[秘聞]當世四大天王︰黎郭劉張 4

958 回覆
207 Like 5 Dislike
寫得好好

多謝晒!
幾時出9up王黎日月

黎日月vs鄭中飛vs鳩噏尊者

阬龍十八掌入邊有無一招叫龍咁威

降龍十八掌其實係小說版已經改左名...........
<當世四大天王:黎郭劉張>嘅上半部已經連載完畢,多謝大家一直睇到呢度。

個post 由三月中開始到今日足足四個幾月,一共十二萬字,本書四百幾頁,字典咁厚,但係估唔到都只係黎到個故事嘅一半。

不過大家放心,休息十日左右,下半部就會繼續連載,絕不爛尾,希望到時可以繼續見到咁多位。

由衷感激!

最後希望大家like 下我個page,重新連載或者下卷嘅動向都會第一時間update。

FB Page:
https://www.facebook.com/yaukeiworld/

歡迎繼續係度留言,我一定會睇晒。

加油呀樓主, 等緊你本下卷!!!!
定係其實會有中卷同下卷

樓主出一本買一本 出兩本入一雙

謝謝!

我就出到大唐雙龍傳咁,睇你點算! (講笑)

勿走數 由馬師曾寫到Super girls
下卷記住揾極危險寫序
幾時出9up王黎日月

黎日月vs鄭中飛vs鳩噏尊者

阬龍十八掌入邊有無一招叫龍咁威

降龍十八掌其實係小說版已經改左名...........
樓主休息十日
十日後一次出十篇

咁計法即係無休息喎,師傅..............
支持樓主

謝!
加油樓主 休息十日繼續大戰

好!等你呀!
幾時出9up王黎日月

絕技係咪火舞焰陽?

離婚後黎日月性情大變
發下毒誓
永世不提「對不起我愛你」

寫唔到離婚咁遠lu...............
咁快就過咗一半

下!咁都算快.............同期d 故好似完晒.............
支持

謝!
十日之約,不見不散

you are vally 露mantic...........
大力支持

多謝!
推爆為止

留幾格俾我貼下新link 好喎......
加油

謝!
<當世四大天王:黎郭劉張>嘅上半部已經連載完畢,多謝大家一直睇到呢度。

個post 由三月中開始到今日足足四個幾月,一共十二萬字,本書四百幾頁,字典咁厚,但係估唔到都只係黎到個故事嘅一半。

不過大家放心,休息十日左右,下半部就會繼續連載,絕不爛尾,希望到時可以繼續見到咁多位。

由衷感激!

最後希望大家like 下我個page,重新連載或者下卷嘅動向都會第一時間update。

FB Page:
https://www.facebook.com/yaukeiworld/

歡迎繼續係度留言,我一定會睇晒。

加油呀樓主, 等緊你本下卷!!!!
定係其實會有中卷同下卷

樓主出一本買一本 出兩本入一雙

謝謝!

我就出到大唐雙龍傳咁,睇你點算! (講笑)

勿走數 由馬師曾寫到Super girls

到時坤哥欣宜都上晒神枱...........
下卷記住揾極危險寫序

巴打有睇書喎, 不過應該唔會搵到..........
下卷記住揾極危險寫序

要有信心
下卷記住揾極危險寫序

要有信心

要有信心呀樓主,博一博問下佢,可能真係得
值得等既
樓主開新po擺link呀
終於去咗買書睇住等新post
留日月睇樓主開新post 出下半卷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞