[秘聞]當世四大天王︰黎郭劉張 4

958 回覆
207 Like 5 Dislike
樓主會唔會黎簽名

簽梗。

等唔到樓主簽
不過最後有靚女工作人員比左本簽名版

係,有時電下啲工作人員,會攞到簽名版。
樓主 我係武俠故fans黎,呢兩個月返實習又悶又辛苦 一路係公司睇住你啲文黎做野 加油出多啲

返咩實習

你都加油!

社工好忙好攰

巴打做社工,勁!

Btw好少男人做。
樓主 我係武俠故fans黎,呢兩個月返實習又悶又辛苦 一路係公司睇住你啲文黎做野 加油出多啲

返咩實習

你都加油!

社工好忙好攰

巴打做社工,勁!

Btw好少男人做。

做精神復康 冇得報警

動地槍王

自古槍兵⋯⋯🤦🏻‍♀️
樓主會唔會黎簽名

簽梗。

錯過今日係唔係冇?

今日簽左一啲,會分批拎出黎散,夠膽仲可以問下靚仔靚女工作人員,仲有無簽名版。

原來我前日嗰本係簽名版,突然覺得好神奇
想問下獅子門係邊間?

諗唔到邊間同華星英皇寶麗金同level
想問下獅子門係邊間?

諗唔到邊間同華星英皇寶麗金同level

我諗應該係獅子山下派
今日書展買左! 想問邊度係多左出來的?

多謝!

其實最尾個章無左一半..........

我今日去咗書展,搵唔到你,所以買了你本親筆簽名,都發現本書最尾個章無左一半,咁點算?
風雲
如果伊健係用雪飲刀 郭城用絕世好劍就正

多謝!

我今日去咗書展,搵唔到你,所以買了你本親筆簽名,都發現本書最尾個章無左一半,咁點算?

最尾個章無左一半嘅意思係本書最尾個一半唔會係連登出文。

唔係本書最後一章無左一半。

多謝!

我本書尾2個章最尾幾隻字係 至死不忘,最尾個章係 中秋住節,是否?

多謝!

我本書尾2個章最尾幾隻字係 至死不忘,最尾個章係 中秋住節,是否?

無錯!

多謝!

無錯!

啫係呢到已經唔會再出文?
Btw, 啱啱由頭睇晒本書,諗住上嚟睇埋連載
三聯個啲幾時會有

返咩實習

你都加油!

社工好忙好攰

巴打做社工,勁!

Btw好少男人做。

做精神復康 冇得報警

勁!

動地槍王

自古槍兵⋯⋯🤦🏻‍♀️

幸運E?
樓主會唔會黎簽名

簽梗。

錯過今日係唔係冇?

今日簽左一啲,會分批拎出黎散,夠膽仲可以問下靚仔靚女工作人員,仲有無簽名版。

原來我前日嗰本係簽名版,突然覺得好神奇

恭喜巴打。
如果伊健係用雪飲刀 郭城用絕世好劍就正

驚俾馬生告。。。

多謝!

無錯!

啫係呢到已經唔會再出文?
Btw, 啱啱由頭睇晒本書,諗住上嚟睇埋連載

咁快睇晒!?

仲會繼續,不過會跳左少少。
三聯個啲幾時會有

最快都要星期三打後
幾時有下集呀
有冇文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞