唔洗幾秒佢就射哂入去。

我都因為高潮完仲比佢不停抽插,流到佢成腳都係水。

同其他人真係比唔上同自嘅愛嗰個人做。

除咗肉體上,心靈上都得到滿足。
阿軒之後應該會變 fuckboy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞